9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Η μοναδική και μαγευτική τοπογραφία του τοπίου Thane γίνεται οικία σε μια μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. Τα πάρκα είναι όμορφα και ελκυστικά. Αλλά ο όρος πάρκο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρχουν μόνο φυσικά πάρκα, υπάρχουν αρκετά πάρκα διασκέδασης και φαντασίας εδώ που επίσης έχει κάνει τον Thane ένα πολύ δημοφιλές μέρος για πάρκα και χώρους αναψυχής.

Όμορφα και δημοφιλή πάρκα στο Thane με εικόνες:

Εδώ είναι λίστα των πάρκων στο Thane, Ινδία.

1. Pay Master Park:

πάρκα in thane

Το Pay Master Park του Thane είναι ένα πανέμορφο αξιοθέατο. Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και καλά διατηρημένα πάρκα που υπάρχουν στην πολιτεία της Μαχαράστρα. Τα καταπράσινα τοπία, η καθαρή γη, οι όμορφες κατασκευές και τα αξιοσημείωτα σχέδια κάνουν το χώρο αυτό διάσημο και πιο επισκέφθηκε.

2. Πάρκο Kamala Nehru (Alibag):

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το πάρκο Kamala Nehru είναι ένα από τα πιο μοναδικά και χαριτωμένα πάρκα του Thane. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών και έχει εκατοντάδες έρχονται κάθε μέρα. Το μακρύ παπούτσι που έχει κατασκευαστεί φαίνεται πολύ συναρπαστικό και όμορφο. Το πάρκο Kamala Nehru είναι πράγματι ένα από τα ομορφότερα πάρκα του Thane σήμερα.

Δείτε περισσότερα: Θεματικά πάρκα νερού στο Coimbatore

3. Πάρκο Shivaji:

Shivaji Park

Το πάρκο Shivaji του Thane είναι γνωστό σε όλους τους αθλητές του κράτους. Από τους νέους σε όλους, τα αγόρια έρχονται εδώ για να κάνουν αθλήματα κάθε είδους. Το έδαφος εδώ είναι φρέσκο, καθαρό και πολύ κομμένο καθημερινά. Είναι ένα μεγάλο και γνωστό πάρκο και έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα πάρκα που υπάρχουν στην περιοχή Thane.

4. Φυσικό πάρκο Powai:

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το φυσικό πάρκο Powai είναι φυσικό, όμορφο, εκπληκτικό και πανέμορφο. Φαίνεται το καλύτερο το βράδυ, ειδικά όταν η μικρή πισίνα νερού αναπτύσσει μικρά σιντριβάνια και αρχίζει να ανάβει κάτω από τα φώτα. Οι άνθρωποι έρχονται εδώ κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και έχουν πάνω από χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο. Αυτό το πάρκο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα εξαιρετικό βράδυ έξω με την οικογένεια και τους φίλους.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα στο Chennai

5. Πάρκο Jogger's:

Jogger s Park

Το Jogger's Park είναι ίσως τα πιο γνωστά πάρκα του Thane. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε το περίφημο κινηματογραφικό πάρκο Joggers που κυκλοφόρησε το 2006; Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι τα πάρκα του Thane έχουν τόσο μεγάλη δημοτικότητα που ακόμη και οι ταινίες ονομάζονται μετά από αυτό. Ωστόσο, αυτό το πάρκο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ασκήσετε, jog και πηγαίνετε για μια ωραία μακρά πορεία. Για όλους τους φυσιολάτρες και τους αθλητές, το Jogger's Park of Thane είναι το μέρος για εσάς.

6. Belapur Mango Garden:

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Belapur Mango Garden είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και φυσικά ταλαντούχο πάρκο που βρίσκεται στο Thane. Τα καταπράσινα εδάφη, τα δέντρα, οι θάμνοι και οι θάμνοι κάνουν αυτό το πάρκο ένα πανέμορφο μέρος για να επισκεφθείτε. Όχι μόνο η φύση, αλλά και η ελεφάντινη διαδρομή εδώ φαίνεται λατρευτή και ελκυστική. Ο ελέφαντας είναι σίγουρα το μοναδικό στοιχείο του κήπου Mango Belapur.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα νερού στην Αγρά

7. Ammu Water Park και Resort:

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Ammu Water Park και Resort είναι ένα από τα καλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας του Thane. Αυτός ο τόπος παραμένει συνήθως γεμάτος κατά τις διακοπές και τα Σαββατοκύριακα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών και ποτέ δεν θα παραλείψετε να δείτε πολλά από αυτά κάθε φορά που θα πάτε εκεί.

8. Yazoo Park:

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Yazoo Park είναι το καλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας που θα βρείτε στο Thane. Έχει μεγάλο αριθμό βόλτες και όλες είναι συναρπαστικές, σούπερ διασκέδαση και συναρπαστική.

9. Vardhman Fantasy Park:

9 διάσημα πάρκα στο Thane με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Vardhman Fantasy Park του Thane φαίνεται λαμπερό και εκπληκτικό στην εμφάνιση. Ο τόπος φαίνεται τόσο πλούσιος και όμορφος που θα σας υπενθυμίσει τα παραμύθια που έχετε διαβάσει όταν ήσασταν νέοι. Η είσοδος σε αυτό το πάρκο θα είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστική.

Εικόνες Πηγή: 6.

Leave A Comment

7 + 2 =