Πολύ σύντομα hairstyles για άντρες – το κορυφαίο μας 8 | Στυλ στη ζωή

Μερικές φορές οι άνδρες με σύντομη τρίχα αναρωτιούνται ποιο ύφος μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους με κοντά μαλλιά. Ενώ οι άντρες με μακριά μαλλιά νιώθουν ότι μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλία κόβοντας τα μαλλιά τους καθώς έχουν μήκος. Λοιπόν αν νομίζετε πραγματικά ότι δεν έχει να κάνει πολλά με τα σύντομα μαλλιά, τότε θα πρέπει να δείτε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε τι μπορείτε να δοκιμάσετε με τα σύντομα μαλλιά σας για μοντέρνα εμφάνιση.

1. Γωνιακές κρόσσες:

Πολύ short hairstyle for men1

Αν και κατάλληλο για στρογγυλό πρόσωπο, αυτό το κομμωτήριο μπορεί να ταιριάζει σε όλα τα σχήματα του προσώπου. Διατηρώντας το επάνω στρώμα μακρύ και κατόπιν έχοντας μια κοπή σε γωνία, η εμφάνιση επιτυγχάνεται με κωνικές πλευρές. Αυτή είναι μια νέα τάση μεταξύ των νέων. Θα χρειαστεί όμως ένα κομψό για αυτό. Αυτό το ύφος είναι ακόμα δροσερό για το καλοκαιρινό βλέμμα.

2. Caesar Cut:

Πολύ short hairstyle for men2

Αυτή η περικοπή είναι πολύ άνετη και εύκολη για να πάρετε με ένα απλό κτύπημα gel ή styling κρέμα. Το στυλ μικρού μήκους είναι άνετο και εύκολο και επίσης εύκολο να σηκωθεί. Με gel και κρέμα η ακίδα μπορεί να παραμείνει στη θέση της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολύ άνετο ύφος για τα καλοκαίρια και μπορείτε επίσης να το μεταφέρετε ως επίσημη φθορά στο γραφείο ή σε μια συνάντηση.

3. Slicked Back Look:

Πολύ short hairstyle for men3

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε γιατί να μην πάτε για πίσω βούρτσα και στυλ με gel ή κρέμα για να πάρει την κομψή και κομψή εμφάνιση. Αυτό συμβαίνει καλά ακόμη και με το πλευρικό χωρισμό ή απλώς με το πίσω βούρτσισμα από την περιοχή της κορώνας. Είτε έχετε μεσαία ή κοντή τρίχα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το στυλ και να το μεταφέρετε για ένα πάρτι ή μια συνάντηση γραφείου.

4. Casual και Classic:

Πολύ short hairstyle for men4

Αυτό είναι παρόμοιο με το βλέμμα πίσω. Με τα μαλλιά κοντά στα πλάγια και μακριά στην κορυφή της περιοχής της κορώνας, αυτό το στυλ είναι εύκολο να επιτευχθεί. Για άλλη μια φορά βούρτσα τα μαλλιά σας μέσα και εφαρμόστε στιλ gel ή κρέμα για να την αφήσετε να παραμείνει στην περιοχή για πολλές ώρες. Αυτό το ύφος δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει από τη μόδα και φαίνεται καλό στους ψηλούς άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα Hairstyles

5. Side Pompadour:

Πολύ short hairstyle for men5

Το Pompadour είναι πολύ συνηθισμένο στην ιστορία της μόδας, καθώς το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα μαλλιά οποιουδήποτε μήκους. Αυτό ταιριάζει επίσης νεαρά αγόρια ή ένας άνδρας και δίνει μια αγόρι γοητεία. Αυτό είναι περισσότερο ιδέα όταν είστε για μας για να πάρει μαζί και διασκέδαση και frolic παρά για μια επίσημη φθορά.

6. Μικρή πλάτη και πλευρές:

Πολύ short hairstyle for men6

Αυτό το χτένισμα σαρώνει πάνω από το κεφάλι σου. Αυτό έχει μικρή πλάτη και πλευρές και έχει ένα μακρύ στρώμα στην κορυφή στην περιοχή της κορώνας. Βάζει βαθμιαία το μέτωπο. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε τον προβολέα στο μπροστινό μέρος.

Δείτε περισσότερα:  Hairstyle Dreadlock για τους άνδρες

7. Απλά Σύντομη:

Πολύ short hairstyle for men7

Σε αυτό το ύφος τα μαλλιά είναι πιο μακρυά στην κορυφή και η πλάτη και οι πλευρές είναι ελάχιστα κοντές. Ένα τζελ στυλ ή μια κρέμα θα είναι ιδανικό καθώς κάποιος μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει αιχμές βλέμμα και επίσης να βοηθήσει στην παραμονή.

Δείτε περισσότερα:  Κούρεμα για άνδρες με λεπτά μαλλιά

8. Χαμηλός στυλ μεταβολής:

Πολύ short hairstyle for men8

Ένα πλευρικό μέρος με ασταθείς πλευρές θα δώσει την εμφάνιση του κάτω. Αυτό μπορεί να δοκιμαστεί με διάφορες αποσυνδέσεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν πιο τρελή εμφάνιση.

Αυτό το side pompadour θα κάνει σίγουρα μια επιστροφή. Pompadours έχουν εμφανιστεί συνήθως σε όλη την ιστορία της μόδας, επειδή μπορούν να γίνουν με τα μαλλιά διαφόρων μήκους - κρατώντας το είτε μακρύ είτε κοντό στην κορυφή. Διατηρήστε το στυλ στη θέση του με το ροζ.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

7 + 1 =