9 Κοσμήματα Sterling Silver Δαχτυλίδια Κοσμήματα για Άνδρες & Γυναίκες

Το ασημένιο ασήμι είναι το πιο φωτεινό από όλα τα πολύτιμα μέταλλα. Πολλοί άνθρωποι φορούν στερλίνα ασημένια κοσμήματα εξαιτίας της λαμπερής και λαμπερής εμφάνισής τους. Καθώς το ασήμι είναι μικρότερο από οποιαδήποτε άλλα μέταλλα όπως ο χρυσός, η πλατίνα, επομένως η προσιτή τιμή για όλους και τα δαχτυλίδια και κοσμήματα κερδίζει δημοτικότητα και ζήτηση. Οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει πολλές νέες εφευρέσεις και σχέδια σε αυτό το μέταλλο και έδωσαν νέα ματιά σε αυτό. Σε στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια όμορφη τέχνη και διάφοροι τύποι πέτρας είναι κατασκευασμένο δίνοντας έτσι μια νέα αντίληψη και εμφάνιση σε αυτά τα δαχτυλίδια.

Διαφορετικά σχέδια δαχτυλιδιών σε στερλίνα:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες 9 ασήμι σχέδια δαχτυλίδια για τους άνδρες και τις γυναίκες.

1. Τυχερός ασημένιος δακτύλιος τυχερού ελέφαντα για έφηβους:

Τυχερός Elephant Sterling Silver Ring

Το σύμβολο του ελέφαντα είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Όπως σημαίνει σοφία, δύναμη, τύχη και δύναμη. Αυτός ο τύπος ενσάρκωσης στα στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια είναι σε μεγάλη ζήτηση και μπορεί να φορεθεί τόσο από τα μικρά αγόρια όσο και από τα κορίτσια δίνοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο ύφος και το προσωπικό τους.

2. Ασημένιο δαχτυλίδι αρσενικό για κορίτσια:

γνήσιος silver rings

Οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι ή σχεδιάζουν να εισέλθουν σε μια σχέση αυτού του είδους της κοινής ακρόασης στερλίνα δαχτυλίδια είναι τέλεια. Καθώς οι καρδιές τους ανακατεύουν, τα δαχτυλίδια μοιάζουν με αυτά και τα αναθέτουν να καλλιεργήσουν τη σχέση τους.

3. Σκουλαρίκι και κρανίο ανάγλυφα στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια για άνδρες:

Φίδι and Skull Embossed Sterling Silver Rings for Men

Ως φίδι και το κρανίο, τα δύο είναι τα ισχυρότερα σύμβολα και μοιάζουν με δύναμη, δύναμη, αθανασία και αθωότητα που μοιάζουν με την προσωπικότητα των ανδρών. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε οξειδωμένη μορφή και μικρά μαύρα διαμάντια είναι γεμάτα δίνοντας μια πολύ ισχυρή και έξυπνη εμφάνιση όταν φοριούνται από ανδρικά ή νεαρά αγόρια στα μακριά δάκτυλά τους.

4. Ασημένιο δαχτυλίδι ζαριών για γυναίκες:

Γνήσιος Silver Bands Ring

Μοναδικές και καταπληκτικές αναζητήσεις είναι οι ιδανικές λέξεις για αυτό το στερλίνα δαχτυλίδι ασήμι. Έχει μια πολύ ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση και το καλλιτεχνικό έργο σε αυτό ενισχύει την ομορφιά του από πολλές πτυχές.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια δαχτυλίδια αρραβώνων

5. Εξαιρετικά λεπτό στερλίνα ασημένιο δαχτυλίδι σε σχήμα στέμματος:

Επιπλέον Thin Sterling Silver Ring in Crown Shape

Το κυριώτερο σημείο αυτού του στερλίνα ασήμι δαχτυλίδι είναι η κορώνα και η λεπτή βάση του κάνει να φαίνεται θεαματική. Τα δαχτυλίδια φαίνονται πολύ φοβερά όταν φοριούνται σε οποιεσδήποτε κοινωνικές οδούς και μπορούν να συνδυαστούν με το δυτικό καθώς και με την παραδοσιακή στολή επίσης.

6. Ασημένια Criss - Σταυροειδή Δαχτυλίδια για Κορίτσια:

Γνήσιος Silver Criss- Cross Rings for Girls

Ορισμένα κορίτσια εκτιμούν ότι φορούν κάτι μοναδικό και διαφορετικό από τους άλλους, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους δήλωση στυλ και να φαίνονται μοντέρνα. Αυτός ο τύπος στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια φτιαγμένα σε criss-cross τους κάνει να φαίνονται εξαιρετικά και προσδίδει μια πανέμορφη εμφάνιση όταν φοριούνται σε κολάζ ή σε μέρη κόμμα.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια δαχτυλίδια με πέτρες

7. Γαλάζιο ασημένιο δαχτυλίδι Topaz με διαμάντια:

Μπλε Topaz Sterling Silver Ring with Diamonds

Οι άντρες προτιμούν να φορούν δαχτυλίδια που προσθέτουν πιο ζεστή εμφάνιση σε αυτά και τα κάνει να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Αυτός ο τύπος στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια με sizzling μπλε topaz καρφωμένα στη μέση και μικρά άκοπα διαμάντια στις άκρες προσθέτει πιο επιβλητική και αριστοκρατική ματιά στο δαχτυλίδι, καθώς και τα δάχτυλα που φοράει.

8. Ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι ασημένια δαχτυλίδι ασημένια:

Ευκανόνιστος Feather Sterling Silver Ring

Υπέροχες και όμορφοι δακτύλιοι στερλίνας για κορίτσια. Το δαχτυλίδι έχει ένα θαμπό βερνίκι καθιστώντας το να φαίνεται υπέροχο όταν φοριέται καθώς το γυαλιστικό δίνει μια νέα εμφάνιση και τελειώνει σε αυτό. Το δαχτυλίδι είναι ανοιχτό από το πλάι έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε δάχτυλο θέλετε και το φτερό δίνει μια αξιοσημείωτη ματιά σε αυτό.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια Silver Toe

9. Κομψό στερλίνα ασημένιο δαχτυλίδι για άντρες:

Κομψός Sterling Silver Ring for Men

Οι άνδρες και το ύφος πηγαίνουν χέρι-χέρι και ακόμη και θέλουν οι ίδιοι να ενημερώνονται με τη μόδα. Έτσι, αυτό το είδος κομψό στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς. Το δαχτυλίδι έχει μια ομαλή εμφάνιση και η πέτρα γεμάτη στο κέντρο το κάνει να ξεχωρίζει.

Τα στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια είναι σκληρά στη φύση και μπορούν να αντέξουν κάθε είδους επισκευή και γυάλισμα που συμβαίνει λόγω της κανονικής φθοράς. Οι στερλίνα ασημένια δαχτυλίδια είναι σημειωμένα με 925, έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το κόσμημα είναι κατασκευασμένο από αυτό το μέταλλο. Ορισμένα νεαρά κορίτσια και αγόρια είναι συνειδητή μόδα και θέλουν να φορούν τα οποία είναι πολύ μοντέρνα, έτσι ώστε τα ασημένια δαχτυλίδια ασημένια είναι τέλεια για τους ως κοστούμια τους στην τσέπη τους και μπορούν να πάρουν αφθονία του σχεδίου επίσης.

Leave A Comment

77 + = 85