9 φωτογραφίες του Urvashi Rautela χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Πάντα ένας φίλος για μόδα και κομπάνες, η Urvashi Rautela ξεκίνησε την καριέρα της ακολουθώντας μηχανική. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ομορφιάς, κερδίζοντας μερικές από αυτές νικηφόρα. Ένα ινδικό μοντέλο και ηθοποιός, η Ραουτέλα έκανε το πρώτο της ντεμπούτο στο Bollywood στην ταινία του Anil Sharma. Έχει επίσης υποσχεθεί ένα πρόσωπο για το βίντεο "Lovedose" του Honey Singh. Ακόμη μια αγωνιστική ηθοποιός και ένα προσωποποιημένο μοντέλο, η Ουρβάσι κοιτάζει το μυαλό να φυσάει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Ωστόσο, είναι πραγματικά πάνω της χωρίς τις εικόνες μακιγιάζ που καθορίζουν αν είναι πραγματικά όλοι ότι λάμπει ή όχι. Είναι μια κοινή αντίληψη ότι τα αστέρια είναι πάντοτε υπό την πίεση να φαίνονται καλά, αλλά όπως όλα τα αστέρια, ακόμη και ο Urvashi απομακρύνεται από τον καιρό.

Όμορφη Urvashi Rautela χωρίς μακιγιάζ Εικόνες:

Σήμερα αυτό το άρθρο συνέλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες της Urvashi Rautela χωρίς μακιγιάζ.

1. Πίσω από τις σκηνές:

Urvashi Rautela without makeup1

Ο Urvashi εδώ απεικονίζεται ακόμα προετοιμασμένος για το επόμενο σου πλάνο, ίσως μια φωτογράφηση ή ένα αποσπάσμα μουσικού βίντεο. Στην εικόνα αυτή, ενώ ο στυλίστας σταθεροποίησε και χαρακτήρισε τα μαλλιά της στην τελειότητα, ο Ουρβάσι σε αυτή την εικόνα είχε ελάχιστο μακιγιάζ για τον εαυτό της και παρ 'όλα αυτά φαινόταν αρκετά εκπληκτικό και μυστηριώδες για έναν μινιμαλιστή.

2. Casting Special:

Urvashi Rautela without makeup2

Αυτή η εικόνα έκανε το δίκαιο μερίδιο της κυκλοφορίας του όταν η τελευταία πηγή ειδήσεων δήλωσε ότι ο Urvashi χτυπήθηκε στην ταινία Yaariayan. Σε ένα τέτοιο γεγονός, εδώ παρουσιάζει χωρίς μακιγιάζ την αιτιώδη κόκκινη και κίτρινη μπλούζα, τις αποχρώσεις της ψηλά πάνω στο στέμμα της, καθώς χαμογέλασε γλυκά.

3. Μινιμαλιστική:

Urvashi Rautela without makeup3

Αυτή ήταν μια από τις πρώτες φωτογραφίες του Urvashi σε μια από τις ημέρες μοντελοποίησης της, όταν επέλεξε μια μινιμαλιστική ματιά για την φωτογράφηση της. Τα μάτια της έγιναν σε μια μπλε και μαύρη σκιά αρχάριου, αλλά δεν υπήρχε επαγγελματικό μακιγιάζ για τον εαυτό της και ακόμη και τότε κοίταξε αρκετά μεθυστικό.

4. Εκτός από τις διακοπές σας:

Urvashi Rautela without makeup4

Πάντα στυλίστας στις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της, ο Ουρβάσι σε αυτήν την απολύτως θεϊκή φωτογραφία, στέκεται στην άκρη ενός χείλους στα χέρια της, δείχνοντας ένα όμορφο πρωινό στην Κροατία. Αν και οι αποχρώσεις της είχαν καλύψει τα περισσότερα από τα μάτια της, δεν είχε μακιγιάζ στην εικόνα αυτή.

5. Λήψη φωτογραφιών:

Urvashi Rautela without makeup5

Αυτή η φωτογραφία του Urvashi ελήφθη από μία από τις φωτογραφίες των ειδών ένδυσης όπου ήταν ντυμένη με ένα πανέμορφο άσπρο ethnic κοστούμι σε συνδυασμό με συμπαγή μαύρα καλσόν. Τα μαλλιά της ήταν στυλ σε ένα όμορφο κύμα της παραλίας της θάλασσας ενώ το αθλητικό μίνιμαλ μακιγιάζ φαινόταν απολύτως ωραία.

Δείτε περισσότερα: Sunny Leone χωρίς φωτογραφίες μακιγιάζ

6. Επιθέσεις ταπετσαρίας:

Urvashi Rautela without makeup6

Μια ταπετσαρία της Urvashi μας είδε να το σκιάζει, καθώς έβαζε ένα κομπολόι στην κάμερα. Μια γυναίκα αληθινής ομορφιάς, η Urvashi χρησιμοποίησε εδώ το μαργαριτάρι άψογο δέρμα της για καλύτερη χρήση. Τα μαλλιά της στυλ και τελειοποίησαν κοίταξε απολύτως θεία, καθώς το πουλόβερ της ώμου αγκάλιασε το σώμα της μαζί με sans μακιγιάζ.

7. Αεροδρόμιο Bonanza:

Urvashi Rautela without makeup7

Καθώς περπατούσε κάτω από το αεροδρόμιο σε αυτήν να σηκωθεί μόνος μας, ήμασταν έκπληκτοι από την προσωπικότητά της. Πάντα ένας ενθουσιώδης μόδας, ο Urvashi βγάζονταν σε μια άγρια ​​μπλούζα με μαύρα παντελόνια με φιδάκια και οι αποχρώσεις του κοσμούσαν τα μάτια του, καθώς μεγάλωνε χαμόγελο. Εδώ αγκαλιάζει το μακιγιάζ της ελεύθερο ποζέ με γυαλιά ηλίου.

Δείτε περισσότερα: Tabu χωρίς μακιγιάζ

8. Bubbly Self:

Urvashi Rautela without makeup8

Εδώ είναι μια άλλη εικόνα Rautela που φαντάζει πρόστιμο στο μωρό της ροζ δεξαμενή κορυφή της οποία συγχαίρει με την καθημερινή μπλε denim. Τα μαλλιά της ισιώθηκαν και στυλ έπεσε στα πλάγιά της καθώς έτρεχε ένα ελάχιστο πρόσωπο μακιγιάζ και χαμογέλασε ευρέως.

9. Αεροδρόμιο Κοιτάξτε:

Βομβάη: Actress Urvashi Rautela at the domestic airport in Mumbai, on July 12, 2015. (Photo: IANS)

Δείτε περισσότερα: Μαλάικα Άορα Χαν χωρίς μακιγιάζ

Εδώ έχουμε μια άλλη εικόνα του Urvashi φεύγοντας από το αεροδρόμιο της Βομβάης που φαίνεται αρκετά ωραία. Το κίτρινο καπάκι και το χαλαρό μπλε πουκάμισο φαινόταν απλά καταλαβαίνω, καθώς όλα τα μαύρα μπλουζάκια και τα παντελόνια του συμπλήρωσαν τη μαύρη τσάντα.

Leave A Comment

2 + 7 =