9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Οι ζωές των νυχιών των ζώων είναι πολύ δημοφιλείς αυτές τις μέρες. Ιδιαίτερα μοντέλα ζέβρας είναι ένα πολύ εύκολο να κάνουμε τέχνη νυχιών. Εάν δεν είστε καλλιτέχνης νυχιών ή δεν είστε καλοί στην ζωγραφική σχέδια ελεύθερων χεριών τότε και μερικές ρίγες σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος μπορούν να δημιουργήσουν μοτίβα ζέβρας στα νύχια σας.

Σχέδια Ζωγραφικής Νυχιών Ζέβρας:

Ελέγξτε τα χειροποίητα κορυφαία 9 μοντέλα τέχνης νυχιών zebra. Είμαστε σίγουροι ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε μερικά από αυτά.

1. Ζέβρα Floral Γαλλικά Συμβουλές:

ζέβρα nail art

Αν σας αρέσουν οι γαλλικές συμβουλές, τότε τους συνδυάστε με αυτοκόλλητες ετικέττες λουλουδιών και μερικές λωρίδες για το μοτίβο ζέβρας. Μια μικρή αλλαγή από τις συνήθεις γαλλικές συμβουλές, θα το δοκιμάσετε?

2. Ματ και γυαλιστερό Ζεύρα νυχιών:

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το είδος μιας εκπληκτικής τέχνης νυχιών με ματ φινίρισμα είτε με ένα ματ γυαλιστερό με μαύρο χρώμα για τη βαφή βάσης είτε με τη χρήση ειδικού ματ στιλβωτικού στιλβωτικού στιλβώματος πάνω στο γυαλιστερό μαύρο γυαλιστερό σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να στεγνώσει και το χρώμα βάσης σας θα γίνει ματ.

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτό δεν είναι δυνατό με φυσιολογικό διαφανές γυαλιστικό. Τώρα πάρτε τον απογυμνωτή σας και το μαύρο φυσιολογικό γυαλιστερό βερνίκι νυχιών και σχεδιάστε σχέδια ζέβρας Αυτός είναι, ο σχεδιασμός σας έχει γίνει. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε εδώ μια κορυφαία παλτό γιατί θα καταστρέψει το ματ και το γυαλιστερό αποτέλεσμα ολόκληρου του σχεδίου. Δοκιμάστε αυτό.

3. Τρισδιάστατα ζεύγη σχεδίων Zebra στη σφράγιση και OPI Glitter Polish:

Αυτό το συγκεκριμένο γυαλιστερό γυαλιστικό OPI μπορεί να σας δώσει μια θαυμάσια εμφάνιση για τα νύχια αν είστε λάτρεις της λάμψης. Θα χρειαστείτε 3 χρώματα, Αυτό το γυαλιστερό γυαλιστερό (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαλαρά λάμψη τέχνης νυχιών σε ένα διαφανές γυαλιστικό, αν δεν μπορείτε να πάρετε γυαλιστερό γυαλιστερό OPI), ένα ανοιχτό ροζ στιλβωμένο για το κέντρο και ένα ματ λευκό ή off-white χρώμα.

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Θα χρειαστείτε επίσης μαύρο ειδικό γυαλιστικό και πλάκες σφράγισης για το σχέδιο ζέβρας. Προσέξτε προσεκτικά το σχήμα και συμπληρώστε τα με τα 3 χρώματα. Τελειώστε με σφράγιση του σχεδιασμού ζέβρας μόνο με το λευκό χρώμα. Τώρα ολοκληρώστε το σχέδιο με μια διαφανή επίστρωση.

Δείτε περισσότερα: Halloween Spider Web σχέδια νυχιών

4. Ελεύθερο χέρι Ombre Zebra Νύχια:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ombre καρφιά είναι αρκετά δημοφιλής τάση αυτές τις μέρες. Δοκιμάστε τη μορφή καρφιών Ombre όπως αυτή χρησιμοποιώντας δύο χρώματα και ένα κομμάτι σφουγγάρι. Σχεδιάστε μερικά σχέδια από ζέβρες με το μαύρο stripper σας και τελειώστε με μια κορυφαία παλτό. Δοκιμάστε αυτό!

