Πώς να εφαρμόσετε αυτό το τέλειο βλέμμα Eyeliner; Συμβουλές και κόλπα

Είστε νέοι στα μάτια μακιγιάζ; Θέλετε να μάθετε μερικά βασικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα δραματικό ζευγάρι μάτια χωρίς να μάθετε την τέχνη; Ακριβώς εστιάστε στο πώς να παρατάξετε τα μάτια σας όμορφα και θα είστε έτοιμοι να γοητεύσετε τους άλλους με το βλέμμα σας. Τα μάτια είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη του προσώπου μας και πρέπει να τα ενισχύσουμε φορώντας τα μακιγιάζ των ματιών ενώ κάνουμε μακιγιάζ. Τώρα, για πολλούς από τους newbies, το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ότι πώς να βάλετε σε ένα eyeliner σωστά. Λοιπόν, περιγράφοντας τα μάτια σας πάρα πολύ μπορεί να χαλάσει ολόκληρο το βλέμμα σας. Γι 'αυτό, ενημερώστε μας για τη διαδικασία βήμα προς βήμα της φθοράς των ματιών από αυτό το post.

Πριν ξεκινήσουμε, μπορείτε να καταλάβετε τι είναι ένα eyeliner.

Τι είναι ένα Eyeliner?

Ένα eyeliner είναι ένα καλλυντικό μακιγιάζ που χρησιμοποιείται για να αναδείξει τα ανώτερα καπάκια των ματιών. Βοηθούν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα. Συνήθως μαύρο, τα eyeliners έρχονται επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως το μπλε, το πράσινο, το καφέ και ακόμη και το λαμπερό μεταλλικό άξονα.

Πως to Apply EyeLiner Perfectly

Προϊόντα και αξεσουάρ Θα χρειαστείτε:

1. Μολύβι ματιών (επιλέξτε το αγαπημένο σας από διάφορες αποχρώσεις)
2. Ίδρυση (μία απόχρωση ελαφρύτερη από τον πραγματικό τόνο του δέρματος)
3. Ημιδιαφανής σκόνη (πρέπει να είναι λεπτή και απαλή στην αφή)
4. Βούρτσα ή σφουγγαρίστρα
5. Αφαίρεση μακιγιάζ χωρίς βαμβάκι και χωρίς αλκοόλ

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το υγρό Eyeliner

Πώς να εφαρμόσετε Eyeliner Βήμα προς βήμα:

Ελέγξτε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να εφαρμόζετε το eyeliner μόνοι σας.

Το πρώτο βήμα:

Το πρώτο βήμα της περιγραφής των ματιών είναι η συλλογή του μολυβιού δεξιά μανσέτα. Δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή μολύβι ματιών είναι ο τόνος του δέρματος καθώς και το χρώμα των μαλλιών. Εάν θέλετε να πάρετε μια φυσική εμφάνιση, πηγαίνετε για ένα μαλακό μολύβι που δημιουργεί μια γραμμή σχεδόν παρόμοιου χρώματος με τις βλεφαρίδες σας. Για εκείνους που έχουν μαύρα ή σκούρα καφέ φρύδια ή βλεφαρίδες, ένα μαύρο μολύβι μολύβι είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Εκείνοι που δεν είναι ευλογημένοι με χοντρές και προεξέχουσες βλεφαρίδες θα πρέπει να κολλήσουν σε πιο σκούρες αποχρώσεις, ενώ ο γκρι άνθρακας ή το βαθύ καφέ μπορεί να είναι τα χρώματα για τις λευκές γυναίκες.

