Ημέρα διατροφής GM 7 – Σχέδιο και Συνταγές | Στυλ στη ζωή

Την τελευταία ημέρα της ΓΤ Διατροφής "ημέρα 7". Φτάνοντας αυτή την ημέρα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα ρούχα σας θα χάνονταν σίγουρα και δεν θα ήταν πιο στενά. Πρέπει να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τη ζωή! Δεδομένου ότι αυτή είναι η τελευταία ημέρα του προγράμματος GM σας, θα είστε ήδη πολύ αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε αυτή την ημέρα με επιτυχία

Την ημέρα αυτή μπορείτε να παίρνετε άμυλο ενώ δεν επιτρέπεται να καταναλώνετε βοδινό κρέας ή άλλα είδη κρέατος, επιτρέποντάς σας να φάτε άμυλο με τη μορφή καφέ ρύζι. Ταυτόχρονα, η διατροφή επιστρέφει στα φρούτα και τα λαχανικά, όπως ήταν εκεί την ημέρα 1, 2 και 3, αλλά την 7η ημέρα θα ήταν σχετικά πιο εύκολη η παρακολούθηση.

Gm diet Day 7

Την ημέρα 7, όπως παρατηρήσατε σημαντικές αλλαγές στο σώμα σας. Τώρα πρέπει να είχατε μια λεπτότερη εμφάνιση, που τώρα βλέπει και αισθάνεται ενώ παρατηρείται μια πιο θετική προοπτική. Αυτό οφείλεται στις συνεχείς μεθόδους καθαρισμού της διατροφής που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε μια τακτική συνήθειες ύπνου καθώς το πρόγραμμα διατροφής παίρνει το σώμα κουρασμένο στο τέλος της ημέρας και ενεργοποιείται το επόμενο πρωί.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χάσετε βάρος σε 7 ημέρες

Προετοιμασία για την Ημέρα 7 της ΓΤ Διατροφής:

Κατά την προετοιμασία για την Ημέρα 7, είναι σημαντικό να διατηρείτε ένα απόθεμα φρέσκων φρούτων στο ψυγείο σας. Καθώς τα φρούτα θα καταναλώνονται αυτήν την ημέρα όλη την ημέρα, ξεκινώντας από το πρωινό μέχρι σνακ και δείπνο. Τα λαχανικά μπορούν να βράσουν ή να στραγγιστούν και να συνδυαστούν με λευκό ή καφέ ρύζι.

Υπάρχουν μερικά άτομα που τείνουν να αποφεύγουν καφέ ρύζι μερίδες αν είστε ένας από αυτούς τους οποίους καστανό ρύζι δεν απευθύνεται στις γεύσεις τους δοκιμάστε δοκιμάζοντας έχοντας όπως είναι σημαντικό να έχετε ένα φλιτζάνι ή δύο, προκειμένου να διατηρηθεί η περιεκτικότητα σε ενέργεια και ινών επίπεδα υψηλά . Ωστόσο, τεχνικά το λευκό ρύζι είναι καλύτερο όπως το Basmati ή Jasmine, καθώς το ρύζι Brown μπορεί να τείνει να έχει αντι-θρεπτικά συστατικά. Αλλά ακόμα καστανό ρύζι συνιστάται μόνο να καταναλώνουν!

Ημερήσια μέρα 7 ημερών:

Όπως είπε ότι πρέπει να πάρετε άμυλο την ημέρα 7 και γνωρίζουμε ότι το άμυλο είναι βαρύ και βαριά αντικείμενα που λαμβάνονται στο πρωινό μόνο για να κρατήσει την υπόλοιπη ημέρα ενεργητικός ως εκ τούτου ένα μπολ του λευκού ή καφέ ρύζι μπορεί να σερβιριστεί κατά το πρωινό. Είναι καλύτερο να καταναλώνετε ρύζι το πρωί, καθώς θα παρέχει όλες τις απαιτήσεις σε ενέργεια και υδατάνθρακες για το υπόλοιπο της ημέρας. Σε όσους θέλουν να σώσουν το ρύζι για μεσημεριανό γεύμα και θέλουν να συνεχίσουν με φρούτα, συνιστώνται και πάλι φρούτα που είναι βαριά στη διατροφή να λένε παπάγια και πεπόνι, ώστε να τρώνε μια φέτα παπάγια ή πεπόνι ακολουθούμενη από 1-2 ποτήρια νερό.

