9 ελκυστικές ιδέες Tattoo Spade, σχέδια και έννοιες Στυλ στη ζωή

Το Spade θεωρείται ο βασιλιάς της κάρτας όταν πρόκειται για το σχεδιασμό καρτών. Αυτή η μαύρη έγχρωμη κάρτα έχει κερδίσει τη δημοτικότητά της στον τομέα του σχεδιασμού τατουάζ. Το σχέδιο τατουάζ φτυάρι μοιάζει με το σχήμα καρδιάς που διαφοροποιείται με ένα στέλεχος που φαίνεται κάτω από το σχέδιο φτυάρι. Το τατουάζ με την έννοια του φτυάρι μπορεί να γίνει σε διαφορετικούς τύπους που μιλάνε την ομορφιά μέσω διαφορετικών χρωμάτων και σχεδιασμού.

Cool Spade Τατουάζ Ιδέες σχεδίασης και νόημα:

Για να πάρετε μια σύντομη ιδέα για τους τύπους και το σχεδιασμό αυτό το άρθρο Top 9 Spade τατουάζ θα βοηθούσε σίγουρα τους ανθρώπους που είναι συναρπασμένοι για να πάρει ένα σχέδιο φτυάρι που αποτυπώνονται στο δέρμα.

1. 3-D Μαύρο Aces Spade Τατουάζ σχεδίασης:

3-D Black Aces Spade Tattoo Design
Αυτό το τρισδιάστατο σχεδιασμό τατουάζ εικόνας που είναι σε υψηλό επίπεδο σχεδιασμό τατουάζ ζήτησης, το οποίο, σε συνδυασμό με το μαύρο άσπρες σχέδια τατουάζ σπαθιά είναι σίγουρα μια θεραπεία που δίνεται στον εαυτό σας με το να τους στο χέρι σας ως σχέδιο τατουάζ πόδι.

2. Σχέδιο Tattoo Μαύρο Spade Skull:

Μαύρος Spade Skull Tattoo Design

Σχέδιο τατουάζ κρανίων που πάντα τρελλόταν από νέους, ειδικά από τα αγόρια και τους νέους άνδρες. Για τους ανθρώπους που έχουν τη ροκ μπάντα τους ήθελε να φορούν τέτοιου σκιερού σχεδιασμού. Για να δώσετε μια αλλαγή από το συνηθισμένο σχέδιο του κρανίου, δοκιμάστε να χτενίζετε το σχεδιασμό του Skull με το σχέδιο Spade.

3. Spade με τατουάζ αστέρι σχεδιασμού:

Φτυάρι with Star Design Tattoo

Αυτή η μοναδική σχεδίαση σχεδίων τατουάζ είναι το καλύτερο για τα κορίτσια και τα αγόρια ως βραχίονα ή το σχεδιασμό τατουάζ καρπού. Το περίγραμμα του πτερυγίου γίνεται με χρήση μαύρου και στο κεντρικό σχέδιο αστέρι γεμίζεται με χρήση μαύρου χρώματος.

4. Κόκκινο και πράσινο σχεδιασμό Tattoo Spade:

το κόκκινο and Green Spade Tattoo Design

Αυτή η αντίθεση χρωματισμένο σχεδιασμό τατουάζ spade είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο σχεδιασμό τατουάζ. Ο σχεδιασμός του φτυάρι είναι μελάνη που στη συνέχεια περιβάλλεται από ένα γειτονικό δαχτυλίδι. Το κέντρο του φτυάρι είναι σχεδιασμένο με πράσινο φύλλο σχεδιασμό που ακολουθείται γύρω από το δαχτυλίδι επίσης.

5. Fire Spade Σχεδιασμός τατουάζ χρώματος:

Φωτιά Spade Color Tattoo Design

Το σχέδιο τατουάζ φωτιάς είναι ένα συνηθισμένο σχέδιο τατουάζ το οποίο είναι δημοφιλές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Για να το κάνει διαφορετικό, το σχέδιο σχεδιάζεται με μελάνι γύρω από τον βραχίονα ή το λαιμό με το οποίο έχει σχεδιαστεί η φλόγα. Η φλόγα εμποτίζεται με κόκκινο χρώμα.

6. Small Plain Spade Σχεδιασμός Τατουάζ:

Μικρό Plain Spade Tattoo Design

Για τους ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν ένα μικρό τατουάζ γύρω από τα δάχτυλα, τότε αυτό το απλό μικρό σχέδιο τατουάζ φτυάρι μπορεί να προταθεί. Αυτό το σχέδιο τατουάζ καμουφλάζει σαν ένα δαχτυλίδι γύρω από το δάχτυλο, το οποίο είναι ένας άλλος θετικός παράγοντας για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Ace Tattoo Design για άντρες και γυναίκες

7. Αντεστραμμένο κρανίο και οστέινα σχεδιασμός τατουάζ:

Αντιστροφή Spade Skull and Bone Tattoo Design

Το τατουάζ με σχέδιο φτυάρι συνήθως σχεδιάζεται με μια καρδιά ή ένα μοτίβο φύλλων που είναι προς τα πάνω αιχμηρή ένωση με ένα στέλεχος κάτω από το σχέδιο φτυάρι. Για να του δώσουμε μια αλλαγή αυτή η σχεδίαση φτυάρι δίνεται μια διαφορετική προοπτική με την σχεδίαση του σχεδιασμού φτυάρι σε έναν ανεστραμμένο τρόπο.

8. Καλλιτεχνικό βασιλιά του Spade Tattoo Design:

καλλιτεχνικός king of spade tattoo design

Για τους ανθρώπους που επιθυμούν να σχεδιάσουν καλλιτεχνικό και φυσικό σχεδιασμό, τότε αυτός ο τύπος καλλιτεχνικού σχεδιασμού σε συνδυασμό με ένα σχεδιασμό βασιλιάδων είναι ένας συνδυασμός πνεύματος που πνέει. Η σχεδίαση φτυάρι σχεδιάζεται γύρω από το χέρι ή το πόδι που στη συνέχεια επισημαίνεται με πρόσωπο βασιλιά.

Δείτε περισσότερα: Βασικές ιδέες σχεδιασμού τατουάζ

9. Βασίλισσα του Spades Σχεδιασμός τατουάζ:

Βασίλισσα of Spade Tattoo Design

Η βασίλισσα του σχεδιασμού τατουάζ πειρατών προτείνεται για τα αγόρια που θέλουν να αφιερώσουν το σχεδιασμό τατουάζ τους για τους αγαπημένους τους και αναφέροντάς τους ότι είναι η βασίλισσα σας με έναν καλλιτεχνικό τρόπο. Για να εξοικονομήσετε χρόνο οι σχεδιαστές σχεδιάζουν ένα φτυάρι σχέδιο με μια κορώνα στην κορυφή του μυτερό σχεδιασμό φτυάρι αντί να σχεδιάζει ένα πρόσωπο βασίλισσα.

Κρατήστε στο μυαλό τους παιδιά για να φτάσετε στην καρδιά των κοριτσιών σας με έναν ρομαντικό και καλλιτεχνικό τρόπο από ό, τι είναι μέσω του σχεδιασμού τατουάζ, με αυτό κατά νου επιλέξετε μια βασίλισσα του τατουάζ σχεδιασμό φτυάρι ή ένα απλό σχέδιο τατουάζ φτυάρι. Τα κορίτσια που επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή από το μονότονο τατουάζ σχεδίου λουλουδιών επιλέγουν το τατουάζ σχεδίασης και την βιτρίνα ως μια δήλωση μόδας.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα τατουάζ καρτών

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 2