Gm Diet Wonder Soup – Πώς λειτουργεί; | Στυλ στη ζωή

Έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα από θαυμάσια σούπα; Πρέπει να ξέρετε ότι η σούπα και η διατροφή της GM συμβαδίζουν. Η διατροφή GM, γνωστή για τον γρήγορο πίνακα απώλειας βάρους που αφορά τα 10 κιλά την εβδομάδα, οφείλει πολλή επίδραση στη σούπα θαυμάτων που αποτελεί μεγάλο μέρος του σχεδίου διατροφής. Η σούπα θαυμάτων μπορεί να τρώει σε απεριόριστες ποσότητες συν σε οποιαδήποτε ημέρα της διατροφής της General Motors.

Gm Diet Wonder Soup - Πώς λειτουργεί; | Στυλ στη ζωή

Η δίαιτα από θαυμάσια σούπα, αναγνωρισμένη και ως η διατροφή των ΓΤΟ ή η διατροφή της General Motors, έχει εξισορροπηθεί εδώ και δεκαετίες. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η εταιρεία General Motors σε συνεννόηση με το Υπουργείο Γεωργίας και τη Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων για αποκλειστική χρήση από το προσωπικό της GM, αυτή η διατροφική μανία έχει από καιρό απορριφθεί από την GM, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με το σχέδιο, στην Ινδία Γονείς.

Καλύτερη διατροφή Gm Wonder:

Θρεπτικά Υλικά Σούπα:

Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτή τη διατροφική σούπα που ονομάζεται σούπα της θαυμάσιας διατροφής gm! Είναι πλούσιο και πλούσιο, ένα ζεστό, γεμιστικό σούπα για το φθινόπωρο και το χειμώνα, και μια νόστιμη σούπα χαμηλής σε θερμίδες για ζεστό καιρό. Το Wonder Soup έχει μόνο 64 θερμίδες ανά μερίδα, με μόνο 2 θερμίδες από λίπος. Έχει μόλις 14,3 γραμμάρια υδατανθράκων, 3,4 γραμμάρια διαιτητικών ινών και 2,2 γραμμάρια πρωτεΐνης. Επιπλέον, δεν περιέχει χοληστερόλη ή κορεσμένα λιπαρά. Σε σύγκριση με τις εμπορικά παρασκευασμένες κονσέρβες σούπες (που μπορούν εύκολα να περιέχουν 1100 mg νατρίου ανά μερίδα), το Wonder Soup έχει μόνο 601 mg.

Γεύμα διατροφής Wonder της Γης:

Το Wonder Soup παγώνει καλά σε μεμονωμένες μερίδες ή μεγαλύτερα δοχεία, ιδανικό για να σκάσει στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορείτε να έχετε ένα υγιεινό γεύμα όποτε θέλετε. Η συνταγή είναι αρκετά ευθεία προς τα εμπρός και πολύ εύκολο να γίνει.

Θαυμάσια Σούπα Συστατικά:

 • Κρεμμύδια - 6 μεγάλα κρεμμύδια
 • Πράσινες πιπεριές - 2
 • Ντομάτες - 3
 • Λάχανο - 1
 • Σέλινο - 1 μάτσο
 • Νερό - 22 oz νερού

Δείτε περισσότερα: Συνταγές διατροφής Gm

Κατευθύνσεις:

 • Ξεκινήστε με τα κρεμμύδια και την πράσινη πιπεριά. Κόβουμε τα κρεμμύδια και την πράσινη πιπεριά και το σοτάρουμε ελαφρά με μερικές σταγόνες ελαιόλαδου μέχρι να γίνουν ανοιχτό καφέ.
 • Ακολουθεί το σέλινο, οι ντομάτες και το λάχανο. Κόψτε τα και προσθέστε τα πάντα σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό.
 • Φέρτε το σε βρασμό και αργά μαγειρέψτε το μέχρι τα πάντα είναι τρυφερά. Πιθανότατα θα πρέπει να μαγειρέψετε αυτό για περίπου 60 λεπτά. Προσθέστε αλάτι, αποξηραμένα βότανα ή μπαχαρικά και πιπέρι για καρύκευμα.
 • Κάθε φορά που βρίσκεστε λιμοκτονούν σε οποιαδήποτε ημέρα της διατροφής GM, η σούπα θαυμάτων είναι ο τρόπος να πάτε.

Αρχή:

Η προϋπόθεση του διατροφικού σχεδίου επτά ημερών είναι ότι μπορείτε να φάτε όσο θέλετε από τη σούπα θαύματος, μαζί με συγκεκριμένα τρόφιμα που επιτρέπονται σε κάθε μία από τις επτά ημέρες. Η σούπα και οι λεπτομέρειες της διατροφής επτά ημερών είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τη διατροφή σούπας λάχανου, η οποία κυκλοφορεί ευρέως σε χώρους όπως η διατροφή με σούπα λάχανου. Οι υποψήφιοι της διατροφής GM ισχυρίζονται ότι μπορείτε να χάσετε 11 έως 12 λίβρες. σε μία εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα: Συνταγές συνταγής σούπας Gm

Ρόλος της διατροφής σούπα Wonder:

 • Με το βασικό συστατικό της δίαιτας η σούπα λάχανο και το άλλο επιτρέπεται τα τρόφιμα που αποτελούνται από καφέ ρύζι, μπανάνες, φρούτα και γάλα, αυτό είναι πιθανώς μια από τις φθηνότερες δίαιτες που μπορείτε να πάτε.
 • Η διατροφή σούπας λάχανο για μόνο μια εβδομάδα και αναφέρουν απώλεια βάρους μεταξύ επτά και έντεκα λίρες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι, εάν συνεχίσετε τη δίαιτα και την ακολουθήσετε αυστηρά, θα χάσετε βάρος.
 • Μόλις κάνετε μια μεγάλη κατσαρόλα σούπας λάχανου, η εργασία γίνεται για τις επόμενες μέρες. Από τη φύση, αυτή είναι μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και δεν απαιτείται μέτρηση θερμίδων.
 • Ένας εύκολος τρόπος για να χάσετε βάρος γρήγορα για την επερχόμενη τάξη επανένωση ή γάμο. Σας επιτρέπεται να τρώτε τόσα σούπα όσο θέλετε, οπότε η πείνα δεν είναι θέμα.
 • Νιώστε ελεύθερος να γεμίσετε τη σούπα, καθώς έχει υγιεινά συστατικά και χωρίς αμφιβολία έχει χαμηλές θερμίδες.

Δείτε περισσότερα: Γεύμα διατροφής GM και σχέδια: Πώς να χάσετε βάρος σε 7 ημέρες

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

6 + 2 =