9 φωτογραφίες της Rihanna χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Robyn Rihanna Fenty γνωρίζει επίσης ότι η Rihanna είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας που είχε ποτέ. Μαζί με έναν τραγουδιστή, είναι επαγγελματίας ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιαστής μόδας και πολλά άλλα. Τα περισσότερα από τα τραγούδια της ήταν επιτυχημένα για να σπάσουν τα ρεκόρ πινακίδας για το καλό και να της χορηγηθεί μαζική παγκόσμια αναγνώριση. Οι ερμηνείες της και οι παγκόσμιες περιηγήσεις της ζητούν να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να βάλει ένα σημαντικό ποσό μακιγιάζ στο στάδιο-έτοιμο. Αλλά, η Rihanna δεν είναι απλώς ένας άλλος τραγουδιστής που καλύπτεται από μακιγιάζ. Η φυσική της ομορφιά είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους πίσω από όλα αυτά τα νικηφόρα μάσκαρες. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Rihanna που αποδεικνύουν ότι αυτή η γυναίκα δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φανεί ελκυστική.

Αόρατες φωτογραφίες της Rihanna χωρίς μακιγιάζ:

1. Βασίλισσα των Οδών:

rihanna without makeup

Η Rihanna είναι μια έμπνευση για πολλές γυναίκες που παραμένουν καταθλιπτικές για το σκοτεινό τόνο τους. Είναι μαύρη και πανέμορφη την ίδια στιγμή. Η Rihanna δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φανεί ελκυστική. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει ένα ζευγάρι ρούχα hipster και μπορεί να χτυπήσει λίγο το περιβάλλον, οπουδήποτε πηγαίνει. Εδώ, η Rihanna εντοπίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αγωνιζόμενος χωρίς μακιγιάζ, με αυτοπεποίθηση.

2. Η εμφάνιση «Από το κρεβάτι»:

Ριάννα without makeup2

Η Ριάννα έγραψε κάποτε μια εικόνα του εαυτού της όταν έφτασε στο κρεβάτι. Αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ της και πήρε μια φωτογραφία της εμφάνισης χωρίς μάσκαρα, όπου φορούσε μόνο τα μεγάλα σκουλαρίκια.

3. Η επίδειξη τατουάζ:

Ριάννα without makeup3

Μέσα από αυτή την εικόνα, η Rihanna προσπαθεί να αναδείξει το νέο της τατουάζ και εντυπωσιάζει επιτυχώς τους οπαδούς της με την επιδερμίδα της χωρίς μακιγιάζ. Αυτό το κορίτσι διαμαντιών δεν απαιτεί μακιγιάζ για να φανεί δελεαστικό. Αντίθετα, η Rihanna παίρνει το χρόνο της για να απολαύσει τη στιγμή που δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εμπορική ζωή και το μακιγιάζ της.

4. Ας πάμε χωρίς προβλήματα:

Ριάννα without makeup4

Αυτή είναι μια φωτογραφία της Rihanna, όπου δεν φορούσε κανένα είδος μακιγιάζ και τα δημοσιεύει το ίδιο στο Instagram. Είναι πολύ κοντά στους οπαδούς της και τους ενημερώνει για τα φυσικά της ομορφιά και τα ομορφιά της χωρίς να ωφελούν τα προϊόντα ομορφιάς.

5. Κορίτσι με μπούκλες:

Ριάννα without makeup5

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι με υπέροχα σγουρά μαλλιά και είναι προικισμένο με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά. Στην εικόνα αυτή, η Rihanna παρουσιάζει τα τατουάζ δάχτυλά της και το ξανθό σγουρό χτένισμα της. Η βασίλισσα hip-hop απαιτεί στενά κάθε προϊόν μακιγιάζ για να ενισχύσει την ομορφιά της.

Δείτε περισσότερα:  Αριάνα χωρίς μακιγιάζ

6. Η πιο καυτή γυναίκα:

Ριάννα without makeup6

Χωρίς αμφιβολία, η Rihanna έχει μια εξαιρετική αίσθηση dressing. Μετά από όλα, είναι επαγγελματίας σχεδιαστής μόδας. Στην εικόνα αυτή, βράζει το πρωί της με ένα casual λευκό πουκάμισο και ένα δροσερό μαντήλι. Καθώς τρώει το πρωινό της, δεν διστάζει να αναδείξει το μακιγιάζ χωρίς κουρασμένο πρόσωπο το πρωί της στην κάμερα.

7. Η υπερθέρμανση του πλανήτη:

Ριάννα without makeup7

Η Rihanna είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο καυτούς τραγουδιστές που έχει βιώσει ποτέ η μουσική βιομηχανία. Σε αυτή την εικόνα, αθλείται μια περιστασιακή στολή με το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Το ζεστό της είναι αρκετό για να προκαλέσει την υπερθέρμανση του πλανήτη σε όλο το διαδίκτυο.

Δείτε περισσότερα:  Scarlett Johansson Δεν μακιγιάζ

8. Με το μωρό:

Ριάννα without makeup8

Αυτή η εικόνα της Rihanna με την ανιψιά της είναι απολύτως λατρευτός. Η Rihanna tweeted αυτή την εικόνα με μοναδική πρόθεση να εμφανίσει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ. Είναι πολύ λάτρης της θεόφιλης φυσικής ομορφιάς της και παρουσιάζει με επιτυχία αυτό συχνά.

Δείτε περισσότερα:  Σακίρα χωρίς μακιγιάζ

9. Από την πισίνα:

Ριάννα without makeup9

Η Ριάννα πήρε αυτή την εικόνα της από την πισίνα στην οποία έδειχνε το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ. Αυτή η φωτογραφία αποκαλύπτει επίσης πως η βασίλισσα του hip-hop της αρέσει να ξοδεύει την ώρα της.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 + = 49