9 καλύτερες γαλλικές χτένισμα αλογοουρά Step By Step Οδηγίες Στυλ στη ζωή

Οι παντελόνι είναι εύκολο να φτιάξετε και να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ασφαλή. Όταν συνδυάζεται με τη γαλλική πλέξη, αυτά τα κανονικά αγωνίσματα μπορούν να έχουν διαφορετική γωνία. Εδώ είναι μερικά έξυπνα να δούμε και εύκολο να γίνουν γαλλικά ponytails. Κρατούν τα μαλλιά σας καθαρά και αποτρέπουν επίσης τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν μαζί με την έκθεση στη σκόνη και τη βρωμιά που τα μαλλιά μας υφίστανται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όμορφα γαλλικά αλογοουρά μαλλιά για τα μακριά μαλλιά:

Ας είναι οι κορυφαίες 9 καλύτερες γαλλικές χτενίστες αλογοουρά με απλά βήματα.

1. Μισή μαλλιά Γαλλική αλογοουρά:

γαλλική γλώσσα ponytail

Αυτό είναι ένα εύκολο να γίνει, τακτοποιημένο και έξυπνο αλογοουρά, κατάλληλο όταν δεν έχετε το χρόνο να κάνετε ένα φανταχτερό χτένισμα. Η γαλλική πλέξη γίνεται από μπροστά και παίρνει ελαφρώς προς την πλευρά. Στη συνέχεια, στη μέση, τα μαλλιά σφραγίζονται με ελαστικό. Τα υπόλοιπα μαλλιά συγκεντρώνονται για να κάνουν μια έξυπνη αλογοουρά.

2. Κομψή αλογοουρά μπροστινή τρίχα:

Φαντασία Front Hair Ponytail

Αυτή είναι μια χαριτωμένη γρήγορη τεχνική styling. Διαχωρίζετε τα μαλλιά σε δύο μέρη οριζόντια, διατηρώντας το πάνω μισό μεγαλύτερο. Τώρα χτενίστε τα μαλλιά προς τα πλάγια και κάντε μια αλογοουρά παίρνοντας μερικά στρώματα και σφραγίζοντας το. Τώρα πάρτε μερικά ακόμα σκέλη και σε μικρή απόσταση σφράγιση επίσης, λαμβάνοντας τα μαλλιά από το πρώτο πόνι επίσης. Κάντε μερικές τέτοιες μικρές ουρές και για τα πίσω μαλλιά κάντε ένα γαλλικό πόνυ.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε ασιατικές hairstyles αλογοουρά

3. στριμμένη γαλλική αλογοουρά:

Twisted French Ponytail

Όσοι έχουν παχιά και μακριά μαλλιά, αυτό είναι ένα εύχρηστο χτένισμα. Κάντε μια κανονική ψηλή αλογοουρά, παίρνοντας τώρα ένα χοντρό κομμάτι μαλλιών, πλέκοντας το σε μια γαλλική αλογοουρά και στρίβοντας γύρω από την υπόλοιπη αλογοουρά. Αυτό φαίνεται πολύ κομψό όταν γίνεται τακτοποιημένα.

4. Κομψή γαλλική στριμμένη αλογοουρά:

Κομψός French Twisted Ponytail:

Το στυλ είναι πολύ απλό. Θα χρειαστεί να χτενίσετε όλα τα μαλλιά σας στην πλευρά του ενός αυτιού και να κάνετε γαλλικά πλεξούδες μαζί του. Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη και τα μήκη των μαλλιών. Το μικρό αξεσουάρ θα είναι κομψό και κομψό.

Δείτε περισσότερα: Διαφορετικές Hairstyles για τα κορίτσια

5. Αλογοουρά Αλεξίσφαιρα:

Ρετρό Braided Ponytail

Αυτό είναι ένα περίπλοκο για να φαίνεται, αλλά απλό να κάνει hairstyle. Τα μαλλιά χωρίζονται σε δύο και η μία πλευρά είναι πλεγμένη σε γαλλική αλογοουρά. Το άλλο μισό στη συνέχεια γίνεται σε μια στριμμένη αλογοουρά και οι δύο σφραγίζονται μαζί στο τέλος.

Δείτε περισσότερα: Υψηλή Hairstyles Ponytails

6. Ανώτατο Γαλλικό αλογοουρά:

Ανω μέρος Down French Ponytail

Το κανονικό γαλλικό πόνυ γίνεται από το κάτω μέρος της τρίχας. Κατασκευάζεται μόνο μέχρι να φτάσει στο στέμμα και στη συνέχεια το μέτωπο συγκεντρώνονται για την αλογοουρά. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα κούρνισμα για να αναδείξετε την ανάποδη γαλλική πλεξούδα σας.

7. Αγκαλιάρα γαλλικής δαντέλας:

Δαντέλα French Braid Ponytail

Οι γαλλικές πλεξίδες κατασκευάζονται ξεκινώντας από τη μια πλευρά του κεφαλιού. τότε καθώς φτάνει στο κάτω μέρος, το υπόλοιπο των μαλλιών συγκεντρώνεται και γίνεται ένα πόνι. Αυτό είναι ένα γρήγορο, αβίαστο και κομψό στυλ για καθημερινή βάση.

8. Γαλλική πλεξούδα και χαμηλή αλογοουρά:

γαλλική γλώσσα Braid and Low Ponytail

Αυτό είναι ένα άλλο γρήγορο hairstyle να κρατήσει τα μαλλιά σας φαίνονται καλά για την ημέρα. Κάνετε πλεξούδα από την κορυφή των μαλλιών και παίρνετε το γαλλικό πλεξούδα μόνο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σφραγίστε σε μια χαμηλή αλογοουρά. Αυτό είναι ένα καθαρό και διαρκή στυλ.

9. Δίδυμες γαλλικές πλεξίδες:

γαλλική γλώσσα ponytail Hairstyles 9

Το χτένισμα είναι πολύ μοναδικό. Πρώτον, τα μαλλιά χωρίζονται σε 3 τμήματα. Δύο μπροστά και στη συνέχεια με έναν ορισμένο κύκλο μια αλογοουρά γίνεται. Από την πρώτη μετωπική πλευρά γίνεται γαλλική αλογοουρά, που παίρνει στα μαλλιά σταδιακά από το μέσο πόνι. Το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά και τα δύο γαλλικά ponytails σφραγίζονται σε ένα.

Δείτε περισσότερα: Side Ponytails

Αυτά τα στυλ μπορούν να γίνουν για όλες τις περιπτώσεις και μπορούν να τροποποιηθούν για να είναι απλά ή μοντέρνα. Κάνοντας μια καλή hairdo είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνει ανάλογα με το μήκος και τον τύπο μαλλιών. Με τέτοιο τρόπο, το στυλ δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

2 + 2 =