Anushka Shetty στην Saree – η κορυφαία μας 9 | Στυλ στη ζωή

Ένα από τα φημισμένα πρόσωπα της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, η Anushka shetty ξεκίνησε την καριέρα της με το γενέθλιο της όνομα sweety shetty ως εκπαιδευτής γιόγκα με ένα μεγαλύτερο όνειρο να ζήσει τη ζωή σε μέγεθος βασιλιά. Σύντομα οι ημέρες της γιόγκα πήραν μια καλύτερη στροφή όταν της προσφέρθηκε ένας ρόλος στη σούπερ τηλεοπτική βιομηχανία της Telegu. Σύντομα ακολούθησε τη φήμη και τον ανεμιστήρα της και τώρα έχει καθιερωθεί ως ηθοποιός. Είναι ακόμα καλό να γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να έχει τις ρίζες της που συνδέονται με τις παραδοσιακές κουλτούρες καθώς έχει εντοπιστεί πολλές φορές στην τέλεια εθνοτική ενδυμασία, sarees.

1. Το Peach Perfect Look:

Anushka Shetty in Saree

Εδώ είναι ένα απόλυτο μυθιστόρημα saree ροδάκινου σε σκιά κοραλλιογενούς πορτοκαλιού όπου το ροδάκινο του saree είναι απλά υπέροχο αν δεν είναι νηφάλιο και φανταστικό. Το saree από μόνο του αθλητικές μερικές λεπτές γραμμές floral artwork σε ένα καταλαβαίνω λευκό που συνδυάζει καλά με το παγωμένο πορτοκαλί βλέμμα του saree και ταυτόχρονα καθιστά την εμφάνιση του saree όμορφη και ανεκτίμητη.

2. Το Κοράλι Ροζ Κοιτάξτε:

ο coral pink look

Εδώ είναι ακόμα μια ματιά αυτής της εποχής που αγωνίζεται από την όμορφη Anushka shetty. Το saree φαίνεται μαγευτικό σε μαλακό κοράλι πορτοκαλί και ροζ ζεστή απόχρωση με σχέδια καθαρού και σιφόν. Η συστροφή στο saree είναι η απλή εργασία μοτίβο και διακοσμήσεις σε λευκό που μοιάζουν με τα εκθαμβωτικά διαμάντια στον τρόπο γαλαξίας.

3. Η μαύρη ομορφιά:

ο black beauty

Μαύρο είναι ότι ένα χρώμα που θα σας κάνει να φαίνεστε απλά κομψό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ασφαλέστερο χρώμα για να παίξει με όταν πειραματίζεται με την εμφάνιση δεν έρχεται καλύτερα από αυτή τη σκιά. Εδώ η Anushka σε αυτό το μαύρο χρώμα φάνηκε φανταστική με τα λεπτομερή σχέδια που σχεδιάστηκαν πάνω σε αυτό. Το όριο έχει ένα όμορφο κόκκινο που κάνει saree pop.

4. Το Chic Look:

ο chic look

Ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι η Anushka ήταν πολύ ζεστή, απομάκρυνε αυτή την εξαιρετικά κομψή εμφάνιση που την έκανε να δείχνει όχι μόνο κομψό, αλλά ξεκάθαρο. Το saree αθλήματα μια βαθιά θάλασσα πράσινη απόχρωση στο σώμα του που κάνει το saree ζεστό και βαθιά σε απόχρωση, ενώ κατά μήκος των εξωτερικών γραμμών είναι τα zari διακοσμημένα σύνορα.

5. Το κόκκινο σιφόν:

ο red chiffon

Anushka Shetty επισκέφθηκε πρόσφατα ένα τηλεφωνικό διαφημιστικό συναντήθηκε όπου κοσμείται σε μια κοραλλιογενής φούξια ροζ saree με λεπτομερή sequined έργα τέχνης. Το όριο του saree φαίνεται μαγευτικό και το ίδιο ισχύει και για τις προοπτικές. Διακοσμημένο στο Ζάρι, το κομψό και λεπτό περίγραμμα στο σκηνικό αυτού του κόκκινου σαρεφού σιφόν κάνει την εμφάνισή της ωραία. Αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη εμφάνιση για μια επίσκεψη στη δεξίωση του γάμου καλύτερος φίλος σας και μπορείτε να το δοκιμάσετε πάρα πολύ.

6. Το Busy Black:

ο busy black

Αυτό το saree είναι μια παραδοσιακή νότια ινδική saree που φαίνεται απασχολημένος με όλα τα δυνατά έργα τέχνης σχεδιαστεί και χαραγμένο σε αυτό. Το saree ασχολείται κυρίως με τα ελάχιστα σχέδια με περιστασιακά επενδεδυμένα λευκά και ωχρά λουλούδια. Αυτός ο ίδιος χρυσός απεικονίζεται με ένα πολύ εξωφρενικό τρόπο στα όρια με το saree με ολόκληρο το saree να είναι απασχολημένο με λευκή δουλειά.

Δείτε περισσότερα:  Σαμάνθα στη Σάρε

7. Το Νέον Chic:

ο neon chic

Εδώ σε αυτή την εικόνα η ηθοποιός Anushka φορούσε νεογέννητο ποπ μπλε saree. το saree είναι απλό και αφελές με τον δικό του τρόπο με ένα μικρό άγγιγμα των διακοσμητικών στις πλευρές για να κάνει το saree να φανεί όμορφο και κομψό.

Δείτε περισσότερα:  Εικόνες του Trisha Στη Saree

8. Το εκτεταμένο έργο τέχνης:

Βάρνα-Movie-Audio-Launch-01-12

Αυτό το μισό saree ξεκίνησε ως ένα απλό ήπιο βελούδινο μαύρο στο πάνω μισό, αλλά καθώς κατεβαίναμε, το κάτω μισό του saree μας σάρωσε από τα πόδια μας, καθώς ο πολύ ταλαντούχος Anushka αγωνίστηκε σε αυτό το εκτεταμένο floral artwork σε σκιά φόντου γυμνού.

Δείτε περισσότερα:  Τάμαννα καυτή στη Σάρε

9. Το Γάμος:

ο wedding look

Εάν ανησυχείτε για το τι να φορέσετε σε μια γαμήλια πρόσκληση, πάρτε ένα σύνθημα από την Anushka εδώ, που είναι ντυμένος στο καλύτερο σε αυτό το αυθεντικό saree μετάξι Chennai. Το saree στο κάτω μισό αθλήματα χρυσή σε glimmers ενώ το πάνω μισό του ροζ ματζέντα φαίνεται όμορφο όταν συνδυάζεται.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

+ 29 = 38