9 Όμορφη μπουρνούζια μπλουζάκι σχέδια για Sarees σχεδιαστής | Στυλ στη ζωή

Οι μπλούζες για το λαιμό των ποδιών διαφέρουν από το ανοικτό πίσω σε ένα απλό μικρό σχήμα ποτ που σχηματίζεται στο πίσω μέρος. Σε μεγάλο βαθμό δεμένο με μια χορδή ή έναν κόμπο στο πίσω μέρος του λαιμού, το σχέδιο του λαιμού της γλάστρας κρατά την μπλούζα σφιχτή στο σώμα. Οι σχεδιαστές κάνουν απίστευτα σχέδια με μια απλή ιδέα να δημιουργούν σχέδια λαιμού με μια συστροφή μικρών αλλαγών και να κάνουν ξεχωριστά σχέδια μπλούζας. Οι μπλούζες του λαιμού είναι γενικά δεμένες με άγκιστρα στις κορυφαίες ή μακριές χορδές που διακοσμούνται με κρεμαστά στο τέλος..

Σχεδιασμός ποδιών σε μπλούζες:

Εδώ είναι μια λίστα με 9 απλές μπλούζες σχεδιαστή με λαιμό αγγείων.

1. Μπλούζα εργασίας κατόπτρων λαιμού ποτ:

Δοχείο Neck Blouse

Μια μπλούζα λαιμού με το καθρέφτη διακοσμημένο στα όρια του σχεδίου ενισχύει το σχέδιο μπλούζας. Οι περικοπές και τα περιγράμματα κάνουν μια δυναμική εμφάνιση στην πλάτη σας. Μια σκούρα μπλούζα χρώματος θα καθορίσει σίγουρα το βλέμμα σας.

2. Μπλουζάκι μοτίβο διπλό γάντζο:

Διπλό Hook Pot Neck Pattern Blouse

Το σχεδιασμό μπλουζάκι τζελ τζέι μπορεί να διαφέρει ελαφρώς με απλές αλλαγές επίσης. Μια ευχάριστη ιδέα να τοποθετήσετε την μπλούζα με δύο γάντζους, μία στην κορυφή και η άλλη κάτω, δίνουν μια μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση. Τα διακοσμημένα μικρά διαμάντια στην μπλούζα κάνουν την μπλούζα πιο φανταστική.

3. Μπλούζα με δαντέλα στο χέρι:

Δέσμευση Border Pot Neck Blouse

Τα σχέδια μπλούζας saree λαιμού pot εμφάνιση καταπληκτική και εξαιρετική με δαντελωτά στα όρια του μοτίβο λαιμό ποτ. Μια δαντελωτή δαντέλα ή οποιαδήποτε δαντέλα σχεδιαστή μπορεί να συνορεύει με την μπλούζα για να δώσει το προβάδισμα στο σχέδιο.

4. Μπλούζα μοτίβο ποτ λαιμού:

Υψηλός Neck Pot Pattern Blouse

Κλειστός ή υψηλός λαιμός ακόμη και ευρέως γνωστός ως κινεζικός λαιμός αυτές τις μέρες είναι καλά σχεδιασμένα με λαιμό αγγείων στο πίσω μέρος των μπλούζες. Ο σχεδιασμός της μπλούζας σε σχήμα σχήματος "pot" είναι διακοσμημένος με διαμάντια ή δαντέλα. Τα μπλουζάκια σκούρου χρώματος διαδραματίζουν πράγματι ένα σημαντικό ρόλο στο σχέδιο για να φαίνονται πιο εκπληκτικά.

Δείτε περισσότερα: Υψηλή V Μπλούζα Σχέδια Μπλούζα

5. Μπουτίκ στολισμένο με χρυσαφί λουλούδι:

Butta Embellished Golden Pot Neck Blouse 5

Μικροί βουβάλτρες τριών διαμαντιών ή τριών χρυσών μαργαριταριών γεμίζονται σε όλη την μπλούζα. Μια πλούσια μπλούζα μεταξιού με ένα μπροστινό λαιμό πουκάμισο μπλουζάκι μοιάζει εκπληκτική. Οι δεσμοί με ένα μοβ / κορδόνι την πλάτη μοιάζει σαν πίσω μπλούζα σχεδιαστών λιγότερο.

6. Μπλούζα με μανίκια με καπάκι από καπάκι:

Καπάκι Sleeve Pot Neck Blouse

Μια μπλούζα με μανίκια με καπέλο με σχέδιο λαιμού σχεδίασης φαίνεται απίστευτα καταπληκτική όταν το κάτω τμήμα είναι κατασκευασμένο με μία ενιαία δαντέλα και το υπόλοιπο μέρος με την απλή λεπτή δαντέλα κάνοντας μια μπλούζα σχεδιαστών μπλούζας με επίπεδη βάση.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα φαρδιάς λαιμός Saree

7. Μπλούζα με μανίκια στο χέρι:

ΕΝΑ Halter Neck Pot Back Neck Blouse

Μία μπλούζα λαιμού με μαντίλι με μπροστινό λαιμό μπορεί να φορεθεί υπέροχα με ένα saree που ταιριάζει. Ένας λαιμός λαιμού και ένας λαιμός λαιμού στο πίσω μέρος είναι ένα κομμάτι σχεδιαστή που διαφέρει από το μέτωπο καθώς και από την πλάτη. Δεμένα με χορδές στην κορυφή η μπλούζα μπορεί να παραμείνει κατάλληλη για το σώμα.

8. Μια επίπεδη κατώτατη τσάντα για το λαιμό:

ΕΝΑ Flat Bottom Pot Neck Blouse

Μια μπλούζα σχεδιαστών με πλήρες κεντημένο υλικό αν και το φως στη σκιά μπορεί να φανεί φανταστικό σε γυναίκες με ωραία φιγούρα. Ένα μισό μανίκι με το λαιμό της κατσαρόλας στο πίσω μέρος της μπλούζας είναι ένας κομψός σχεδιασμός που μπορεί κανείς να φορέσει σε μικρές λειτουργίες.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζες μοτίβο μπόουλινγκ

9. Πλήρης κεντημένη μπλούζα με αρκουδάκι:

Γεμάτος Embroidered Pot Neck Blouse

Μια κεντημένη μπλούζα με σχέδιο λαιμού στην πλάτη μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική όταν μια μπλούζα σχεδιαστής φοριέται με απλή απλή σακάλα ενός χρώματος. Η ομορφιά του λαιμού στην πλάτη βελτιώνεται περισσότερο με ένα απλό saree.

Τα μπλουζάκια του λαιμού δημιουργούν ένα όμορφο σχέδιο στο πίσω μέρος των μπλούζες. Γυναίκες που θέλουν να έχουν ανοικτό πίσω με ένα στυλ σχεδιαστή σε αυτό. τα μπλούζες για το λαιμό ταιριάζουν στο καλύτερο της ζήτησης. Τα περιγράμματα του σχεδίου του λαιμού μπορούν να διακοσμηθούν με διαφορετικά έργα τέχνης. Στις πιο παραδοσιακές περιπτώσεις οι γυναίκες εμφανίζονται σε σχέδια μπλούζες λαιμού που φαίνονται απίστευτα στο. Το έργο κεντήματος ή το καθρέφτη, η εργασία με το κοτσαδόρο ή η δαντέλα κάνουν το σχέδιο του λαιμού να είναι πιο κομψό και ελκυστικό.

Leave A Comment

64 − = 54