9 Τελευταίες συλλογές μοντέλων τσάντες Prada 2018

Οι γυναίκες φέρνουν τσάντες όπου κι αν πάνε. Οι περισσότερες τσάντες γυναικών σχεδιαστών έχουν ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για το στυλ, την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία των πιο αναζητημένων πορτοφολιών διαθέσιμων. Δεδομένου ότι οι μάρκες της μορφής πηγαίνουν, οι τελευταίες τσάντες Prada είναι βασικά γελοία αξιοπρεπείς.

prada handbags

Γυναικείες τσάντες Prada και οι τύποι της:

Κατάλογος των τσάντες New Prada που πρέπει να θεωρηθούν ως επιλογή αγοράς, εξηγείται παρακάτω.

1. Αυθεντική τσάντα Prada σε κόκκινο χρώμα:

Prada Authentic Bag-Red Handbag

Οι αυθεντικές τσάντες Prada σχεδιάζονται άψογα με τα εξαρτήματα από χρυσό πιατέλα, το συμπέρασμα στο πλάι. Έχει τρία εσωτερικά τμήματα και δύο εξωτερικές τσέπες όπου οι κυρίες μπορούν χωρίς μεγάλη έκταση να μεταφέρουν τα υπάρχοντά τους. Έχει μια διαχωρίσιμη ζώνη ώμου, είναι ένα υπερβολικό πράγμα και είναι απλά μια εικόνα της στιλπνότητας και του στιλ.

2. Τσάντα Prada Nylon Messenger σε μαύρο:

Prada Nylon Messenger Bag

Αυτό το Prada Small Handbag εξαιρετικό και έρχεται στο επιλεκτικό σκοτάδι που είναι ουσιαστικά υπέροχο. Δημιουργείται με μπροστινό φερμουάρ από νάυλον, εγχάρακτο λογότυπο στο πλάι. Έχει λάμψη ασημένιο εξοπλισμό τόνου, εμπρός φορές με την εικόνα και συμπλέκτη συμπέρασμα. Η συσκευασία του απεσταλμένου περιλαμβάνεται επιπλέον με προσαρμόσιμη ζώνη ώμου.

3. Prada Nylon και δερμάτινη τσάντα Tote:

Prada Nylon and Leather Tote

Αυτή η τσάντα Purple Prada Prada μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονικές μέρες και το κόστος της είναι εξαιρετικά οικονομικό, διαθέτει διπλή λαβή μοσχαριού, κινητό και προσαρμόσιμο ιμάντα ώμου από δέρμα αγελάδας. Έχει επιπλέον μια εικόνα μεταλλικής χαρακτικής στο τρίγωνο των αγελάδων, παγιδεύει το συμπέρασμα στις πλευρές και το επιχρυσωμένο υλικό χρησιμοποιείται ως μέρος της περιγραφής.

4. Νάιλον και δέρμα Prada μαύρη τσάντα:

Prada Nero Tess to Nylon and Leather Handbag

Δείχνει διπλές λαβές αγελάδας, το λογότυπο Prada μέσα στην επικάλυψη και είναι αρκετά ευρύχωρο για να κρατάτε τα πράγματα χωρίς κόπο. Είναι κομψό και σύγχρονο με την ελκυστική εμφάνιση. Έχει εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και συνοδεύει καθαρό κάλυμμα. Αυτό το σάκο είναι κηλιδωμένο και χτύπησε λίγο Prada που θα δώσει κυρίες μια λαμπερή και σίγουρη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Dkny

5. Prada Tessuto & Saffiano Tote:

Prada Tessuto&Saffiano Tote

Αυτό είναι το αποτέλεσμα ποιότητας πρώτης κατηγορίας. Έχει ποιότητα εισαγωγής και είναι αρκετά εκτεταμένη για τα πράγματα σας. Αυτό είναι κατασκευασμένο από νάιλον με τελικό διακοσμητικό δέρμα calfskin. Αυτή η τσάντα Prada Ladies δημιουργείται επιπρόσθετα με μπροστινή τσέπη με χαραγμένο τρίγωνο λογότυπου. Έχει την εικόνα επίστρωση υφής ζακάρδα που είναι απλά έκτακτη.

6. Saffiano Lux Μικρές τσάντες Prada:

Prada Saffiano Lux Small Promenade Handbag

Διαθέτει αμυντικά μεταλλικά πόδια, φερμουάρ στη μία πλευρά, επένδυση με λογότυπο, τρία εσωτερικά διαμερίσματα και τρεις εσωτερικές τσέπες. Είναι κατασκευασμένο με δέρμα μοσχαριού σε διάφορες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων τσαντών Prada ροζ, σκοτεινό, αμυδρό και καραμέλα.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Samsonite

7. Prada Tote με Bluette:

Prada Tote with Bluette

Αυτό είναι πραγματικά μια εκπληκτική tote που είναι στη μόδα και αριστοκρατική και είναι καλύτερο για το πρόγραμμα ρουτίνας, ώστε να πάρετε μια εμφάνιση μοντέλο με αυτό το κομψό πράγμα της Prada. Αυτή η τσάντα Prada Blue tote είναι ελαφριά. Έχει επιστρέψει με μετρητά εξασφαλίσει. Αυτό είναι ένα standout μεταξύ των πιο πλούσιο πακέτα που πωλούνται ποτέ.

8. Ανοικτό γκρι Prada Saffiano Cuir Καλύπτεται:

Φως Gray Prada Saffiano Cuir Covered

Σχεδιάζεται με κορυφαία λαβή και προστατευτικό ιμάντα επιπλέον έχει προσαρμόσιμη, αφαιρούμενη ζώνη ώμων. Έχει τρίγωνο calfskin με χαραγμένο λογότυπο και κρεμαστή διπλωμένη ετικέτα γραναζιών. Το εσωτερικό του περιγράφεται με επένδυση και έχει εστία διπλώματος εστίασης.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές Tote Τσάντες

9. Saffiano μεταλλικά τσάντες τσάντα:

Σαφιανό Metal Studs Handbag

Έχει διπλή λαβή, συμπτυγμένο φερμουάρ, προσαρμόσιμο και διαχωρίσιμο ιμάντα ώμου από δέρμα. Αυτός ο σάκος έχει επένδυση από δέρμα αγελάδας, δύο εξωτερικές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ και όπου μπορείτε χωρίς μεγάλη έκταση να θέσετε τα πράγματα σας που χρειάζεστε κριτικά.

Αυτές οι τσάντες της Prada είναι η κορυφή της τσάντας γραμμής στις μέρες μας. Δεν είναι λοιπόν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα πακέτα είναι δαπανηρά. Ενώ μερικές κυρίες έχουν άφθονο χρήμα για να περάσουν σε αρχιτέκτονες totes όλων των μορφών και μεγεθών, άλλοι πρέπει να επιλέξουν ακόμη πιο σκόπιμα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 69 = 75