Κορυφαία 9 σχέδια και εικόνες Tattoo Shamrock και εικόνες | Στυλ στη ζωή

Οι Shamrocks είναι κατά κύριο λόγο ένας Ιρλανδικός πολιτισμός που ενσωματώνεται σε πολλά σχέδια τατουάζ σήμερα. Το Shamrocks είναι στην πραγματικότητα ένα χαμηλά αναπτυσσόμενο βότανο που αναπτύσσεται αχαλίνωτα στην Ιρλανδία και βρίσκεται επίσης σε πολλά μέρη του κόσμου σήμερα. Οι Shamrocks θεωρούνται γοητεία της καλής τύχης και είναι το εθνικό έμβλημα της Ιρλανδίας, καθώς σημαίνει και αγάπη και ενότητα. Το shamrock έχει υιοθετηθεί κυρίως ως διάσημο σχέδιο τατουάζ στην Ιρλανδία και έχει εξαπλωθεί αργά σε όλο τον κόσμο ως ένα πολύ διάσημο σχέδιο τατουάζ.

Τριφύλλι Tattoo Designs

Shamrock Σχέδια Τατουάζ με ονόματα:

Υπάρχουν διάφορα σχέδια τατουάζ shamrock για να διαλέξετε, αλλά υπάρχουν μερικά πολύ διάσημα σχέδια που οι άνθρωποι επιλέγουν για πρώτη φορά πριν από τη μετάβαση σε οποιαδήποτε άλλα σχέδια. Από όλους τους διαφορετικούς τύπους σχεδίων τατουάζ shamrock οι κορυφαίες 9 από αυτές είναι:

1. Τατουάζ Shamrock των αντιβραχίων:

Πήχης shamrock tattoo

Το shamrock του αντιβραχίου είναι απλά ένα απλό χρωματιστό τριφύλλι που είναι ένα από τα πιο βασικά σχέδια. Κανένας καλλιτέχνης τατουάζ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου. Το τριφύλλι αντιβράχιο μπορεί να πάρει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες και ως εκ τούτου είναι ευρέως επιλεγμένο από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το shamrock συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, επομένως είναι ένα τέλειο τατουάζ. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ shamrock για τους άνδρες.

2. Τατουάζ Shamrock Celtic στην πλάτη:

Τριφύλλι back tattoo

Αυτό το τατουάζ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης σας και μπορεί να συνδυαστεί με μια ιρλανδική ευλογία ή ένα αιώνιο δέντρο με όμορφα λουλούδια. Το τατουάζ είναι unisex και έχει ένα πολύ σημαντικό νόημα όταν συνδυάζεται με μια ιρλανδική ευλογία που υποτίθεται ότι σας προστατεύει στο περίπατο της ζωής σας.

3. Τατουάζ Shamrock με Power Λέξεις:

Τριφύλλι tattoo with power words

Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο τατουάζ για να τραβήξει μακριά και απαιτεί ένα εξειδικευμένο χέρι. Οι λέξεις που είναι ενσωματωμένες στο shamrock έχουν σκοπό να σας δώσουν θάρρος στους χαμηλούς χρόνους της ζωής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να περάσετε ακόμη και με τους χειρότερους χρόνους με ευκολία.

4. Τατουάζ καρπού τριψίματος:

ΚΑΡΠΟΣ του ΧΕΡΙΟΥ shamrock tattoo

Το shamrock συμβολίζει επίσης το άπειρο και μοιάζει πολύ με έναν κόπο που δεν τελειώνει ποτέ. Ο κύκλος της ζωής είναι αυτό που είναι η βασική ιδέα του τριφύλλι και είναι μια τέλεια προσθήκη για τον καρπό σας. Πρόκειται για ένα μικρό τατουάζ τσιπούρας.

Δείτε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικα σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες

5. Τατουάζ σφαίρες και αστέρια:

Τριφύλλι and stars tattoo

Τα αστέρια ήταν πάντα ένας πολύ δημοφιλής σχεδιασμός δερματοστιξιών και το ταιριάζουν με ένα τριφύλλι είναι ένας τέλειος συνδυασμός για το σώμα σας να δείξει την αγάπη και την πίστη και το νόημα για τη ζωή σας.

6. Πίσω από το αυτί Shamrock:

Πίσω the ear shamrock

Αυτό είναι ένα μικρό τατουάζ, αλλά απαιτεί ένα εξειδικευμένο χέρι για να ολοκληρωθεί, καθώς περιλαμβάνει τατουάζ μια πολύ ευαίσθητη περιοχή του σώματός σας και αυτό είναι το λαιμό. Το τατουάζ είναι εξαιρετικό και είναι γεμάτο με νόημα.

Δείτε περισσότερα: Υδροχόος σύμβολα τατουάζ σχέδια

7. Μινιατούρα τατουάζ σαλιγκάρι:

Μικρογραφία shamrock tattoo

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με ένα πολύ μεγάλο τατουάζ αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε ένα τατουάζ για να δείξετε την αγάπη σας για την Ιρλανδία, τότε αυτό είναι το τατουάζ που πρέπει να πάρετε. Είναι μικρό μικρό, αλλά δεν στερείται της δομής της πίστης. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ shamrock για τις γυναίκες.

8. Shamrock Τατουάζ Λευκή μελάνη:

Τριφύλλι tattoo white ink

Λευκό μελάνι είναι η νέα μόδα, όταν πρόκειται για τατουάζ, όπως απεικονίζει σαν το τατουάζ έχει ενσωματωθεί στο δέρμα. Χρησιμοποιώντας το λευκό μελάνι για να απεικονίζει ένα shamrock δείχνει την αγάπη σας για ενότητα και πίστη Ο ένας τον άλλον και είναι τις περισσότερες φορές πάρει από τους καλούς ανθρώπους της Ιρλανδίας.

9. Live Love Laugh Shamrock Τατουάζ:

Ζω laugh love shamrock tattoo

Οι λέξεις ζωντανές γέλιο και γέλιο ομαδοποιούνται με ένα τριφύλλι ως τατουάζ είναι ο τέλειος τρόπος να πούμε τη ζωντανή ζωή στο μέγιστο και προσπαθήστε να μην αφήσετε τίποτα έξω προτού να περάσετε. Η ζωή είναι πολύ σημαντική και είναι ακόμα πιο σημαντικό να απολαμβάνετε τη ζωή σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάντα παραμονή θετική είναι μια άλλη σημασία για αυτό το τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Τεκτονικά τατουάζ Σημασία

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

+ 30 = 39