Ημέρα δίαιτας Gm 2 – Σχέδιο και συνταγές | Στυλ στη ζωή

Όλα Πολλά είδη λαχανικών μπορεί να καταναλώνονται στην ημέρα δίαιτας gm 2. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από πράσινα φυλλώδη λαχανικά, λάχανο, πιπεριές, κρεμμύδια κλπ. Έως ραπανάκι. Τώρα το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να ακολουθήσουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα διατροφής; Καθώς είναι απαραίτητο για όλους εσάς να μάθετε τι θα συμβεί στην πραγματικότητα κάνοντας αυτό! Η απάντηση είναι ότι αυτό γίνεται για να ενισχυθεί η πρόσληψη ινών του σώματος και με ρύθμιση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα από την κατανάλωση της πρώτης ημέρας και ταυτόχρονα να προωθηθούν οι μεταβολικές διεργασίες.

gm diet day 2

Προετοιμασία του σώματος για τη δίαιτα Gm Day 2:

Ναι και για τη δεύτερη μέρα! Πρέπει να δημιουργήσετε το σώμα σας. Αντίθετα με τη μέρα 1 της δίαιτας gm, στην οποία θα αισθανόσαστε λίγο ζάλη λόγω της έλλειψης πρόσληψης υδατανθράκων τη δεύτερη ημέρα αυτού θα επιβιώσει περισσότερο για τα τρόφιμα που μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν από το γαστρεντερικό σωλήνα.

Για να προετοιμαστείτε για την ημέρα δίαιτας gm 2, θα πρέπει να φάτε ένα πλήρες δείπνο την πρώτη ημέρα που αποτελείται από βαρύτερα φρούτα όπως πεπόνια, καθώς θα χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικό περιεχόμενο ινών την επόμενη μέρα. Πίνοντας μέχρι και 10 ποτήρια νερό την Ημέρα 1 είναι απαραίτητη ή μπορείτε να πείτε ότι είναι υποχρεωτική.

Την πρώτη μέρα περιορίσατε την πρόσληψη αμυλούχων τροφών, αλλά την ημέρα 2 είστε ελεύθεροι! Καθώς οι μπανάνες περιορίζονται από το να καταναλώνονται, σε όλη τη μέρα της δίαιτας gm μπορούν να καταναλωθούν όλα τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο, όπως οι πατάτες. Αυτό γίνεται για να δώσετε στο σώμα σας μια καλή ποσότητα ενέργειας για την ημέρα και θα ήταν πιο ικανή να κάνετε πιο επίπονες δραστηριότητες και ασκήσεις, γιατί αν δεν παίρνετε βαριά πράγματα σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε ζάλη. (Με βαριά πράγματα εννοώ τα είδη τροφίμων αμύλου και όχι πρόχειρο φαγητό).

Δείτε περισσότερα: Τι είναι το Gm Diet

Gm Day Diet 2 - Σχέδιο και Συνταγές:

Gm Diet Day 2 Πρωινό:

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα, ώστε να ξεκινήσετε την Ημέρα 2 της διατροφής gm με μεγάλη ψημένη πατάτα και μπορείτε να την προσθέσετε με ένα βούτυρο ή ελαιόλαδο στην κορυφή. Είναι σημαντικό να κρατάτε το στομάχι βαρύ κατά τη διάρκεια του πρωινού, καθώς αυτό θα κρατούσε το σώμα ενεργοποιημένο για το υπόλοιπο της ημέρας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή γλυκοπατάτας αντί της τακτικής πατάτας, εφόσον δεν προστίθεται ζάχαρη στο γεύμα.

Ημέρα δίαιτας Gm 2 Μεσημεριανό γεύμα:

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, δεδομένου ότι είχατε ήδη ένα βαρύτερο πρωινό, πρέπει να μειώσετε το επίπεδό σας για την επόμενη μέρα και να πάρετε τα τρόφιμα που πρέπει να είναι ελαφρύτερα και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν λαχανικά σαλάτες με μαρούλι, αγγούρι και λάχανο. Οι σαλάτες μπορούν να ντυθούν με βινεγκρέτ ή ελαιόλαδο, αλλά όχι με μαγιονέζα! Οι σαλάτες είναι πάντα το καλύτερο πράγμα για φαγητό, καθώς σας δίνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Εάν είστε άνθρωπος που σας αρέσει τα μπαχαρικά ή χρειάζεστε κάποια γεύση και δεν μπορείτε να φάτε ωραία σαλάτα τότε μπορείτε να πάτε με μια επιλογή να ρίξετε μια πρέζα αλάτι και πιπέρι σε αυτό με ένα λεμόνι που θα γεύση μεγάλη!

Δείτε περισσότερα: Ημέρα χορτοφάγου διατροφής Gm 1

Γεύμα ημέρας Gm 2:

Τελικός δακτύλιος για την ημέρα σας το δείπνο! Την ημέρα 2 στο δείπνο θα πρέπει να πάρετε μόνο σαλάτα ή βραστά λαχανικά! Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φρέσκα πράσινα, όπως το μπρόκολο, τα σπαράγγια, καθώς και τα λάχανα, το μαρούλι και το αγγούρι στη σαλάτα σας. Τα βρασμένα τεύτλα αποδειχθούν επίσης καλά γεύματα, αλλά τείνουν να είναι βαρύτερα στο στομάχι. Δοκιμάστε να το αποφύγετε για καλά αποτελέσματα στο τέλος! Και καθώς μετά το δείπνο θα κοιμάστε, ώστε να το κρατάνε φως.

Δείτε περισσότερα: Gm Διατροφή Χορτοφαγική Ινδική Ημέρα 5

Μεσημεριανά σνακ και ποτά:

Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή η Μέρα 2 είναι για λαχανικά και σαλάτες έτσι φυλλώδη πράσινα όπως βραστό λάχανο ή φρέσκο ​​μαρούλι είναι μια καλή επιλογή για να διατηρηθεί ένα ελαφρύ στομάχι. Να θυμάστε ότι πρέπει να τηρείται συνεχώς η πρόσληψη νερού για να διατηρείται το σώμα ενυδατωμένο, επίσης για να απομακρυνθούν όλες οι τοξίνες από το σώμα σας. Η επιλογή λήψης ντοματών Cherry κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών σνακ, ειδικά το απόγευμα, είναι καλή καθώς είναι σε θέση να σας ικανοποιήσουν καλά.

Δείτε περισσότερα: 7 Συνταγές Διατροφής ημέρας Gm

Leave A Comment

34 − 27 =