9 διάσημα πάρκα στο Vadodara με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Η Ινδία είναι μια χώρα του πολιτισμού, της κληρονομιάς και της αρχιτεκτονικής. Τα τοπία εδώ είναι ρομαντικά και η γραφική ομορφιά της είναι μαγευτική. Ερχόμενοι σε πάρκα και χώρους αναψυχής, η Vadodara of Gujarat είναι ένας από τους ειδικούς χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε εντελώς. Το κράτος αυτό οδηγεί γρήγορα στην ανάπτυξη και συνδέεται καλά με μερικές από τις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως το Δελχί και τη Βομβάη. Είναι η μεγαλύτερη πόλη του Γκουτζαράτ και είναι επίσης γνωστή ως πολιτιστική πόλη της. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να επισκεφθείτε μερικές από αυτές τις εξωτικές τοποθεσίες του Vadodara, έχουμε στρατολογήσει μερικά από τα καλύτερα πάρκα στο Vadodara.

Όμορφα πάρκα στο Vadodara με εικόνες:

Εδώ είναι τα καλύτερα πάρκα στο Vadodara.

1. Sayaji Baug:

πάρκα in vadodara

Το Sayaji Baug είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εδραιωμένα πάρκα στο Vadodara. Τα δέντρα, το τοπίο, τα πράσινα χορτάρια και οι δομές είναι όμορφα και καλά διατηρημένα. Η επίσκεψη σε αυτό το μέρος θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί καθώς ο καιρός στην περιοχή είναι ευχάριστος και ευχάριστος.

2. Αρχαιολογικό Πάρκο Champaner Pavagadh:

πάρκα-στο-vadodara-champaner-pavagadh-αρχαιολογικό πάρκο

Το Αρχαιολογικό Πάρκο Champaner Pavagadh της Vadodara είναι ένα άλλο γνωστό σημείο και τοποθεσία. Έχει ιστορική σημασία και πολιτισμό. Έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι ένα αρκετά γνωστό πάρκο στην πολιτεία Γκουτζαράτ. Τα μνημεία εδώ είναι καλά διατηρημένα και εδραιωμένα. Σε περίπτωση που ανυπομονούμε να επισκεφτούμε την αρχαιολογία της Ινδίας, σίγουρα θα πρέπει να έρθετε σε αυτό το μέρος.

Δείτε περισσότερα: Πάρκο Ernakulam

3. Υδατικό πάρκο C Cube:

parks-in-vadodara-s-cube-water-park

Το S Cube Water Park του Vadodara είναι μια από τις καλύτερες διασκέδασης cum water parks που θα επισκεφθείτε. Έχει υπέροχη διαφάνειες που σίγουρα θα σας συγκλονίσουν και θα σας ενθουσιάσουν. Αν ανυπομονώ να περάσετε πολύ καλά με την οικογένεια και τους φίλους σας, αυτό είναι ο τόπος στον οποίο πρέπει να έρθετε.

4. Ajwa Fun World Water Park:

πάρκα-in-vadodara-ajwa-διασκέδαση-κόσμο-νερό-πάρκο

Το υδάτινο πάρκο Ajwa Fun World είναι ένας συναρπαστικός και διασκεδαστικός προορισμός στο Vadodara που πρέπει να επισκεφτείτε. Οι βόλτες εδώ είναι βέβαιο ότι θα σας δώσουν τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας. Από τα παιδιά μέχρι τους μεγάλους, ο καθένας θέλει να έρθει στο Fun Water World Park, λόγω της διασκέδασης και της διασκέδασης που έχει να προσφέρει αυτό το υπέροχο μέρος.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα ψυχαγωγίας στο Ludhiana

5. Gujarat Fun World:

parks-in-vadodara-gujarat-fun-world

Το Gujarat Fun World είναι μια άλλη διασκεδαστική τοποθεσία για να συναντήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Το νερό είναι δροσερό και οι βόλτες είναι φοβερό. Έχει πολλούς ανθρώπους που έρχονται κάθε καλοκαίρι και η δημοτικότητά του φαίνεται να αυξάνεται με το χρόνο. Το Gujarat Fun World είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος για να είσαι.

6. Καταφύγιο άγριας ζωής Jambughoda:

parks-in-vadodara-jambughoda-άγρια ​​φύση-ιερό

Το ιερό άγριας φύσης Jambughoda σας προσφέρει το πιο εξωτικό και όμορφο είδος της χώρας. Βρίσκεται στην Vadodara, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για εξερευνητικούς σκοπούς. Εάν ελπίζετε να μάθετε περισσότερα για την άγρια ​​φύση της Ινδίας, το Jambughoda Wildlife Sanctuary είναι σίγουρα ο τόπος που θα πρέπει να έρθετε και να επισκεφθείτε.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα στη Μπανγκαλόρ

7. Υδάτινες περιοχές Vadhvana και Eco Camping:

πάρκα-σε-vadodara-vadhvana-υγρότοπος-και-οικολογική κάμπινγκ

Το υγρότοπο Vadhvana και το Eco Camping είναι ένα θαυμάσιο και λαμπρό μέρος για να πάτε. Οι κήποι είναι όμορφοι και οι τοποθεσίες είναι απολύτως εξωτικές. Ο τόπος είναι πολύ φυσικός και πρέπει σίγουρα να έρθετε εδώ με την οικογένεια και τους φίλους σας.

8. Vishala City Park:

πάρκα-σε-vadodara-vishal-khadi-eco-κάμπινγκ

Vishala City Park είναι η υπερηφάνεια του Vadodara. Η γραφική ομορφιά, η φύση και τα μέρη είναι όμορφα και καταπληκτικά. Τα πάρκα εδώ είναι πέρα ​​από τη φαντασία και ο τόπος αξίζει σίγουρα την επίσκεψη.

9. Εθνικό Πάρκο της Vadodara:

πάρκα-in-vadodara-εθνικό πάρκο-της-vadodara

Τα εθνικά πάρκα της Vadodara είναι τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε στον κόσμο. Τα είδη εδώ είναι εξωτικά και τα ζώα εδώ είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά. Αντικατοπτρίζουν την άγρια ​​φύση και την πλούσια κληρονομιά της χώρας και δείχνουν επίσης πόσο καλά φυλάσσονται και διατηρούνται καλά οι ζωολογικοί κήποι και τα πάρκα της Ινδίας είναι πραγματικά.

Leave A Comment

+ 55 = 62