9 πιο μοντέρνα σχέδια με τα σχέδια Tattoo με εικόνες -2018 | Στυλ στη ζωή

Τατουάζ γίνονται μοντέρνα στον σημερινό κόσμο. Βαφή ένα τατουάζ είναι ένα από τα μοντέλα της σημερινής γενιάς. Τα τατουάζ έχουν διαφορετικά μοτίβα. Κάθε μοτίβο έχει το δικό του στυλ. Το μετακινούμενο τατουάζ είναι ένα από τα μοτίβα στον κόσμο τατουάζ. Οι τατουάζ κύλισης είναι πολύ εντυπωσιακές στην πρώτη ματιά. Φέρνει πολύ συνημμένο στα εισαγωγικά ή στα γράμματα που είναι γραμμένα στο κύλινδρο.

Πάπυρος Tattoo Designs

Οι περιπτώσεις επιστολής δίνουν ιδιαίτερη έμφαση. Οι τατουάζ κύλισης συνίστανται σε ζωντανά σχέδια, χρώματα και γράμματα. Αυτά τα τατουάζ χρωματίζονται πολύ έξυπνα και κομψά. Για περιστρεφόμενα τατουάζ υπάρχει διαθέσιμος χώρος για γραπτά. Τα τατουάζ κύλισης χρησιμοποιούνται ξεχωριστά ή με τα διάφορα σχέδια για τεράστια γράμματα.

Τα περιστρεφόμενα τατουάζ μπορούν να χρωματίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος όπως τα πλευρά, τα χέρια, το χέρι και η πλάτη. Ανάμεσά τους προτιμούνται οι πλευρές. Σε περιστρεφόμενα τατουάζ ένας τέλειος τατουάζ επιλέγεται επειδή το τατουάζ κύλισης είναι εξειδικευμένο σε καθαρό και καθαρό τρόπο.

Καλύτερα σχέδια σχεδίασης τατουάζ με εικόνες:

Εδώ Μερικοί από τους διαφορετικούς τύπους σχεδίων κύλισης για κάθε λάτρεις τατουάζ ακολουθούνται.

1. Σχεδιασμός κύλισης τατουάζ για το πόδι:

Κύλιση Tattoos 1

Το τατουάζ κύλισης ποδιών είναι ένας τύπος τατουάζ κύλισης. Αυτό το τατουάζ γίνεται από άνδρες και γυναίκες. Αλλά οι περισσότεροι άνδρες λεκιάζουν το τατουάζ κύλισης. Τα τατουάζ κύλισης είναι χρωματισμένα σε διάφορα σχέδια στο πόδι. Τατουάζ μπορεί να είναι σε απλό κύλιση, τρόπο κύματος κ.λπ. Τα γράμματα είναι όμορφα γραμμένα στο τατουάζ με διαφορετικά στυλ γραφής.

2. Τατουάζ κύλισης Rib για τα κορίτσια:

Κύλιση Tattoos 2

Διαφορετικοί τύποι τατουάζ κύλισης εμφανίζονται και το νεύρο είναι ένα από αυτά. Rib τατουάζ γίνεται ως επί το πλείστον από παιδιά. Αυτά τα τατουάζ μπορεί να έχουν οποιαδήποτε λόγια, εισαγωγικά ή τα ονόματά τους. Γενικά, αυτό απαιτεί πολύ χώρο για γραφή, έτσι ώστε η πλευρά να είναι το σωστό μέρος επειδή καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Οι καμπύλες θα είναι καθαρά καμπυλωτές και θα δώσουν κομψή εμφάνιση. Rib τατουάζ κύλισης θα είναι πολύ αποτελεσματικό για έναν τύπο που έχει την κατάλληλη προσωπικότητα. Μέσα από αυτό μπορούν να περάσουν ακόμη και τα μηνύματά τους σε άλλους. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ scroll για τα κορίτσια.

