9 καλύτερες ιδέες και σχέδια για τατουάζ μαύρου UV μαύρου φωτός Στυλ στη ζωή

Καθώς η έκκληση για τατουάζ αυξάνεται σε πολλές έρευνες και οι δημιουργοί έχουν εφεύρει μια νέα τεχνική για να σχεδιάσουν ένα τατουάζ που είναι ορατό μόνο κάτω από το υπεριώδες φως. Σε αυτή την τεχνική σε κανονικό ή κανονικό φως της ημέρας το τατουάζ είναι σχεδόν αόρατο ή κάποιες ουλές είναι ορατές, αλλά μόλις φωτιστεί το μαύρο φως το τατουάζ αρχίζει λαμπερό και φαίνεται λαμπερό και ελκυστικό στα μάτια. Αυτά τα τατουάζ UV ή τατουάζ μαύρο φως τσίμπημα τις τσέπες σας στην υψηλότερη πλευρά και όχι τα κανονικά σχέδια τατουάζ, όπως το UV μελάνι είναι αρκετά ακριβό.

Καλύτερες ιδέες UV Tattoo UV και σχέδια:

Ας ρίξουμε μια ματιά στην κορυφή 9 διαφορετικούς τύπους τατουάζ UV φως.

1. Πανέμορφα σχέδια UV Tattoo UV Light:

Υπέροχος UV Light Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα δροσερό αναζητούν UV σχεδιασμό μελάνι τατουάζ για κάθε γυναίκα που θέλει τα πόδια τους να sizzle όπως την ομορφιά τους και πιο σπινθήρα σε αυτό με αυτό το σχέδιο. Εδώ η κυρία έχει σχεδιάσει ανθισμένα λουλούδια στα πόδια της και η εικόνα σπινθηρίζει ή είναι ορατή μόνο σε UV ή μαύρο φως πέφτει πάνω της.

2. Spider Web UV Light Τατουάζ Σχέδια:

Αράχνη Web UV Light Tattoo Designs

Εδώ ο χρήστης έχει σχεδιάσει έναν ιστό αράχνης στον καρπό ο οποίος μοιάζει με ότι έχει παγιδευτεί ή μπλεγμένος στη ζωή, αυτό το τατουάζ έχει υποστεί μεμβράνη στο υπεριώδες φως έτσι θα ήταν ορατό μόνο στις ακτίνες UV. Το μήνυμα πίσω από αυτό το τατουάζ μελάνι UV θα μεταφερθεί μόνο όταν τα μαύρα φώτα πέφτουν επάνω του αλλιώς θα είναι κρυμμένο από τους άλλους.

3. Καταπληκτικά σχέδια τατουάζ UV:

Φοβερο UV Light Tattoo Designs

Σχεδιάζοντας τα τατουάζ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας και μάλιστα απεικονίζει ότι οι ιδέες και οι σκέψεις σας είναι ίδιες. Εδώ το ζευγάρι έχει σχεδιάσει μικρά αισθησιακά πλήκτρα στο μεσαίο δάχτυλο με μελάνι UV για να απεικονίσει την έντονη αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

4. Σχέδια σκίτσων UV φως τατουάζ:

Έγραψε UV Light Tattoo Designs

Υπάρχουν πολλά σχέδια τατουάζ που οι άνθρωποι θέλουν να σχεδιάσουν, αλλά δεν θέλουν να είναι ορατά, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα να σχεδιάσετε το τατουάζ με UV μελάνι έτσι ώστε να λάμπει μπροστά από τους αγαπημένους σας μόνο. Εδώ ο φορέας έχει σκιαγραφήσει μια καταπληκτική λέξη που μεταδίδει ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν ευτυχισμένοι και να εξαπλώσουν την ευτυχία παντού που πηγαίνουν.

5. Ελκυστικά σχέδια τατουάζ UV Φως:

Ελκυστικός UV Light Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα ιδανικό σχεδιασμό τατουάζ UV μελάνι για τους ανθρώπους που λάτρευαν νυχτερινή ζωή και αγάπη κόμμα και νυχτερινά κέντρα. Εδώ ο χρήστης έχει απεικονίσει αφρώδη δράκο και όμορφα λουλούδια σε όλα τα μανίκια με UV μελάνι και θα λάμψει όταν χορεύει στο πάτωμα προσθέτοντας μια έκτακτη ματιά στο persona του.

6. Σχέδια τατουάζ λευκού χρώματος μελάνης UV:

άσπρο Ink UV Light Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα καταπληκτικό λευκό τατουάζ UV σχεδιάζει ένα μικρό μουσικό σημείωμα που τοποθετείται στο μοσχάρι του φέροντος που απεικονίζει την αγάπη και το πάθος του για τη μουσική. Εδώ ο εραστής τατουάζ έχει σκιαγραφήσει το σχέδιο με λευκό μελάνι που το κάνει να φαίνεται απίστευτα λεπτό και μοναδικό κάτω από υπεριώδεις ακτίνες.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα σχέδια μελάνης για τατουάζ

7. Φανταστικά σχέδια UV Tattoo UV Light:

Φανταστικός UV Light Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα καλύτερο σχεδιασμό μελάνι τατουάζ UV για τα θηλυκά θέλετε να προσθέσετε πιο γοητευτική ματιά στο persona τους από τατουάζ αστέρια των διαφόρων μεγεθών στην κοιλιά και τις πλευρές του σώματος. Αυτό είναι ένα τέλειο σχεδιασμό τατουάζ UV για βραδινά ή αργά πάρτι νύχτας όπως όταν λάμπει σας προσδίδει μια εκπληκτική εμφάνιση.

8. Lovely UV αντιδραστικό σχεδιασμό τατουάζ:

Ωραίος UV Tattoo Design

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ έχει σχεδιαστεί με χρήση μελάνης που αντιδρά με υπεριώδη ακτινοβολία, πράγμα που σημαίνει ότι η εικόνα θα είναι ορατή μόνο υπό υπεριώδες φως και είναι ασφαλής για χρήση. Εδώ ο εραστής του τατουάζ έχει σχεδιάσει το μικρό αστείο πλάσμα στο χέρι προσθέτοντας μια δήλωση στυλ στην εμφάνισή του.

Δείτε περισσότερα: Πλήρη σχέδια μανικιών τατουάζ

9. Εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ UV φως:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ UV Light Tattoo Designs

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σχεδιασμό τατουάζ με UV μελάνι, όπου το πουλί περιστέρι φέρει ένα κρεμαστό κόσμημα καρδιά στο στόμα του καθώς ο φορέας θέλει να μεταφέρει ότι έχει ερωτευτεί. Όταν οι υπεριώδεις ακτίνες πέφτουν στο σχέδιο, φαίνονται φοβερό και λαμπρό.

Μπορείτε να απεικονίσετε οποιοδήποτε τύπο σχεδίου με αυτή την τεχνική που σας προσελκύει περισσότερο και μάλιστα προσδίδει μια γοητευτική και εκτεταμένη εμφάνιση στην εμφάνισή σας. Αλλά ενώ το μελάνι αυτό το τατουάζ πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί δεδομένου ότι αυτό το τατουάζ δεν πρέπει να εκτίθεται σε υπεριώδη ακτινοβολία για σχεδόν 2-3 μήνες μετά τη διάτρηση καθώς οι ακτίνες μπορούν να βλάψουν το μελάνι και μπορεί να λάμψει ή να λάμψει στο UV φως. Έτσι, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της τατουάζ αυτού του σχεδίου.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ αστραπή για τους άνδρες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 3 =