Μπορούν οι Crunches να βοηθήσουν να χάσουν βάρος; | Στυλ στη ζωή

Η απώλεια βάρους και η συντήρηση βάρους είναι μια συνεχής διαδικασία. Δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί ακολουθώντας μια μεμονωμένη μέθοδο. Πρέπει να ληφθεί υπόψη από μια ολιστική άποψη & Η απώλεια βάρους πρέπει να θεωρηθεί ως ένα βήμα προς τη βελτίωση της συνολικής σας υγείας & Ποιότητας ζωής. Έτσι, εάν προσπαθείτε να χάσετε το επιπλέον βάρος σας και να επιστρέψετε στην ιδανική σας κλίμακα σωματικού βάρους σύμφωνα με το ύψος σας, πρέπει να φροντίσετε πολλά πράγματα. Η μέρα σας πρέπει να ξεκινήσει με μια θετική σημείωση, πρέπει να έχετε τα γεύματά σας την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που τρώτε θα πρέπει να είναι υγιές, καθώς η δίαιτα συντριβής αποτυγχάνει, πιο συχνά από ό, τι δεν συμβάλλει επίσης στην αδυναμία. Έτσι, το σχέδιο διατροφής σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά chalked έξω, έτσι ώστε να μην λιμοκτονήσουν ή να υποφέρουν από τυχόν διατροφικές ελλείψεις. Εάν πάσχετε από ορισμένες ιατρικές καταστάσεις, πρέπει να ληφθούν υπόψη και αυτές. Μόλις καλύπτονται όλα αυτά τα πράγματα, έρχεται η επόμενη, η σωματική άσκηση για 30 έως 40 λεπτά την ημέρα για να συμβάλει στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος απώλειας βάρους σας.

κρίσεις-για-απώλεια βάρους

Οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε μέτρια ένταση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε το επιπλέον βάρος σας. Φυσικά, πρέπει να ελέγχετε και τις διατροφικές σας συνήθειες. Τώρα, ορισμένες μορφές ασκήσεων έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν απώλεια λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές.

Κρόνοι για απώλεια βάρους:

Κρόνοι βοηθούν ένα άτομο να επιτύχει τη συνολική απώλεια βάρους & Ειδική απώλεια ιντσών γύρω από την περιοχή της μέσης και την κοιλιακή περιοχή Και επίσης βοηθά να χάσει jiggly λίπος της κοιλιάς. Αφεθείτε σε μια άσκηση όπως οι δυστοκίες και το Sit ups ακόμη και το έλατο 15 έως 20 λεπτά την ημέρα μαζί με μια γρήγορη βόλτα βοηθά να καταναλώνετε ενέργεια που έπειτα, έχει άμεσο αντίκτυπο στον αριθμό των θερμίδων που καίγονται. Και πάλι, ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται έχει άμεση συσχέτιση με την απώλεια βάρους.

Πρώτα πράγματα πρώτα, θα πρέπει να κάνετε πάντα κοιλιακές κρίσεις κάτω από έναν εκπαιδευτή για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα. Κάνοντας αυτά τα λάθος τρόπο, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς στο λαιμό και στην πλάτη. Αρχίστε με την εκτέλεση τριών σετ από 10 Crunches το καθένα.

Δείτε περισσότερα: Καρδιο ασκήσεις για την απώλεια βάρους

Ποδήλατο Crunch

Κάνοντας κρίσιμες στιγμές σε μέτρια ένταση, για παράδειγμα, δέκα λεπτά καίει περίπου 100 θερμίδες. Μετά από 10 λεπτά, αν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ίδια ένταση, η οποία είναι αρκετά δύσκολη στις περισσότερες περιπτώσεις, αν μπορείτε να τεντώσετε την περίοδο προπόνησης για άλλα 10 λεπτά, μπορείτε να χάσετε μέχρι 200 ​​θερμίδες σε είκοσι λεπτά.

Σύμφωνα με τις μελέτες, μια λίβρα λίπους στο σώμα σας περιέχει 3500 θερμίδες. Έτσι, για να ρίξετε μια κιλό βάρος πρέπει να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων από 3500 θερμίδες. Έτσι, πηγαίνοντας από τις παραπάνω εκτιμήσεις, μπορείτε να ελπίζετε ότι θα χάσετε βάρος ισοδύναμη με μια λίβρα σε ένα διάστημα ενός μήνα, εάν εκτελείτε κρίσιμες στιγμές για 20 λεπτά την ημέρα. Αυτό δεν φαίνεται πάρα πολύ εντυπωσιακό, αλλά οι πυρήνες των μυών σας θα γίνουν πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη αερόβια άσκηση

Πώς να κάνετε κρότωνα Ο σωστός τρόπος:

  • Ξαπλώστε στο πάτωμα
  • Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να στηρίξετε την περιοχή του κεφαλιού και του λαιμού. Λυγίστε τα γόνατά σας και τοποθετήστε τα πόδια σας επίπεδη στο πάτωμα. Αυτή είναι η θέση από την οποία πρέπει να ξεκινήσετε.
  • Με τα πόδια σας σταθερά φυτευμένα στο πάτωμα, ανυψώστε τους ώμους σας και το Upper πίσω, από το πάτωμα. Το πρόσωπό σας πρέπει να δείχνει την οροφή.
  • Ενώ ανυψώνετε το σώμα σας, αναπνέετε. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα. Εισπνεύστε καθώς επιστρέφετε στην αρχική σας θέση.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ Crunches

Όταν λέω, οι κρόνοι ενισχύουν τους μυς του πυρήνα σας. Εννοώ ότι δουλεύει στην ακόλουθη ομάδα μυών: Rectus abdominis, εγκάρσια κοιλιακή χώρα & Οι μύες του ισχίου. Όταν οι μυς αυτοί ενισχύονται, βοηθούν στη βελτίωση της ισορροπίας του σώματος και της συνολικής στάσης του σώματος. Ένας ισχυρός πυρήνας σημαίνει δυνατούς μύες στην πλάτη, τη λεκάνη και την κοιλιακή περιοχή.

Ελπίζω ότι το παραπάνω άρθρο ήταν ενημερωτικό και εξυπηρετικό.

Δείτε περισσότερα: Αντίσταση προπόνηση

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

2 + 3 =