Πώς να εφαρμόσετε Lip gloss Τέλεια; | Στυλ στη ζωή

Τα γυαλιστικά χείλη κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται γερά και πληρέστερα. Προσθέτουν μια λαμπερή λάμψη στα χείλη σας, που όλοι μας επιθυμούν αυτά τα λαμπερά λάμψη στα χείλη μας. Αυτό μπορείτε να το πάρετε εάν εφαρμόσετε σωστά τη στιλπνότητα.

πως to apply lip gloss

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ εφαρμόζετε τη στιλπνότητα. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κατά νου την επόμενη φορά που εφαρμόζετε λιπώδη λάμψη στα χείλη σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να βάλετε το ροζ κραγιόν

1. Ξεκινήστε με τον καθαρισμό των χειλιών σας. Αφαιρέστε τα χείλη σας χρησιμοποιώντας ένα τρίχωμα για τα χείλη. Διαφορετικά μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα και χρησιμοποιώντας μια πετσέτα χαρτιού αφαιρεί όλα τα σκασμένα μέρη και το νεκρό δέρμα στα χείλη σας. Αυτό θα κάνει τα χείλη να φαίνονται καθαρά και ομαλά και θα διευκολύνουν την εφαρμογή.

Πώς να εφαρμόσετε Lip gloss Τέλεια; | Στυλ στη ζωή

2. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα σαφές βάλσαμο για τα χείλη στα χείλη σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε χρωματιστά, αν θέλετε κάποιο χρώμα στα χείλη σας. Απλώστε το ομοιόμορφα και στη συνέχεια απαλά βυθίστε το χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας.

3. Μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε τη στιλπνότητα από αυτό το βήμα που μπορείτε να εφαρμόσετε μια στιλπνότητα μετά την εφαρμογή ενός κραγιόν.

Δείτε περισσότερα: Πώς να εφαρμόσετε μια λεπτύνουν τα χείλη

4. Αν εφαρμόζετε ένα κραγιόν, ξεκινήστε την λιγνίνη στα χείλη σας χρησιμοποιώντας μια επένδυση για τα χείλη. Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών σας και στη συνέχεια καλύψτε τις άκρες των χειλιών μέχρι τη γωνία.

5. Εάν έχετε λεπτότερα χείλη, μπορείτε να τα γεμίσετε επάνω από τα χείλη για την εξωτερική άκρη του χείλους.

6. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα χείλη με ένα κραγιόν. Χρησιμοποιήστε έναν ιστό για να αφαιρέσετε τυχόν υπερβολικό προϊόν. Μπορείτε να πάτε για ένα δεύτερο σνακ αν θέλετε ένα έντονο χρώμα.

7. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να εφαρμόζετε στιλπνότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφανή στιλπνότητα για τα χείλη εάν θέλετε να διατηρήσετε το χρώμα του κραγιόν.

8. Μπορείτε να πάτε για μια χρωματική στιλπνότητα, αν θέλετε να αναδείξετε την ένταση του χρώματος στα χείλη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια έγχρωμη γυαλάδα με το κραγιόν ή κάτι σκιά πάνω ή κάτω από αυτό.

9. Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών σας και στη συνέχεια εργαστείτε προς τα άκρα. Καθαρίστε ελαφρά χρησιμοποιώντας έναν ιστό για να αφαιρέσετε την κολλητικότητα και το υπερβολικό προϊόν.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φροντίσετε τα χείλη σας

10. Βάλτε τα χείλη μεταξύ τους. Σκουπίστε το πλεονάζον προϊόν από τη γωνία των χειλιών χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι.

11. Και τελειώσατε εφαρμόζοντας την τέλεια στιλπνότητα για τα χείλη σας.

12. Αν θέλετε να δείξετε μια πληρέστερη επίδραση plumper πηγαίνει για το σπινθήρισμα lip gloss. Αυτό θα δώσει μια διάσταση στα χείλη σας.

13. Πάντα να μετριάζετε τα μάτια σας εάν πρόκειται για αφρώδη χείλη. Δεν θέλετε να κοιτάξετε λαμπερά και σπινθήρα σαν μια μπάλα ντίσκο.

Πώς να εφαρμόσετε Lip gloss Τέλεια; | Στυλ στη ζωή

14. Χρησιμοποιήστε ήπια χείλη στιλπνό για τη μέρα και πιο φωτεινά και λαμπερά για τη νύχτα. Η φθορά ημέρας μπορεί να έχει όλα τα γυμνά και τα ήπια μωβ, τα οποία πηγαίνουν καλά με το αρχικό χείλος και δεν θα φαίνονται τόσο πολύ περιττό χρώμα που προστίθεται στα χείλη.

15. Πηγαίνετε για τα χρώματα που είναι κατάλληλα για την ηλικία. Επίσης, τα φωτεινά χρώματα τείνουν να αιμορραγούν, ώστε να είστε προσεκτικοί μαζί τους

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3

Leave A Comment

8 + 1 =