Κορυφαία 9 σχεδιαγράμματα τατουάζ Raven με σημασίες Στυλ στη ζωή

Αυτές τις μέρες τα τατουάζ κοράκι και κοράκι κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά και συχνά συνδυάζονται με άλλους τύπους μοτίβων όπως το Alling Eye ή το κρανίο. Για τα κορίτσια που παίρνουν αυτά τα είδη των σχεδίων που γίνονται, αυτά μπορούν να γίνουν πιο καλλιτεχνικά με τα σχεδιαγράμματα λουλουδιών όπως η παρακάτω εικόνα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορες άλλες μορφές στυλ με τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε τα χρώματα σύμφωνα με την επιλογή σας και στη συνέχεια μπορείτε να τα πάρετε σε μια προσαρμοσμένη μορφή. Αυτό μπορεί να πάρει περισσότερες συνεδρίες στο σαλόνι και επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ότι αυτά συχνά γίνονται σε πολύ σκούρα χρώματα και επομένως αν ο σχεδιασμός δεν έχει σχεδιαστεί σωστά ή δεν έχει γίνει μεμβράνη τότε αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αν θέλετε να το αφαιρέσετε.

Συχνά ίχνη σκουρόχρωμων χρωμάτων αφήνουν έμπλαστρα με μελάνια και στη συνέχεια ίσως χρειαστεί να κρύψετε ένα σχέδιο για να το καμουφλάρετε. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτά είναι πολύ καλλιτεχνικά και επομένως πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες καλλιτέχνες. Μπορείτε να ζητήσετε σχέδια σχεδίου και στη συνέχεια να τροποποιήσετε ή να ζητήσετε να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε αυτά τα στυλ με τον δικό σας τρόπο. Θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να πάρετε κάτι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε αυτά αργότερα με floral εκτυπώσεις ή tribal εκτυπώσεις και επίσης αυτά μπορούν να τροποποιηθούν με άλλες γραμματοσειρές ή μοτίβα, αν ψάχνετε για να πάρετε κάτι μεγάλη κλίμακα γίνει. Επομένως, αυτές οι σκέψεις πρέπει να είναι στο μυαλό σας όταν θέλετε κάτι τέτοιο.

Καλύτερα Σχέδια τατουάζ Raven και εικόνες:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 9 σχέδια δερματοστιξιών Raven και εικόνες που σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε.

1. Καλλιτεχνική Σχεδίαση Τατουάζ Raven:

κοράκι tattoo

Αυτό είναι ένα πολύχρωμο και πολύ καλλιτεχνικό τατουάζ κοραλλιών. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και σπορ από τα κορίτσια εύκολα. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε είδος floral σχέδια μαζί με αυτό. Αυτό είναι επίσης πολύ τύπου κοριτσιού και κάθε κορίτσι μπορεί να το κάνει αυτό.

2. Crow Σχεδιασμός τατουάζ δέντρο Raven:

Κοράκι Tattoo Designs2

Αυτό είναι ένα τατουάζ κοράκι σε ένα υποκατάστημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτούς τους τύπους εύκολης σχεδίασης και αυτές είναι επίσης αρκετά καλλιτεχνικές. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε αυτά τα σχέδια με άλλα σχεδιαζόμενα σχέδια άλλων πουλιών, δέντρων κλπ.

3. Crow On Branch Σχεδιασμός Τατουάζ Raven:

Κοράκι Tattoo Designs3

Αυτό είναι ένα κοράκι που γίνεται σε ένα υποκατάστημα αλλά εδώ αυτό γίνεται με διαφορετικό χρώμα. Είναι επομένως η προσωπική σας άνεση σύμφωνα με την οποία μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του πουλιού. Αυτό μπορεί να γίνει από επαγγελματία καλλιτέχνη.

4. Σχέδιο τατουάζ μάγισσας Raven:

Κοράκι Tattoo Designs4

Αυτό είναι ένα πολύ δημιουργικό τατουάζ κοράκι. Μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ όπως αυτά είναι εύκολο στον αθλητισμό και επίσης πολύ δημιουργικοί. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα από εσάς αν είστε κορίτσι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα χρώματα σε αυτό. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ κολοκύθας για τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση τσιγγάνων τατουάζ

5. Σχεδιασμός Τατουάζ Raven στην πλάτη:

Κοράκι Tattoo Designs5

Αυτό είναι ένα σχέδιο κοραλλιών που έχει γίνει στο πίσω μέρος. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα λουλούδια σε αυτό και επίσης αυτό μπορεί να είναι μια επέκταση των σχεδίων λουλουδιών σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ κλεψύδρας

6. Σχεδιασμός τατουάζ Eagle Raven:

Κοράκι Tattoo Designs6

Εάν τα σχέδια μεγάλης κλίμακας δεν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, τότε μπορείτε να κάνετε αυτόν τον τύπο σχεδίου.

7. Superb Crow και Raven Σχεδιασμός τατουάζ:

Κοράκι Tattoo Designs7

Αυτό είναι ένα πολύ κορίτσι τύπου και επίσης καλλιτεχνικό σχεδιασμό που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτά πρέπει να γίνουν από επαγγελματίες καλλιτέχνες και μπορείτε επίσης να τα επεκτείνετε αργότερα με άλλα σχέδια.

8. Σχέδιο Τατουάζ Raven σε ώμο:

Κοράκι Tattoo Designs8

Αυτό είναι ένα σχέδιο ώμων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό το τατουάζ κοραλλιών είναι αρκετά καλλιτεχνικό και θα πρέπει να γίνει από έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα.

Δείτε περισσότερα: Πυξίδα Τατουάζ Σημασία

9. Σχεδιασμός τατουάζ του μασονιού:

Κοράκι Tattoo Designs9

Αυτό είναι ένα δερματοστιξία με μασονιές που μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε. Αυτό έχει όλα όραμα μάτι και είναι αρκετά δημιουργική και πολύχρωμη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ κοράκι για τους άνδρες.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 − 80 =