Ημέρα δίαιτας Gm 5 – Σχέδιο και συνταγές | Στυλ στη ζωή

Την πέμπτη μέρα να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας ότι έχετε φτάσει σε αυτό! Την 5η ημέρα της ρουτίνας απώλειας βάρους της διατροφής, της διατροφής τώρα μπορείτε να φάτε βοδινό κρέας που ταιριάζει με τις ντομάτες. Την ημέρα αυτή θα επικεντρωθούμε στο να δώσουμε στον οργανισμό αρκετή πρωτεΐνη, καθώς αυτή την ημέρα αντιμετωπίζονται οι πρωτεϊνικές απαιτήσεις του σώματος, αλλά όχι στο βαθμό που θα μετατραπούν σε λίπος. Το βόειο κρέας, όπως γνωρίζουμε, είναι μια καλή και πλούσια πηγή πρωτεϊνών και ινών επομένως χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση και καθώς κάνετε ένα σχέδιο διατροφής πρέπει να καταναλώνετε μόνο για να ικανοποιήσετε την ανάγκη και δεν χρειάζεται να καταναλώνετε σε μεγάλες ποσότητες.

gm diet day 5

Προετοιμασία για την Ημέρα 5 της Διατροφής GM:

Δεδομένου ότι τα τρία προαναφερθέντα γεύματα ήταν εκεί την 4η ημέρα της γενετικά τροποποιημένης διατροφής που ήταν: μπανάνες, γάλα και σούπα, ομοίως την Ημέρα 5 η συγκέντρωση θα υπόκειται μόνο σε βόειο κρέας και ντομάτες. Μην ανησυχείτε ότι δεν θα κερδίσετε βάρος καταναλώνοντας αυτή την απώλεια της όρεξης θα συνεχίσει να γίνεται αισθητή αυτή την ημέρα.

Για να εξισορροπηθεί η όρεξη είναι σημαντικό να έχετε μόνο μικρές μερίδες βοείου κρέατος κατά τη διάρκεια των γευμάτων καθώς υπάρχει έλλειψη όρεξης στο σώμα σας. Εάν παίρνετε μεγάλες μερίδες μπορεί να επιδεινώσει την όρεξη και αυτό μπορεί να συνεχιστεί και για τις επόμενες μέρες, επομένως είναι καλύτερο να καταναλώσετε το βόειο κρέας με καλές και μικρές ποσότητες ντομάτας.

Ημέρα διατροφής GM 5 Πρωινό:

Στο πρωινό θα πρέπει να ξεκινήσετε με βαριά πράγματα, όπως μπορείτε να ξεκινήσετε με τηγανητό βοδινό κρέας και σούπα. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το στομάχι βαρύ, γεμάτο και ικανοποιημένο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η σούπα παρέχει ενέργεια, ενώ το κρέας γίνεται πηγή πρωτεΐνης, σιδήρου και φυτικών ινών.

Δείτε περισσότερα:  Gm Ημέρα χορτοφάγου 2

Ημέρα διατροφής GM 5 Μεσημεριανό γεύμα:

Αν λέω ότι μπορείτε να έχετε ένα ζαμπόν βοδινού, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ψωμί! Ναι, μπορείτε να έχετε ένα χάμπουργκερ, αλλά όχι από ψωμί! Μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια του γεύματος μαζί με τις ντομάτες. Η επιλογή του μπιφτέκι με ζαμπόν χωρίς ψωμί μπορεί να είναι της επιλογής σας δοκιμάστε να έχετε με το ελάχιστο ποσοστό λίπους όπως ακολουθείτε τη δίαιτα για να χάσετε βάρος και να μην κερδίσετε. Το νερό είναι απαραίτητο, κρατήστε τον εαυτό σας ενυδατωμένο, καθώς το σώμα θα παράγει επιπλέον ουρικό οξύ. συνιστάται επίσης να πίνετε επιπλέον ποτήρια νερό για να ξεπλύνετε τα ούρα φυσικά.

Ημέρα διατροφής GM 5:

Μπορείτε να έχετε ένα πιάτο γεμάτο σαλάτα ντομάτας! Ή ένα άλλο χάμπουργκερ μπορεί να τρώγεται από το δείπνο, αν και η σούπα βόειου κρέατος συνιστάται επίσης από ειδικούς και ντομάτες, ώστε το σώμα να αισθάνεται πιο ενεργητικό. Η σούπα συμπληρώνει επίσης το νερό που χάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε περισσότερα:  Gm Ημέρα δίαιτας 4 Χορτοφαγική

Ημέρα διατροφής GM 5 Μεσημεριανά σνακ και ποτά:

Η 5η ημέρα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το μόνο ποτό που καταναλώνεται είναι νερό και όχι χυμός. Λόγω του γεγονότος ότι το σώμα έχει ήδη δοθεί δόσεις χυμού για τις τρεις τελευταίες ημέρες και την ημέρα 5 το νερό θα βοηθήσει πολύ στην εξάλειψη των υπερβολών για την Ημέρα 5. Πρέπει να πιείτε μέχρι και 14 ποτήρια νερό αυτή την ημέρα, ώστε το σύστημα του σώματος να αποτοξινωθεί και να απαλλαγούμε από περιττά θρεπτικά συστατικά που παρέχονται από το κρέας ή το βόειο κρέας.

Παρακάτω είναι ένας γρήγορος οδηγός για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το φαγητό για αυτήν την ημέρα!

Δείτε περισσότερα:  Gm Ημέρα χορτοφάγου 3

Συνταγές για την Ημέρα της Γ.Μ. Διατροφής 5:

Φέτες ψητού βοδιού:

Συστατικά:

• 1 φλιτζάνι φιλέτα βόειου κρέατος
• 1 ξύσμα λεμονιού
• Αλατοπίπερο
• Κορίανδρος

Διαδικασία:

Περίστε το κρέας με ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και κόλιανδρο και ξεκουραστείτε για 10 λεπτά. Σε μια ζεστή σχάρα τοποθετήστε τις φιλέτες και μέχρι το χρυσό καφέ. Σερβίρετε με φέτες ντομάτας. (Επιλογή σου)

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ:

  •  1 1/8 λίβρα μοσχάρι
  •  Αλατοπίπερο

Διαδικασία:

Πάρτε patty βοείου κρέατος και τρίψτε το με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τοποθετήστε σε μια ζεστή σχάρα. Μπορείτε επίσης να ξεσκονίζετε με μια πλάκα βουτύρου μέχρι να γίνουν κόκκινα καφέ. Σερβίρετε με ντομάτες και αγγούρια.

Leave A Comment

38 − 29 =