Δείτε περισσότερα:  Gm Ημέρα 5 χορτοφαγική έκδοση

Ημέρα διατροφής GM 7 Γεύμα:

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος μπορείτε να πάτε με ένα μπολ άσπρου ή καφέ ρύζι με μαγειρεμένα λαχανικά όπως λάχανο, μπρόκολο και σπαράγγια κλπ. Αυτό μπορεί να είναι ένα βαρετό γεύμα ή όχι τόσο νόστιμο, ώστε πρέπει να ακολουθείται με μια φέτα μάνγκο ή καρπούζι ή οποιοδήποτε άλλο καρπό για να κρατήσει την όρεξη ικανοποιημένη. Μπορείτε επίσης να πάτε με την επιλογή να έχετε φρούτα και ρύζι ή απλά φρούτα και λαχανικά. Αν δεν θέλετε να έχετε ρύζι πια.

Γεύμα ημέρας ΓΤ 7 Δείπνο:

Ημέρα 7 τελειώνει με ένα ακόμη μπολ με πράσινα λαχανικά και λευκό ή καφέ ρύζι. Ωστόσο, συνιστάται στους οπαδούς να καταναλώνουν μόνο λαχανικά, καθώς δεν θέλουν να αισθάνονται φουσκωμένα το βράδυ. Το ρύζι μπορεί να είναι βαρύ για δείπνο, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της πρόσληψης υγρών. Όπως μπορείτε να πάρετε μισό ποτήρι χυμό, φρούτα που είναι πλούσια σε υγρό περιεχόμενο, π.χ .: καρπούζι.

Ημέρα δίαιτας ΓΤ 7 Μεσημεριανά σνακ και ποτά:

Τώρα όταν πρόκειται για σνακ Midday αυτά πρέπει να αποτελούνται από φρούτα, κυρίως μούρα. Άλλα φρούτα μπορεί να αποδειχθεί ένα μεγάλο σνακ, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρωινών, ενώ οι φράουλες μπορεί να είναι ιδανικές για απογεύματα και μετά το δείπνο.
Το νερό θα πρέπει να καταναλώνεται σε 10-12 ποτήρια, αλλά ταυτόχρονα ο χυμός φρούτων είναι επίσης μια καλή πηγή και μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών σνακ.

Δείτε περισσότερα: Ημέρα 6ης ημέρας για τη διατροφή του χορτοφάγου

Ημέρα διατροφής GM 7 Συνταγές:

Moong Dhal βλαστοί με φρούτα

Συστατικά:

 • 1 ώριμα φρούτα θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε όπως είναι μια σαλάτα (αχλάδι, μάνγκο, μήλο, σταφύλι, φράουλες ή κεράσια)
 • 1 φλιτζάνι moong (ακατέργαστο)
 • 1 αποφλοιωμένο και τεμαχισμένο αγγούρι
 • 2 πράσινες πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
 • 1 κουταλιά της σούπας
 • 1 παξιμάδι αλατιού

Διαδικασία:

 • Βυθίστε το βουνό moong dal ένα βράδυ.
 • Το επόμενο πρωί, αποστραγγίστε το νερό από τα λάχανα και καλύψτε χαλαρά με ένα πανί που έχει ρυθμιστεί για δύο ημέρες.
 • Μόλις παρέλθει ο χρόνος ρύθμισης, ξεπλύνετε τα βλαστάρια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
 • Τα φρούτα που λαμβάνονται για τη σαλάτα πρέπει να αποτελούνται από περισσότερη ποσότητα από εκείνους τους καρπούς που είναι με βάση το νερό όπως πορτοκάλι, καρπούζι κλπ.
 • Ανακατέψτε τα λάχανα μαζί με τα φρούτα, τις πιπεριές τσίλι και το κοράνι.
 • Προσθέστε αλάτι στη γεύση. Αυτή η συνταγή μπορεί εύκολα να εξυπηρετήσει 4.

Δείτε περισσότερα:  3η μέρα του προγράμματος διατροφής Gm

Leave A Comment

6 + 4 =