Καλύτερα Demi Cup Bra Μάρκες διαθέσιμα στην Ινδία-Top 8 μας

Έχουμε 29 διαφορετικούς τύπους σουτιέν διαθέσιμες στην αγορά της Ινδίας. Όλες οι μάρκες σχεδιάζουν το σχεδιασμό τους μόνο σε αυτούς τους τύπους. Κάθε σουτιέν έχει ένα ύφος και έχει κάποια υποσύνολα στυλ σε αυτό. Το σουτιέν Demi-cup είναι επίσης ένας από τους 29 τύπους.

Τι είναι το Demi Cup σουτιέν:

Το σουτιέν Demi cup σημαίνει ένα μερικό σουτιέν κύπελλο το οποίο είναι επίσης γνωστό ως σουτιέν ραφιού ή σουτιέν αποκοπής που καλύπτει περίπου το ένα τρίτο του μαστού. Αυτό το σουτιέν είναι κατάλληλο μόνο για εξωτερικό ένδυμα χαμηλής κοπής. Τα Bras είναι ακόμη και με το γεμισμένο demi cup. Μερικά από τα Branded Demi Cup Bras στην Ινδία ακολουθούνται:

Καλύτερο Demi Cup Bras στην Ινδία Με Εικόνες:

1. DKNY:

demi-cup-bra-brands

Η DKNY ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη από τον ιδρυτή της Donna Karan το 1984. Τα προϊόντα της είναι είδη μόδας με δερμάτινα είδη και ρολόγια. Τα υφάσματα της DKNY περιέχουν νάιλον, ελαστάν. Τα κύπελλα είναι κατασκευασμένα από νάιλον και ελαστάν. Η δαντέλα είναι κατασκευασμένη από νάιλον, ελαστάν και πολυεστέρα. Περιέχει μαλακές μικροϊνες με μεγάλη διάσπαση.

2. Calvin Klein:

Demi-Cup Style Bras 2

Η Calvin Klein είναι μια βιομηχανία ενδυμάτων, αρωμάτων και μόδας. Ξεκίνησε το 1968 από τον Calvin Klien στη Νέα Υόρκη. Ο Calvin έχει πολλές συλλογές όπως το σουτιέν T-Shirt, το Naked Touch Push-Up σουτιέν που δεν είχε τόσα πολλά. Όλες αυτές οι συλλογές έχουν στυλ demi cup. Σε αυτό το στυλ, οι ιμάντες μετατρέπονται σε διαφορετικά στυλ. Αυτά τα μπλουζάκια demi cup είναι απλά, τεντωμένα κύπελλα από μικροϊνες με επικάλυψη.

Δείτε περισσότερα: V Φωτογραφίες Star Bra

3. Chantelle:

Demi-Cup Style Bras 3

Το Chantelle ιδρύθηκε από τον Francois Auguste Gamichon στη Γαλλία το 1876. Τα προϊόντα του είναι τα Bras, τα εσώρουχα, τα καλτσοποιία και τα εσώρουχα. Έχει διαφορετικές συλλογές όπως η παράσταση απεικόνισης delmi, mademoiselle σουτιέν T-shirt σουτιέν, Merci demi κ.λπ. όλα είναι στυλ demi κύπελλο. Τα κύπελλα είναι κατασκευασμένα από διαχωριστικό ύφασμα με μερικώς ρυθμιζόμενους ιμάντες. Έχει ιμάντες σπαγγέτι με αντίθεση βελονιά λεπτομέρειες και όλα αυτά σχεδιάζονται στη Γαλλία.

