Aishwarya Rai στο Saree – Το Top 9 | Στυλ στη ζωή

Τι είναι αυτό που ορίζει τον Ινδικό πολιτισμό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Η παραδοσιακή παντοτινή ινδική ενδυμασία, η saree. Ένα απλό κομμάτι ρούχα τυλιγμένο γύρω από το σώμα σε μια στρατηγική μέθοδο για να φτιάξει ένα κομμάτι ένδυμα που θα έμοιαζε παραδεισένιο και δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπερηφάνεια να το ξέρεις, ένα από τα καλύτερα πρόσωπα της πόλης πούλιες έχει αγκαλιάσει την όμορφη saree.

Bachchan bahu και η μητέρα ενός, η Aishwarya έχει δείξει πράγματι μια έντονη νοημοσύνη στα παραδοσιακά της χτένια, μερικά από τα οποία συζητήθηκαν εδώ.

1. Η ροζ ροζ βασίλισσα:

Aishwarya Rai in Saree

Η Aishwarya ήταν πάντα ήσυχη η βασίλισσα της μέλισσας και στην κορυφή της, σε ένα από τα εκθέματα στούντιο της, που εκθαμβωμένο απλώς απεικονίζοντας τον βασιλικό εαυτό της με έναν πιο ακριβή τρόπο, τυλιγμένο σε ένα όμορφο παραδοσιακό πακέτο. Το saree σε ροδάκινο και κρέμα φαίνεται όμορφο με μια απαλή πινελιά από λάμψη glitter εδώ και εκεί, ενώ η οριακή είναι απλά φανταστική στο ασημένιο κέντημα.

2. Το σιφόν με κόκκινο χρώμα:

ο chiffon in red Saree

Για μια όμορφη πριγκίπισσα σαν αυτήν, τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν την ατμόσφαιρά της και έτσι ενώ πολλοί θα κολλήσουν στα μικρά μαύρα χτένια τους, η Aishwarya αποτολμήθηκε με θαυμασμό σε ένα θαυμάσιο saree καθαρού σιφόν. Με την εμφάνισή της στα βραβεία της αστεροειδούς, χτύπησε το saree με μικρά όμορφα διακοσμητικά στοιχεία που τρέχουν κατά μήκος της άκρης του saree που καλύπτει τα όρια. Το περίγραμμα για το saree είναι ένα απλό μπλε.

3. Chanderi Gold:

Χαντέρι gold

Ο χρυσός Chanderi είναι ένα ύφασμα από τις σπεσιαλιτέ της νότιας Ινδίας, όπου αυτό το ύφασμα από μεταξωτό υλικό χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή saree. Η Aishwarya εδώ στη γαλλική ανακοίνωση για την ανάθεση αποφάσισε να κάνει το καλύτερο της εμφάνισής της περιτυλίγοντας τον εαυτό της σε μια όμορφη χρυσή κίτρινη σαρέ. Η οριακή γραμμή του πλάτους saree όμως αθλείται με παγωμένο ασημί ανοιχτό κίτρινο χρώμα.

4. Διακοσμήσεις:

Διακοσμήσεις

Αυτό είναι ένα φανταστικό saree από το διάσημο σχεδιαστή Sabyasachi και εδώ Aishwarya απλά φαίνεται υπέροχα στο βαριά διακοσμημένο saree. Το κομμάτι της ένδυσης σε λεπτές βρώμικες γκρι χρώμα ενισχύεται περαιτέρω από την όμορφη μικρή μαργαρίτες όπου, όπως το ακραίο περίγραμμα του saree σε τσάκρα και διακοσμήσεις φαίνονται απλά εκστατικά.

5. Το λευκό θαύμα:

ο white wonder

Λαμβάνοντας υπόψη τον τόνο και την επιδερμίδα της, μια ζωντανή ηθοποιός όπως της μπορεί να στηριχθεί για να τραβήξει από κάθε εμφάνιση που επιθυμεί και ως εκ τούτου στο ίδιο σημείωμα πήρε ένα όμορφο και εξωφρενικό saree έχει επισημανθεί όπου το απλό σιφόν καθαρό μοτίβο αποτελεί τη βάση για το saree. Το saree είναι χτενισμένο σε ένα άψογο λευκό με ευρύτερο όριο σε πούλιες και κεντήματα.

6. Η Καθαρή Εξαργύρωση:

ο net extravagance

Εδώ σε αυτό το saree Aishwarya φαίνεται σαγόνι πτώση όμορφη. Τα κύρια σχέδια της εμφάνισης μαζί με τα σχέδια που σχεδιάζονται σε διακοσμήσεις ανήκουν στην μπλούζα. Η μικρή μαύρη μπλούζα που μοιάζει φανταστική, ενισχύεται μόνο από το υπέροχο όριο στο saree που βρίσκεται σε μια όμορφη λευκή και εκθαμβωτική εμφάνιση με διαμάντια.

Δείτε περισσότερα:  Madhuri Dixit Hot στη Σάρι

7. Ο Άγγελος στο Λευκό:

ο angel in white

Για άλλη μια φορά πιάσαμε την Aishwarya που φαινόταν μεγαλοπρεπή και αγγελική σε αυτό το λευκό καθαρά διακοσμημένο saree. Το σύνολο του saree είναι ζωγραφισμένο σε ένα άψογο γαλάζιο λευκό που έχει μια αμυδρή οριακή γραμμή του zari κεντημένο dazzler. Το σώμα στο saree παραμένει όσο το δυνατόν πιο σαφές με μαλακό στρογγυλό και σχετικά με σχέδια διακοσμητικά σε καθαρό λευκό επίσης.

Δείτε περισσότερα:  Εικόνες του Rani Mukherjee στη Σάρεϊ

8. Η υπέροχη ομορφιά:

ο fabulous beauty

Η ίδια η Aishwarya είναι ένας άγγελος και το saree που εδώ κοσμεί είναι απλά λαμπερό. Το saree όπως κάθε άλλο είναι βαριά διακοσμημένο αλλά αυτή τη φορά μέσα του. Το σύνολο του saree σε χρυσές dazzles και glimmers, ενώ το κάτω από τα στρώματα είναι ασημί σατέν σε λευκό.

Δείτε περισσότερα:  Vidya Balan Hot στη Σάρι

9. Το μαύρο μαύρο και το χρυσό:

ο soft black and gold

Ακόμα και αυτή η ντίβα έχει τις μέρες της να παίζει ασφαλές όταν γυρνάει επάνω σε ένα όμορφο μαύρο go-to saree. Η εμφάνιση του απλού μαύρου saree ενισχύεται από το χρυσό όριο μέσα από όλα τα μαύρα γεμάτα floral μοτίβα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

− 6 = 1