Δεύτερο βήμα:

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που σκέφτονται ότι ο καθαρισμός του προσώπου δεν έχει καμία χρησιμότητα όταν πρόκειται για τη χρήση ενός ματιού. Θα μπορούσε να αποδειχθεί το μεγαλύτερο λάθος σας, καθώς θα φαινόταν εντελώς αφύσικο με αυτόν τον τρόπο. Πάντα ξεκινάτε με τον καθαρισμό του προσώπου σας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης περιοχής ματιών σας. Ρίξτε 2-3 σταγόνες μακιγιάζ ματιών στη βαμβακερή σφαίρα και σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας. Θα εξαλείψει τη βρωμιά, το λάδι, τα ίχνη μακιγιάζ ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στα βλέφαρα σας και θα σας δώσει μια σαφή βάση για την επένδυση των ματιών σας.

Δείτε περισσότερα: Χρωματιστές αποχρώσεις

Τρίτο βήμα:

Ήρθε η ώρα να κάνετε το υπόλοιπο του προσώπου σας προετοιμασμένο για το μακιγιάζ ματιών σας. Η εφαρμογή ενός πολύ λεπτού στρώματος θεμελίωσης είναι απαραίτητη για το σκοπό αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείγμα καθώς και φτερά τα άκρα της στρώσης θεμελίωσης σωστά στην περιοχή των ματιών σας. Επίσης, εφαρμόστε ημιδιαφανή σκόνη πάνω στα βλέφαρα σας, για να ρυθμίσετε την επένδυση των ματιών σας και να την διατηρήσετε φρέσκια καθώς και παρθένα όλη την ημέρα.

Τέταρτο βήμα:

Τώρα, πάρτε το μολύβι μολύβι σας και βάλτε μικρές κουκίδες στα ανώτερα μάτια σας, αντί να δημιουργείτε μεγάλες συνεχείς γραμμές. Είναι πολύ χρήσιμο για όσους δεν έχουν αρκετή εμπειρία στην κατασκευή μακιγιάζ ματιών. Απλά κρατήστε το μολύβι της σφραγίδας σφικτά, τοποθετήστε το πολύ κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σας και πιέστε την άκρη της στα καπάκια των ματιών. Δημιουργήστε όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές από τη μια γωνία στην άλλη γωνία των ματιών στα επάνω καπάκια.

Πέμπτο βήμα:

Στη συνέχεια, προσθέστε τις τελείες με τη βοήθεια του σφουγγαριού ή απλά της βούρτσας των ματιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκουπίσετε την άκρη της βούρτσας ή της συσκευής εφαρμογής μία ή δύο φορές πάνω από τις τελείες. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφαιρέσετε το εργαλείο από τα καπάκια των ματιών σας κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Ή αλλιώς, δεν θα έχετε μια ομαλή γραμμή. Τέλος, επαναλάβετε τη διαδικασία για τα κατώτερα μάτια σας και ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιάς και μάσκαρα.

Συμβουλές για την εφαρμογή του Eyeliner για αρχάριους:

Αναρωτιέστε πώς να βάλετε το τέλειο eyeliner; Εάν είστε αρχάριος στον κόσμο μακιγιάζ και αγωνίζεστε με τα μάτια σας, αυτές οι συμβουλές και κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν.

  • Τα μολύβια eyeliners είναι τα καλύτερα για αρχάριους, καθώς προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση και ευκολία χρήσης.
  • Πραγματοποιήστε τελείες πριν σχεδιάσετε ένα eyeliner. Η σύνδεση των κουκίδων μπορεί να κάνει τη δουλειά σας απλή και ομαλή.
  • Αν παρατηρήσετε τυχόν μουτζούρες, καλύψτε το με κάποιο θεμέλιο ή κονσίλερ.
  • Για μια καπνιστή εμφάνιση, σχεδιάστε μια παχιά γραμμή και μουσκεύστε με ένα βαμβάκι.

Ελπίζουμε να έχετε μάθει την τέχνη της εφαρμογής ενός τέλειου eyeliner. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τέχνη στην πρώτη προσπάθεια. Η τακτική πρακτική και ο πειραματισμός με διαφορετικά στυλ μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μόνιμο eyeliner που σίγουρα τραβήξτε μερικά μάτια. Αφήστε τα μάτια σας να μιλούν για το στυλ σας!

Leave A Comment

− 7 = 2