9 καλύτερο εσώρουχα βαμβακερά για τις γυναίκες | Stylesatlife

Τα υποδήματα είναι ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ένδυσης. Συνεχώς παραμένουν σε επαφή με τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος και ως εκ τούτου, θα πρέπει επίσης να γίνονται με σωστή φροντίδα.

βαμβάκι panties

Τα βαμβακερά εσώρουχα είναι τα ευρέως χρησιμοποιούμενα εσώρουχα για κανονική φθορά. Το υλικό αυτών των φθοριών είναι πολύ ευεργετικό για την τακτική χρήση καθώς επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί, απορροφά την υγρασία και επίσης βοηθά στην αποφυγή κάθε είδους βακτηριακών λοιμώξεων. Παρακάτω παρουσιάζει μερικές καλύτερες βαμβακερές παντελόνι για γυναίκες με διαφορετικά μοντέλα και τύπους.

Κυρίες παντελόνι βαμβακιού:

Ακολουθούν μερικά σχέδια από βαμβακερά παντελόνια που έχουν επιλεγεί ευρέως από τις γυναίκες στην αγορά αυτές τις μέρες.

1. Απλή βαμβακερή κυλότα:

Απλός Cotton Panty

Μια απλή και νηφάλια γυναικεία βαμβακερά εσώρουχα που σχεδιάζονται ευρέως είναι απλά σχέδια για βαμβακερά εσώρουχα. Είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο για τακτική χρήση από γυναίκες γήρατος επίσης. Διατίθενται σε σχεδόν όλα τα μεγέθη και τα χρώματα. Τα εσώρουχα έχουν διπλή βάση υλικού που βοηθά στην απορρόφηση του υγρού.

2. Τυπωμένη κιλότα με περίγραμμα με σιφόν:

Σιφόνι Bordered Printed Panty

Ψάχνετε για κάτι αισθησιακό για μια σέξι εμφάνιση! Δοκιμάστε τα βαμβακερά παντελόνια στα οποία δίνονται σχέδια με σχέδιο καρδιάς με κόκκινο χρώμα και ένα περίγραμμα σιφόν επάνω. Το σχέδιο έχει επιλεγεί ευρέως από τους έφηβους κολλεγίων και τα νεαρά κορίτσια, ειδικά εκείνοι που χρονολογούνται και συνειδητοποιούν τις τάσεις της μόδας.

Δείτε περισσότερα: Lacy Panty Designs.

3. Jersey βαμβακερή κυλότα:

Φανέλα Cotton Panty

Τα γυναικεία εσώρουχα είναι αρκετά φθαρμένα από τις αθλητικές γυναίκες. Αυτά τα γυναικεία εσώρουχα από βαμβάκι είναι κατασκευασμένα από βαμβακερό υλικό που είναι λίγο παχύτερο από τα κανονικά. Στην κυλότα δίνεται μια άνω επένδυση κατασκευασμένη με ελαστικό που παρέχει την άνεση της φέρουσας.

4. Panty μπικίνι μπικίνι:

Βαμβάκι Bikini Panty

Είστε παθιασμένοι με την φιγούρα σας και την αγάπη να σας δώσω ένα όμορφο ένδυμα; Τα εσώρουχα μπικίνι είναι τα καλύτερα εσώρουχα για βαμβάκι για εσάς. Έχουν ένα μικρό μήκος στους γοφούς που δίνουν στους μηρούς σας μια ελκυστική εμφάνιση. Συνήθως ταιριάζει στο κάτω στομάχι ή την κοιλιά.

5. Βαμβάκι Hipster Panty:

Βαμβάκι Hipster Panty

Ένας άλλος άνετος σχεδιασμός από βαμβακερά εσώρουχα για τις γυναίκες είναι ο σχεδιασμός βαμβακερού hipster. Καλύπτουν τους γοφούς και τους μηρούς του χρήστη για άνεση. Τα εσώρουχα hipster φοριούνται κυρίως από τις αθλητικές γυναίκες ή για όσους απολαμβάνουν την παρακολούθηση για να αποφύγουν τα εξανθήματα των γοφών. Διατίθενται σε υψηλή και χαμηλή μέση.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία εσώρουχα σατέν.

6. Μαύρη δαντελωτή βαμβακερή δαντέλα:

Μαύρος Lace Cotton Panty

Το μαύρο σας προσελκύει; Εδώ είναι μαύρο βαμβακερό σχεδιασμό εσώρουχα που σας δίνει δαντέλα εμφάνιση όπου το βαμβάκι συνδυάζεται με καθαρό. Το σχέδιο προσελκύει νέες νυμφευμένες νύφες για να δώσει μια αισθησιακή εμφάνιση. Το πίσω και το κάτω μέρος της εσώρουχου είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, ενώ στο μπροστινό μέρος δίνονται κενά κορδόνια με floral σχέδια για να σας φανεί ωραίο.

7. Κάλτσες έγκυος βαμβακιού:

Εγκυος Cotton Panties

Το βαμβάκι υπό φθορά επιλέγεται ευρέως από τις έγκυες γυναίκες. Για αυτούς, επιπλέον μεγέθη βαμβακερά εσώρουχα είναι διαθέσιμα στην αγορά που τους προσφέρουν άνεση και προστασία επίσης. Σχεδιάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το επάνω τμήμα να καλύπτει την αναπτυσσόμενη κοιλιά ενώ το κατώτερο τμήμα καλύπτει τους γοφούς των γυναικών.

8. Ελαστικά δωρεάν κιλοτάκια:

Ελαστικό Free Panties

Θέλετε να κάνετε φιλική προς το περιβάλλον για την εσωτερική σας φθορά! Δοκιμάστε τα εσώρουχα από βιολογικό βαμβάκι που σας προσφέρουν μέγιστη άνεση και υγρασία. Αυτά τα εσώρουχα χρησιμοποιούνται κυρίως από τις κυρίες που έχουν αλλεργία από ελαστικό ή ειδικό υλικό.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία παντελόνια.

9. Κομψή μαύρη κυλότα:

Φαντασία Black Panty

Τα μαύρα βαμβακερά εσώρουχα με φανταχτερό άγγιγμα υιοθετούνται από τις μοντέρνες ή μοντέρνες γυναίκες ή τους έφηβους. Το εσωτερικό του βαμβακιού δίνεται ταινίες στους μπροστινούς γοφούς και στη μέση για μια ματιά wow στον κομιστή. Χρησιμοποιούνται επίσης ως σχέδια μπικίνι για κολυμβητές.

Τα εσώρουχα κατασκευάζονται με διαφορετικά υλικά, όπως πολυεστέρα, βαμβάκι, σατέν, νάιλον, Lycra, καθαρό και πολλά άλλα. Αλλά τα εσώρουχα βάμβακος είναι τα προηγούμενα όταν η επιλογή γίνεται για κανονική φθορά. Βαμβάκι κάτω από τα wears είναι επίσης διαθέσιμα σε διαφορετικούς τύπους, όπως οικολογικά ή οργανικά, stretchable, βαμβάκι πολυεστέρα, βαμβάκι σιφόν, είναι διαθέσιμα σε πολλές σε απευθείας σύνδεση περιοχές. Επιλέξτε το καλύτερο και αγοράστε.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

93 − = 87