9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Rangolis γίνεται πραγματικά δύσκολο για τους ανθρώπους που είναι αντιεπαγγελματική. Συχνά αισθάνονται ότι θα κάνουν ολόκληρο το rangoli να μοιάζει αρκετά κακοσχημμένο και ακατάστατο και από την άλλη πλευρά δεν θέλουν καν να αγοράσουν έτοιμο ραβδί-on rangolis, επειδή φαίνονται υπερβολικά τεχνητά. Καλά χρησιμοποιώντας στένσιλ για rangolis είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την κατάσταση. Τα σχέδια rangoli stencil καθίστανται δημοφιλή στις μέρες μας, λόγω του πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος του καθενός. Τα stencils Rangoli είναι πολύ όμορφα για να δουν και να προσελκύσουν επίσης.

Υπέροχες μεμβράνες Rangoli σχέδια με φωτογραφίες:

Ακολουθούν τα πιο απαιτητικά σχέδια ραβδολί με εικόνες για το σπίτι και τα γραφεία σας.

1. Βασικό Stencil Για Rangoli:

μεμβράνη πολυγράφου rangoli

Στην εικόνα Πάνω βλέπουμε έναν άνθρωπο να πουλάει στένσιλ για rangoli. Αυτά τα στένσιλ είναι μοτίβα ή σχέδια ραγκόλι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το στένσιλ στο έδαφος, όπου θέλετε το rangoli σας να γίνει και απλά να βάλετε το χρώμα πάνω από το στένσιλ. Υπάρχουν κούφια κουκκίδες στο stencil που πέφτουν και παίρνουν το σχήμα του σχεδίου και το υπόλοιπο χρώμα παραμένει συσσωρευμένο στο stencil. Βλέπουμε τις μπλε πλάκες των μεμβρανών και των μοτίβων που κατασκευάζονται από αυτό, στην εικόνα.

2. Σχέδια Kolam Stencil Rangoli:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτό το rangoli είναι κατάλληλο από Laxmi Puja επειδή έχει τα μαρκαρισμένα πόδια της θεάς, ακριβώς στο κέντρο. Το καστανό χρώμα περιβάλλεται από ένα αστέρι που έχει σχήμα εξωτερικά και στη συνέχεια οι καμπύλες των αστεριών δείχνουν μαρκαρισμένο rangolis ενός αγγείου και τα σχέδια του πάνω.

3. Πολύχρωμα σχέδια ραβδοσκόπιο Rangoli Για Diwali:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Έχουμε ένα πολύ όμορφο σχέδιο πάνω. Στην αρχή ένας κύκλος έχει γίνει με κόκκινο χρώμα και συνορεύει με μπλε χρώμα. Έχει αφαιρεθεί ένα διάτρητο σχέδιο για να φτιαχτεί ένα σχέδιο με άσπρο rangoli. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά όμορφος και έχει επίσης "diya" ή "pradeep" στη μέση. Υπάρχει ένα άλλο σχήμα μεμβράνης που χρησιμοποιείται στην εξωτερική πλευρά που έχει τοποθετηθεί σε αντίθεση με το κίτρινο και το πράσινο το ένα μετά το άλλο και έχει κατασκευαστεί σε έναν κύκλο που περιβάλλει την εσωτερική μαρκαρισμένη rangoli.

Δείτε περισσότερα: Galicha Rangoli Εικόνες

4. Σχέδιο λουλουδιών Stencil Rangoli Σχεδιασμός:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Βλέπουμε ένα λαμπρό μπλε χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει αυτό το σχέδιο. Ένα διάτρητο σχέδιο που είχε αγοραστεί από αυτό το σχήμα είχε βρεθεί στο πάτωμα και το χρώμα ήταν απλωμένο πάνω από το μεμβράνη έκανε το σχέδιο πέσει σε σχήμα λόγω της διάστικτη περιοχή στο stencil. Αυτή είναι μια αρκετά εύκολη μέθοδος που καθιστά το rangoli σας ρεαλιστικό και κομψό.

5. Σχεδιασμός Stencil της Swastik Rangoli:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Πάνω από το κόκκινο rangoli ένα σχέδιο είχε γίνει με ένα στένσιλ και το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν λευκό. Ο σχεδιασμός στο κέντρο είναι το κύριο αξιοθέατο καθώς κατέχει την εικόνα του Λόρδου Ganesha σε αυτό. Στο μωβ χρώμα, ένα συγκεκριμένο στένσιλ έχει γίνει 7 φορές για να ολοκληρωθεί ολόκληρος ο γύρος.

6. Σχεδιασμός Stencil Rangoli Για Dussehra:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ένα μεγάλο stencil έχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει τον εξωτερικό κύκλο και τα σχέδια σε όλο το. Έχουν προστεθεί με διαφορετικά χρώματα και η μέση έχει σχεδιαστεί με το χέρι με λευκό χρώμα. Το rangoli φαίνεται να έχει ένα συγκεκριμένο λογότυπο το οποίο είναι στη μέση και έχει Happy dussehra γραμμένο στο εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινα μοτίβα Rangoli

7. Παραδοσιακά σχέδια ραβδοειδούς σχεδίου:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτή η εικόνα φαίνεται να δίνει ένα διαφορετικό είδος ραβδολί. Αυτό έχει γίνει με χρώματα υγρού rangoli και όχι με σκόνες. Το όριο αρχικά είχε σχεδιαστεί με λευκό και έπειτα κόκκινο, πράσινο προστέθηκε αναλόγως.

8. Κυκλική επικόλληση ραβδώσεων:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Στην εικόνα Πάνω βλέπουμε μια κυρία χρησιμοποιώντας στένσιλ για να κάνει σχέδια σε ένα διοικητικό συμβούλιο. Αναμιγνύει και ταιριάζει με διαφορετικό χρώμα σε διαφορετικά μοτίβα σε ένα συγκεκριμένο σχήμα μεμβρανών. Αυτό κάνει την rangoli όμορφη και τακτοποιημένη την ίδια στιγμή.
ΕΝΑ

Δείτε περισσότερα: Rose Rangoli με εικόνες

9. Λόρδος Ganesha Stencil Rangoli Σχεδιασμός:

9 Καλύτερα Σχέδια Stencil Rangoli Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το stencil έχει τον Λόρδο Ganesha τραβηγμένο στη μέση και καλύπτεται ως κύκλος με ένα άλλο σχήμα του stencil. Τα χρώματα του πορτοκαλί και του πράσινου πιτσιλίζουν πάνω τους και το κέντρο είναι κόκκινο με ένα περιθώριο σε μοβ.

Leave A Comment

+ 45 = 54