4. Natori:

Demi-Cup Style Bras 4

Η Natori είναι μία από τις γυναίκες σχεδιαστές μόδας που κατασκευάστηκαν στη Νέα Υόρκη. Το πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή του Josie Natori το 1977. Έχει πολλές συλλογές με διαφορετικά στυλ του demi cup, όπως το σουτιέν της μητέρας, το φτερό μπροστά, το χαμηλό σουτιέν κλπ. Κατασκευάζει τα σουτιέν με υφάσματα όπως ρεγιόν, βαμβάκι, πολυεστέρα με όμορφη δαντέλα, σφεντόνα και κεντήματα. Αυτό το προϊόν μπορεί να εισαχθεί από όπου προέρχεται. Είναι ένα από τα καλύτερα και τέλεια επώνυμα demi cup σουτιέν για κορίτσια και κυρίες.

5. Spanx:

Demi-Cup Style Bras 5

Η Spanx είναι μια βιομηχανία ειδών ένδυσης που ιδρύθηκε στην Ατλάντα της Γεωργίας της Γεωργίας από την Sara Blakely στις 15 Φεβρουαρίου του 2000. Είναι μια αμερικανική εταιρία καλτσοποιίας. Οι εξειδικεύσεις της είναι ενδύματα που περιλαμβάνουν φθορά σχήματος κορμάνας. Το Spanx έχει διαφορετικές συλλογές σε σχήμα demi cup. Οι συλλογές είναι υπογραφή κυπέλλου Pillow σε push-up, Strapless, Backer Racer και Boostie-Yay κ.λπ. Είναι μια εξαιρετικά μαλακή ίνα τεντώματος που περιλαμβάνει νάιλον και σπαντέξ.

Δείτε περισσότερα: Bras Για Έγκυες Κυρίες

6. Μπαλί:

Demi-Cup Style Bras 6

Το Μπαλί είναι μια βιομηχανία ενδυμάτων που ιδρύθηκε το 1927 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ιδρυτής της είναι ο Sara Stein. αυτά τα προϊόντα μάρκας είναι Bras, εσώρουχα, πιτζάματα και παντελόνια. Κατασκευάζει διαφορετικά στυλ σουτιέν μεταξύ αυτών, η σουτιέν κυπέλλου demi είναι επίσης ένα στυλ. Όπως συλλογές σε demi cup στυλ, μερικές από αυτές είναι άνεση Revolution άνευ αγκαλιά σουτιέν, άνεση επανάσταση μετατρέψιμη σουτιέν και ζωντανό το ελεύθερο σουτιέν κ.λπ. με διαφορετικό στυλ. Κάθε συλλογή θα είναι μοναδική με το δικό της στυλ. Τα υφάσματα του είναι νάιλον, σπαντέξ και πολυεστέρας. Το πώμα του φλιτζανιού περιέχει 100% αφρό πολυουρεθάνης.

7. Cosabella:

Demi-Cup Style Bras 7

Η Cosabella ιδρύθηκε το 1983 στην Ιταλία. Είναι σήμα υψηλής ετικέτας εσωρούχων στο αρχηγείο του Μαϊάμι. Ιδρύθηκε από την Valeria Campello. Έχει πολλές συλλογές με στυλ. Ανάμεσά τους το στυλ του demi cup είναι οι συλλογές Talco Microfiber χωρίς καλώδιο, Soire Convertible T-Shirt, Ποτέ μην λέτε ποτέ Comfile, Trenta Bralette με διαφορετικά στυλ. Έχει ελαφρύ αναπνεύσιμο διαχωριστικό. Τα υφάσματα περιλαμβάνουν Βισκόζη, Σπαντέξ και Πολυαμίδιο.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερες μάρκες σουτιέν στην Ινδία

8. Anita:

Demi-Cup Style Bras 8

Anita λέγεται ως ένα από τα καλύτερα μάρκα που είναι εμπιστοσύνη αξίζει από την αρχαιότητα. Όπως κυκλοφόρησε το 1886. Διαθέτει διαφορετικές συλλογές στο εμπορικό της σήμα. Το ύφασμα Demi Cup περιέχει νάιλον και ελαστάνη με τεντώδη μικροΐνες με λεία καλαφάκια διπλού στρώματος.

Leave A Comment

35 − 27 =