5. Glittery Zebra Σχεδιασμός σε Duo Tone:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Δημιουργήστε ένα μοτίβο ζέβρας σε διαγώνιο μισό μήκος των νυχιών σας με κιτ σφράγισης και λευκό χρώμα βάσης. Βεβαιωθείτε ότι το άλλο μισό είναι σε ένα χρώμα της επιλογής σας. Εδώ το άλλο χρώμα είναι ροζ. Αφού είστε ευχαριστημένοι με το σχεδιασμό σας, χρησιμοποιήστε ένα γυαλιστερό γυαλιστικό και τέλος καλύψτε ολόκληρο το σχέδιο σε ένα στρώμα διαφανή γυαλιστερό.

6. Σφραγισμένα νύχια Zebra με Glitters:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτή είναι μια εύκολη μέθοδος για να κάνετε τέχνη νυχιών σε μαύρα και άσπρα μοτίβα ζέβρας. Χρησιμοποιήστε λάμψη για την οριοθέτηση της μαύρης γαλλικής άκρης. Κρατήστε τα άλλα καρφιά μαύρα. Για όσους έχουν διπλό τόνο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ¾ των νυχιών σε λευκό και ¼ σε μαύρο για τις άκρες. Τώρα χρησιμοποιήστε ειδικό μαύρο γυαλιστερό σε ένα κιτ σφράγισης που περιέχει μαύρο και άσπρο σχέδιο ζέβρας και χρησιμοποιήστε τη σφράγιση στο λευκό χρώμα. Σφραγίστε το σχέδιο με μια διαφανή επάνω επίστρωση μετά την εφαρμογή του glitter.

7. Εύκολο να κάνετε Zebra νύχια:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Δεν είναι απαραίτητο να χρειαστείτε ένα βερνίκι νυχιών της Κίνας Glaze για την παραπάνω τέχνη νυχιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλε χρώμα της επιλογής σας για τη βασική βαφή. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μαύρο stripper και δώστε οριζόντια σχήματα "Y" για το μοτίβο ζέβρας. Καλύψτε το σχέδιο με ένα στρώμα ή δύο διαφανές επένδυσης για να προστατέψετε το σχέδιό σας.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη Hello Kitty καρφιά σχέδια

8. Νύχια Neon Zebra:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Δεν έχετε χρόνο ή θέλετε να κρατάτε τα πράγματα απλά; Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο. Ζωγραφίστε τα καρφιά σας με κίτρινο νέον και ένα καρφί με κανονικό ζεστό ροζ χρώμα. Χρησιμοποιήστε το απογυμνωτή για τα σχέδια κλαδιών δέντρων ή τα σχέδια "Υ". Ο σχεδιασμός σας έχει γίνει! Χρησιμοποιήστε ένα κορυφαίο παλτό και απολαύστε!

9. Zebra French Nail Art:

9 καλύτερα έργα ζωγραφικής νυχιών Zebra με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Όπως τα γαλλικά καρφιά; Δοκιμάστε ένα γαλλικό σχεδιασμό τέχνης νυχιών zebra όπως αυτό. Μπορείτε να κάνετε μια κανονική γαλλική άκρη με ένα ελαφρύ χρώμα βάσης και μια άσπρη άκρη. Τώρα χρησιμοποιήστε τον απογυμνωτή σας για να δημιουργήσετε τα μοτίβα ζέβρας. Σφραγίστε το σχέδιο σας με ένα κορυφαίο παλτό.

Μήπως σας αρέσει αυτή η θέση; Ποια κατασκευή νυχιών Zebra θα δοκιμάσετε σήμερα?

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

34 + = 41