Η Λίστα Ινών Birthstones και τα κοσμήματά της Σχέδια

Ο μήνας Ιουνίου είναι ιδανικός για όλες τις περιπτώσεις. Οι τελετές για τον Ιούνιο επίσης είναι πολύ καθαρές και σπάνιες. Περιλαμβάνουν μαργαριτάρι, alexandrite και φεγγαρόπετρα. Κάθε ένα από αυτά έχει όμορφο χρώμα και σαφήνεια. Η λάμψη αυτού του πολύτιμου λίθου αντανακλάται στο κόσμημα που δημιουργείται. Τα μαργαριτάρια δίνουν καθαρό λευκό χρώμα, το alexandrite δίνει το πράσινο και το κόκκινο και το moonstone είναι αδιαφανές.

Τελευταίες και όμορφες ζωγραφιές Ιουνίου Designs για Γυναίκες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία σχέδια της 9ης Ιουνίου Birthstones.

1. Αλεξανδρίτης Ιούνιος Birthstone:

Αλεξανδρίτης June birthstone

Το τελεφερίκ του Ιουνίου, το alexandrite είναι ένας πολύ σπάνιος και σύγχρονος πολύτιμος λίθος. Είναι γνωστό ότι φέρνει καλή τύχη και τύχη σε εκείνους που το φορούν. Είναι ένας πολύτιμος λίθος που προάγει την αγάπη και το ρομαντισμό. Έχει τη δυνατότητα να αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο και αυτό είναι το πιο μοναδικό για τον πολύτιμο λίθο.

2. Pearl Ιούνιος Birthstone:

Μαργαριτάρι June birthstone

Το Pearl θεωρείται κυρίως το τετράγωνο για τον Ιούνιο. Τα μαργαριτάρια είναι σύμβολα καθαρότητας και αγνότητας. Οι φέροντες είναι γνωστό ότι αυξάνονται στην ακεραιότητα και την ανάπτυξη. Τα μαργαριτάρια έρχονται σε διαφορετικά χρώματα, αλλά τα πιο κοινά και περιζήτητα είναι τα λευκά μαργαριτάρια.

3. Moonstone Ιουνίου Birthstone:

Σπαθί June birthstone

Moonstone είναι η τρίτη birthstone για τον Ιούνιο. Έχει μερικές θεραπευτικές ενέργειες που αγαπούν πολλοί. Έχει μια λεπτή ομορφιά που είναι πολύ ελκυστική για τους ερασιτέχνες εραστές. Ο πολύτιμος λίθος θεωρείται ως ένα κρύσταλλο της ελπίδας και έτσι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα birthstones.

4. Κολιέ γενέθλια Αλεξανδρίτης Ιούνιο:

Αλεξανδρίτης June birthstone necklace

Αυτό το υπέροχο σχήμα δάκρυ αλεξάνδρινη Ιούνιο τετράγωνο κρεμαστό κόσμημα είναι πολύ δημοφιλές και ρομαντικό. Η περικοπή και η σαφήνεια του πολύτιμου λίθου είναι πολύ φωτεινή και κάνει για ένα πολυτελές στοιχείο κοσμήματος. Το μενταγιόν τοποθετείται σε χρυσό με λεπτή χρυσή αλυσίδα. Το μενταγιόν μπορεί να φορεθεί πάνω σε casual ρούχα καθώς και για ειδικές περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα: Birthstone για τον Αύγουστο

5. Δαχτυλίδι Ring Ring:

Μαργαριτάρι June birthstone ring

Εδώ είναι ένα φοβερό δαχτυλίδι πριγκίπισσα πρότυπο στέμμα που κατέχουν ένα μεγάλο γύρο μαργαριτάρι στο κέντρο. Το δαχτυλίδι έχει μια μοτίβο ασήμι που προσθέτει στη γοητεία του. Το μαργαριτάρι κάθεται όμορφα στο κλουβί και κάνει μια πανέμορφη δήλωση στο δάχτυλό σας. Αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο που αξίζει τον αγαπημένο σας.

6. Moonstone σκουλαρίκι σκουλαρίκι Ιουνίου:

Σπαθί June birthstone earring

Αποκτήστε αυτό το εντυπωσιακό σκουλαρίκι τεσσάρων χρόνων στο φεγγάρι. Αυτό το μοτίβο σκουλαρίκι έχει ένα φεγγαρόπετρα σχήματος σκοινιού μαζί με ένα στρογγυλό φεγγαρόπετρα σε χρυσό καλώδιο. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα κνήμης είναι πολύ γοητευτικά και τέλεια για όλες τις ηλικίες. Το φεγγαρόπετρα λάμπει και αφήνει στο φως και δημιουργεί ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων που είναι πολύ ελκυστικά.

Δείτε περισσότερα: Birthstone για τον Ιούλιο

7. Βραχιόλι γενέθλια του Ιουνίου:

Ιούνιος birthstone bracelet

Μεταξύ των τεμαχίων κοσμήματος birthstone Ιουνίου είναι ένα υπέροχο βραχιόλι που αναδεικνύει όλες τις ιδιότητες της πέτρας alexandrite. Αυτό το εκθαμβωτικό βραχιόλι είναι φτιαγμένο με μικροσκοπικές πέτρες αλεξανδρίτης που είναι ασημένιες και συνδέονται με ασημένιες αλυσίδες. Η εμφάνιση αυτού του βραχιολιού είναι γοητευτική και λεπτή και ιδανική για κάθε περίσταση.

8. Δακτύλιος της Γέννησης του Ιουνίου:

Ιούνιος birthstone ring

Εδώ είναι ένα φοβερό ring alexandrite birthstone Ιουνίου που είναι τέλειο για το δώρο αγαπημένο σας. Ο πολύτιμος λίθος είναι κομμένος σε τετράγωνη μορφή και τοποθετείται γύρω από μικροσκοπικά διαμάντια σε ασήμι. Το δαχτυλίδι έχει και πάλι διαμάντια που έχουν τοποθετηθεί στις πλευρές για να προσθέσουν στο αίγλη του. Το δαχτυλίδι είναι πολυτελές και πολύ σπάνιο.

Δείτε περισσότερα: Μάιος Χρώμα γεννήσεων

9. Moonstone Ιούνιος κολιέ Birthstone:

Σπαθί June birthstone necklace

Δείτε αυτό το φυσικό κολιέ μενταγιόν σε ασήμι 925. Αυτό το κόσμημα birthstones Ιουνίου είναι ένα πανέμορφο κομμάτι λαιμού που θα πάει πολύ καλά με την επίσημη φθορά και επίσης φθορά γραφείου. Αυτό το χρώμα είναι τέλειο για να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα ενδυμάτων και έτσι χρησιμοποιείται ευρέως.

Οι τελετές του Ιουνίου είναι ζωντανές και γοητευτικές. Τα τρία birthstones για τον Ιούνιο είναι τέλεια για να συνδυαστούν με κοσμήματα όπως το σκουλαρίκι, το δαχτυλίδι, το κολιέ και ακόμη και το βραχιόλι. Τα αντικείμενα με μαργαριτάρια και φεγγαρόπετρα δίνουν μια γοητευτική και παλιά παγκόσμια εμφάνιση. Ενώ τα κοσμήματα alexandrite κοσμήματα αναδεικνύουν μερικά από τα μοντέρνα και νέα εμφάνιση της ηλικίας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − 32 =