Κορυφαία 9 Suss με μεταξωτά Tussar με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Η κύρια παραγωγή του susses του μεταξιού τσάξ είναι στο Rajshahi του Μπαγκλαντές. Στη συνέχεια, ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός αποκλειστικών τριαντάρτων μεταξωτών sarees είναι η Ινδία. Το μετάξι Tussar είναι επίσης γνωστό με διάφορα εναλλακτικά ονόματα όπως tussar, tushar, κλπ. Περισσότερο από σαράντα τοις εκατό της παραγωγής χύμα είναι στη Δυτική Βεγγάλη. Άλλες χώρες παράγουν επίσης τριαντάρδη sarees μεταξιού. Το μετάξι Tussar εξάγεται από τον συμβατικό τρόπο της σηροτροφίας. Η Saree είναι το κύριο προϊόν του μετάξι Tussar. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό saree στη Βεγγάλη. Οι σχεδιαστές μόδας χρησιμοποιούν sarees μεταξωτών tussar για να δώσουν μια σύγχρονη αφή παραλλήλως διατηρώντας την παράδοση. Προηγουμένως, αυτές οι sarees φορούσαν γυναίκες ηλικιωμένων, αλλά τώρα διατίθεται ποικιλία χρωμάτων λόγω της εισαγωγής χημικών βαφών που μπορούν να φορεθούν από κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Καλαίσθητο Suss με μετάξι Tussar με εικόνες:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 tussar μεταξωτά sarees μας με εικόνες ως εξής.

1. Μπλε Tussar Silk Saree:

Tussar Sarees-Blue Tussar Silk Saree 1

Αυτό το μονόχρωμο μεταξωτό μετάξι tussar είναι ένα συμβατικό saree με περίπλοκα χρυσά σχέδια στα σύνορα και κατά μήκος του παλαριού. Για να διατηρήσετε το ζευγάρι της παραδοσιακής εμφάνισης με την ίδια μπλούζα. Το μπλε μεταξωτό μετάξι φαίνεται υπέροχο σε εσάς.

2. Τυρκουάζ Saree μεταξοτυπίας:

Tussar Sarees-Off-White Block Printed Tussar Silk Saree 02

Τα τυπωμένα τμήματα του ασπρόμαυρου και μαύρου saree είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό στο μετάξι tussar για να φανεί μοντέρνο. Αποτελείται από πολύ λεπτές μαύρες και υπόλευκες λωρίδες που γίνονται εναλλακτικά. Απλό πλήρες μανίκι ή μαύρη μπλούζα τριών τετάρτων είναι ζευγαρωμένο μέχρι το οποίο παρέχει μια αβίαστη ομορφιά στην προσωπικότητά σας.

3. Κίτρινο και ιώδες μπλοκ τυπωμένο Tussar Silk Saree:

Tussar Sarees-Yellow And Violet Block Printed Tussar Silk Saree 3

Οι πολλαπλές έγχρωμες εκτυπώσεις εκτυπώνονται πάνω από τη βάση κρέμας του παλλού και των ορίων. Αυτό το saree είναι μια συγχώνευση μωβ και βαθιά κίτρινη με μεταξωτή υφή.

4. Κόκκινο Maheshwari Tussar Silk Saree:

Tussar Sarees-Red Maheshwari Tussar Silk Saree 4

Τα κόκκινα ζωντανά sarees προτιμώνται για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Αυτό το καθαρό κόκκινο μετάξι Tussar σας κάνει να φανείτε κομψό. Αυτό το κόκκινο χρώμα πηγαίνει με όλες τις χροιά. Ένα μικρό άγγιγμα γίνεται με κομψά χρυσά σύνορα και μικρές κουκίδες σε όλο το saree.

Δείτε περισσότερα: Kosa Sarees

5. Χρυσαφί σχεδιαστής Tussar Saree:

Tussar Sarees-Golden Yellow Designer Tussar Silk Saree 5

Αυτό είναι ένα κατάλληλο βλέμμα για το πάρτι υποδοχής να φαίνονται παραδοσιακά. Οι χρυσές εκτυπώσεις σε όλο το sari ενισχύουν την ομορφιά σας. Αυτό συνδυάζεται με χρυσά στολίδια. Αυτό το μεταξωτό μετάξι Tussar διατηρεί την παράδοση αυτού του saree.

6. Πράσινο Tussar τέχνης μεταξωτό βαμβάκι Saree:

Tussar Sarees-Green Tussar Art Silk Cotton Saree 06

Διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου είναι η ειδικότητα αυτού του συγκεκριμένου μετάξι Tussar χωρίς κανένα συνδυασμό άλλων χρωμάτων. Αυτό το κάνει να φαίνεται διαφορετικά από την άλλη παραλλαγή των sarees. Το σύνολο του saree είναι λαμπερό ανοιχτό πράσινο μαζί με βαθιά πράσινη σκιά στο κάτω μισό και κάποια χρυσή αφή.

Δείτε περισσότερα: Sarees Κοτόπουλο Κέντημα

7. Κίτρινο βαμβάκι Tussar Saree:

Tussar sarees-Yellow Tussar Cotton Saree 07

Όπως και να φορέσετε επίσημη ενδυμασία με ζωντανά χρώματα σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το υπέροχο κίτρινο και χρυσό saree. Αυτό το saree βαμβακερού τούσουρα μπορεί να πτυχωθεί με τακτοποιημένο τρόπο για να παρέχει επίσημο ενδύμα και μπορεί επίσης να ντυθεί σε οποιαδήποτε θρησκευτική εκδήλωση.

8. Μωβ κεντημένο Tussar Silk Saree:

Tussar Sarees-Purple Embroidered Tussar Silk 08

Πρόκειται για ένα κεντημένο μεταξωτό μετάξι. Γάμος ευκαιρία είναι καλύτερο για αυτό το ζευγάρι sarees. Τα πορφυρά και χρυσαφένια έργα κάνουν αυτό το saree να δείχνει αντίθετο. Floral σχέδια είναι το μέρος αυτής της saree με κεντήματα εργάζονται κατά μήκος των συνόρων.

Δείτε περισσότερα: Σάρες μεταξιού Crepe

9. Κόκκινο Tussar Silk με Shimmering Golden Saree:

Tussar Sarees-Red Tussar Silk With Shimmering Golden Border 9

Μπορεί saree να επιλέξουν για τυχόν νυφικές ευκαιρίες. Το κόκκινο χρώμα φαίνεται θαυμάσιο με λαμπερά χρυσά σύνορα. Το κάτω μέρος αυτού του saree έχει μια διαφορετική αντίληψη για το αυξανόμενο πλάτος των χρυσών ταινιών κατά μήκος των συνόρων. Αναμφίβολα αυτό το κόκκινο saree σας συγχαίρει.

Οι παραπάνω 9 διαφορετικοί τύποι sars με μετάξι με παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια επισημαίνονται εδώ. Αυτό όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε παραδοσιακά αλλά και να τονίζετε την μοντέρνα εμφάνιση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

93 − 88 =