3. Πλήρης επιστροφή κύλισης σχεδίασης τατουάζ:

Κύλιση Tattoos 3

Για ένα άτομο που έχει τατουάζ σε μεγαλύτερο μέγεθος ή που θέλει να λεκιάσει ένα τατουάζ με πολλαπλά σχέδια σε διαφορετικά στυλ πλήρης πλάτη θα είναι το σωστό μέρος. Ένα άτομο μπορεί να λεκές πολλά στυλ τατουάζ στην πλάτη τους. Για παράδειγμα, κύλιση τατουάζ, φτερά, φυλετικές με συνδυαστική. Ο τατουάζ θα χρωματίζεται με αλληλοσχεδιασμό μεταξύ τους. Έτσι το τατουάζ κύλισης είναι λεκιασμένο με γραμμές επαφής και με εξαιρετικό μέγεθος γραμματοσειράς.

4. Εικόνα κύλισης τατουάζ στο βραχίονα:

Κύλιση Tattoos 4

Τα τατουάζ κύλισης μπορούν να γίνουν από μικρότερο μέγεθος σε μεγαλύτερο μέγεθος. Στην ταλάντευση των όπλων τα τατουάζ θα είναι πολύ μικρού μεγέθους. Καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Είναι εκτεθειμένη περιοχή στους θεατές. Έτσι λέξεις, παροιμίες που είναι σύντομες χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιαγράμματα τατουάζ κύλισης για τους άνδρες.

5. Τατουάζ γράψιμο ώμου:

Κύλιση Tattoos 5

Το τατουάζ κύλισης ώμων θα είναι πολύ γενναιόδωρο. Θα είναι ζωντανό και καθαρό. Τα τατουάζ με διαφορετικά σχέδια σε κύλιση μπορούν να χρωματίζονται σε μικρότερο μέγεθος σε έναν ώμο. Όμορφα γραπτά βλέπουμε με εκπληκτικές γραμματοσειρές.

Δείτε περισσότερα: Μεταβείτε τα σχέδια τατουάζ

6. Scroll Design Tribal Tattoo:

Κύλιση Tattoos 6

Τα φυλετικά σχέδια φαίνονται σχεδόν σε κάθε στυλ του τατουάζ. Οι τατουάζ κύλισης είναι χρωματισμένες σε πολλαπλές φυλετικές μορφές με όμορφα γλυπτά σε αυτό.

7. Θρησκευτικές Τατουάζ Scroll Name:

Κύλιση Tattoos 7

Το θρησκευτικό τατουάζ κύλισης είναι ένα από τα σχέδια του τατουάζ. Αυτό το τατουάζ θα είναι απόλυτα θρησκευτικό τρόπο. Περιέχει γραφές που σχετίζονται με τα λόγια της θρησκείας. Δημιουργείται με σκοτεινά μελάνια και φαίνεται ομαλό που έχουν νόημα γραμμές.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ της Παρθένου για παιδιά

8. Τατουάζ Scroll Design Heart:

Κύλιση Tattoos 8

Μέσω του τατουάζ μετατόπισης της καρδιάς εκφράζουν την αγάπη τους στους αγαπημένους τους. Τα ονόματα αγαπημένων είναι γραμμένα με όμορφα γλυπτά με σχέδιο καρδιάς. Νίκαια κύλιση λέξεων με εξαιρετική γραμματοσειρά γράφεται. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ κύλισης για τις γυναίκες.

9. Τατουάζ κύλισης με ονόματα:

Κύλιση Tattoos 9

Τα ονόματα των δικών τους ή κοντά σε αυτά γράφονται με κομψό τρόπο στα μέρη του σώματος τους όπως ο καρπός, ο ώμος και τα όπλα κλπ. Κατά τον κύλινδρο τρόπο. Δίνει κομψό και ευοίωνο βλέμμα για τα μάτια.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ μπάσκετ για τα θηλυκά

Leave A Comment

+ 55 = 61