Κορυφαία 9 Σχέδια Tattoo της Amy Winehouse | Στυλ στη ζωή

Η Amy Winehouse ήταν τραγουδιστής και τραγουδοποιός που ήταν πολύ διάσημος και κέρδισε βραβεία όπως το Grammy και το όνομα. Έχει τραγουδήσει διάφορα τραγούδια και αυτός ο τραγικός τραγουδιστής πέθανε αργότερα από δηλητηρίαση με οινόπνευμα. Είναι ακόμα έμπνευση για πολλούς τραγουδιστές και οπαδούς και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός οπαδών που ήταν οπαδοί των τραγουδιών της τζαζ, reggae, ρυθμού και μπλουζ. Αυτές τις μέρες αρέσει στους ανθρώπους να πάρουν τατουάζ ως φόρο τιμής στον διάσημο τραγουδιστή. Οι οπαδοί του τραγουδιστή μπορούν να δοκιμάσουν αυτά στο σώμα τους από επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Amy Winehouse σχέδια τατουάζ:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ της Amy Winehouse που μπορούν να εμπνευστούν από τους οπαδούς.

Σχεδιασμός 1:

amy winehouse tattoo designs

Η Amy Wine House χρησιμοποιούσε για να φορέσει τις περούκες μεγάλων κυψελών και χρησιμοποιούσε τις αθλητικές φτερωτές επενδύσεις. Αυτό είναι ένα τατουάζ που έχει γίνει σύμφωνα με αυτό το στυλ της. Αυτό είναι πολύ λεπτομερές και έχει επίσης την κατάλληλη μακιγιάζ εμφάνιση που φοράει. Αυτά θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες καλλιτέχνες και αυτά μπορεί να είναι πολύ καλλιτεχνικά. Αυτό είναι σαν ένα αφιέρωμα στον τραγουδιστή και αυτό μπορεί να είναι στο σώμα ενός ανεμιστήρα σε οποιαδήποτε θέση που είναι άνετη για αθλητικές.

Σχεδιασμός 2:

Amy Winehouse Tattoo 2

Αυτό γίνεται σε διαφορετική μορφή. Αυτό είναι σε αντίθεση με το μαύρο κουλούρι αλλά τα μαλλιά έχουν γίνει σε κάποια μορφή μολυβιού. Το πρόσωπο έχει επίσης διατηρηθεί χωρίς πολλά χρώματα και σε ένα στυλ σχεδιασμού μολυβιού με μερικές λεπτομέρειες όπως η επένδυση, τα χείλη και το piercing που χρησιμοποιείται για να αθλητισμό. Το υπόλοιπο δεν έχει δοθεί καμία σκίαση, όπως ήταν στην προηγούμενη εικόνα. Αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο στυλ που μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε.

Σχεδιασμός 3:

Amy Winehouse Tattoo 3

Αυτό γίνεται σύμφωνα με μια εικόνα του τραγουδιστή και αυτό έγινε με πολλές σκίαση και λεπτομέρειες. Αυτό δείχνει επίσης τα τατουάζ που είχε η τραγουδίστρια στα χέρια της. Αυτό είναι πολύ περίπλοκο γίνεται από έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα και ως εκ τούτου ένας ανεμιστήρας θα πρέπει να το κάνει αυτό σωστά και με τα κατάλληλα χρώματα για αυτό το πράγμα για να εξετάσουμε λαμπερό από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη.

Σχεδιασμός 4:

Amy Winehouse Tattoo 4

Πρόκειται για σκιασμένο και πολύ καλλιτεχνικό σχεδιασμό. Αυτό γίνεται σε ένα μαύρο χρώμα με σωστή σκίαση. Έτσι, αν ένα πρόσωπο δεν αρέσει πολλά χρώματα για σχέδια, τότε μπορεί να δοκιμάσει αυτά σε ένα επιλεγμένο χρώμα. Μπορεί να γίνει σε κόκκινο, πράσινο ή μαύρο ή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα που ένα άτομο είναι άνετο αθλητικό.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ της Katy Perry

Σχεδιασμός 5:

Amy Winehouse Tattoo 5

Αυτό έγινε σύμφωνα με μια εικόνα του τραγουδιστή. Ένας ανεμιστήρας μπορεί να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά. Αυτά θα πρέπει να γίνουν από τους επαγγελματίες για να αναδείξουν όλες τις σκιασμένες και σκιασμένες μορφές σωστά. Αυτές επίσης απαιτούν πολλές δαπάνες για να γίνουν αυτά.

Σχέδιο 6:

Amy Winehouse Tattoo 6

Αυτή είναι η κοντινή εικόνα των σχεδίων τατουάζ που έχει η Amy Winehouse στα χέρια της. Μια οπαδός της μπορεί να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα σχέδια ήταν αρκετά πολύχρωμα. Υπάρχει επίσης λεπτομερής λεπτομερής επεξεργασία.

Δείτε περισσότερα: Rihanna Τατουάζ σημασίες

Σχέδιο 7:

Amy Winehouse Tattoo 7

Αυτό είναι το πρόσωπο του τραγουδιστή που έχει γίνει εδώ με μαύρο μελάνι. Αυτό δεν έχει πολλά χρώματα, αλλά γίνεται με πολύ δημιουργικό τρόπο από έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ της Amy Winehouse για τα κορίτσια.

Σχέδιο 8:

Amy Winehouse Tattoo 8

Αυτό είναι ένα άλλο κομψό τατουάζ που ο έρωτας του τραγουδιστή μπορεί να αντλήσει έμπνευση. Αυτό είναι πολύ λεπτομερές και ένα άτομο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει άλλα σχέδια με αυτό.

Δείτε περισσότερα: Demi Lovato Νέο τατουάζ

Σχέδιο 9:

Amy Winehouse Tattoo 9

Αυτό δείχνει το τατουάζ που ο τραγουδιστής χρησιμοποιείται για τον αθλητισμό. Αυτό γίνεται σε μουσική μορφή και είναι καλλιτεχνικό. Αυτό είναι το τέλειο σχέδιο τατουάζ της Amy Winehouse για τους άνδρες.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

6 + 3 =