9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Λένε ότι το πόδι μιας γυναίκας ορίζει την προσωπικότητά της. Το ρητό είναι αλήθεια, όπως μπορεί κανείς να πει πολλά από το να κοιτάζει τα πόδια. Ένα καλά διατηρημένο ή pedicured πόδι αποκαλύπτει ότι μια γυναίκα είναι τόσο ιδιαίτερη για τα πόδια, όπως είναι για το υπόλοιπο σώμα της, ενώ τα άσχημα αναζητούν πόδια δείχνει ακριβώς μια απρόσεκτη στάση. Τα πόδια των γυναικών είναι εξίσου σημαντικά και όμορφα με το υπόλοιπο σώμα της και πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ίδια προσοχή. Πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να λαμβάνουν προσωπική φροντίδα των ποδιών τους αυτές τις μέρες και τα φρεσκοβαμμένα toenails κάθονται καλά σε ένα τέλεια καθαρό ή pedicured πόδια.

δάχτυλο του ποδιού nail art

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που φοράτε σανδάλια και παντόφλες και έτσι το μόνο που πρέπει να έχει κάθε κορίτσι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου είναι ένα ζευγάρι υπέροχων ποδιών που αναζητούν. Είναι καταπληκτικό ποια όμορφα ζωγραφισμένα δάχτυλα ποδιών μπορούν να κάνουν σε μια γυναίκα και ότι η τέχνη νυχιών μπορεί να φτάσει μέχρι να κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται θηλυκή και σέξι εκτός από το να κάνει τα πόδια να φαίνονται ελκυστικά.

Μαύρο και ζεστό ροζ Toe Nail Art:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Το ζεστό ροζ και το μαύρο είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός χρωμάτων για τα δάκτυλα των ποδιών. Φαίνεται διασκεδαστικό και φιλικό. Η μαύρη σκιά νυχιών είναι ζωγραφισμένη σε γωνία προς τη βάση των δακτύλων και διακοσμημένη με καρφιά για να της δώσει μια συναρπαστική εμφάνιση, ενώ η ροζ σκιά που γίνεται με φωτιές μαύρες γραμμές μοιάζει σχεδόν σαν κίτρινη. Μια τέλεια τέχνη νυχιών για όσους επιθυμούν να περάσουν το επιπλέον μίλι.

Mατένιο καραμέλα Toe Nail Τέχνη:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Τίποτα σαν ένα τέχνασμα τέχνης νυχιών καραμέλα για να σας φέρει στο πνεύμα των διακοπών. Η κρέμα σκιά νυχιών peppermint κάνει καλά για να συμπληρώσει το καραμέλα ροζ toe χρώμα νύχια, ώστε τα πόδια σας καταλήγουν να μοιάζουν με μια πραγματική απόλαυση. Η προστιθέμενη άκρη των χρυσών καρφιών σε μια γωνία στο μεγάλο δάχτυλο δίνει το επιπλέον λάμψη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια νυχιών τέχνης για μικρά νύχια για παιδιά

Ζέβρα Toe Nail Art:

Οι ζωικές εκτυπώσεις φαίνονται εξίσου εκπληκτικές στα πόδια όπως και στα χέρια. Ο σχεδιασμός νυχιών zebra toe είναι από τους πιο εύκολους σχεδιασμούς των ζώων. Φαίνεται χαριτωμένο και σίγουρα ξεχωρίζει. Για όσους θέλουν να αποχωρήσουν από το συμβατικό ασπρόμαυρο μοτίβο μπορούν να μπουν για ένα ζεστό ροζ ή κόκκινο χρώμα νυχιών με μαύρες λωρίδες για μια φωτεινή και πιο τολμηρή εμφάνιση.

Μεγάλη τέχνη νυχιών Toe:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Κρατήστε το απλό με ένα σχέδιο μόνο στο μεγάλο καρφί toe. Μπορεί να φανεί συναρπαστικό και είναι μια εύκολη τέχνη νυχιών για τους αρχάριους. Το κόκκινο καυτό χρώμα των νυχιών με το λευκό μοτίβο στο μεγάλο δάχτυλο κάνει τα πόδια να φαίνονται σέξι με ένα χαριτωμένο τρόπο.

Butterfly Toe Nail Art:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Κάνετε τους φίλους σας πράσινους με φθόνο με αυτό το αστραφτερό σχεδιασμό πεταλούδα toe nail. Το γαλλικό μανικιούρ γίνεται σε ένα ασυνήθιστο και κομψό στυλ με μια ημιδιαφανή βάση και κίτρινες άκρες, έτσι ώστε η πεταλούδα με απλό μαύρο περίγραμμα και διακοσμημένο με χρυσή λάμψη να φαίνεται εντυπωσιακή. Οι μαύρες γωνιακές γραμμές που συνοδεύονται από δύο αστέρια στις άκρες του καρφιού των ποδιών προσθέτουν στο αποτέλεσμα που κορυφώνεται με μεγαλοπρεπή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Ιαπωνική τέχνη νυχιών στυλ

Floral Toe Nail Art:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Floral toe nail τέχνη ζωγραφική το πιο ωραίο των εικόνων σε όλα τα στυλ και χρώματα. Το μεταλλικό μπλε χρώμα των νυχιών εκτοξεύει τα κομψά λευκά άνθη που κάνουν τα πόδια να φαίνονται "Toerific".

Star Toe Νύχια Τέχνη:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

"Starry Nights" είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό όταν εξετάζετε αυτό το σχεδιασμό νυχιών toe. Η βάση ασήμι glitter βάσης με τις διαφορετικές αποχρώσεις των μπλε αστέρια κάνει για ένα αστέρι αποτέλεσμα, ενώ το ενιαίο δάχτυλο που γίνεται σε λαμπερό μπλε μεγεθύνει την εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Απλή νιφάδα νυχιών Art

Ladybug Toe Σχεδιασμός Νυχιών:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Ladybugs, που συχνά θεωρούνται σύμβολο της καλής τύχης, εμφανίζονται συνήθως σε όλες τις μορφές της τέχνης των νυχιών. Φαίνονται ακόμη πιο εξαίσια στα νύχια toe. Με τον τυπικό συνδυασμό χρωμάτων του κόκκινου και του μαύρου είναι ένα τέλειο νυχτερινό σχέδιο τέχνης για τα κορίτσια επιρρεπή σε ένα κόκκινο-ζεστό,.

Polka Dot Toe Nail Art:

9 Απλά και εύκολα Toe σχέδια νυχιών τέχνης για αρχάριους

Οι κουκίδες Polka είναι μια τρυφερή τάση που ποτέ δεν φαίνεται να ξεφεύγει από τη μόδα. Από τα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια, κάθε κορίτσι θέλει το μερίδιό της από τις κουκίδες. Επομένως, είναι μόνο κατάλληλο να τα ενσωματώσετε στην τέχνη των νυχιών. Κάνουν τα πιο απλά και χαριτωμένα σχέδια. Τους κοσμούν με μερικές καρφίτσες και εσύ έχεις μια ματιά σε κάθε κορίτσι που θα πεθάνει.

Δείτε περισσότερα: Χρώματα βαφής νυχιών

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 4 =