9 πολύτιμα δαχτυλίδια διαμαντιών Platinum για ειδικά ζευγάρια

Τα δαχτυλίδια έχουν αποτελέσει σημαντικό ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις οποιασδήποτε περίπτωσης. Είτε πρόκειται για γάμο είτε για μια μικρή γιορτή, τα δαχτυλίδια έχουν πάντα δείξει αφοσίωση, αγάπη και αισθησιασμό μεταξύ των δύο. Τα χρυσά δαχτυλίδια και οι ασημένιοι δακτύλιοι αντικαθίστανται τώρα με δαχτυλίδια πλατίνας που δίνουν μια εκπληκτική επίδραση στα δάκτυλα του χρήστη. Όταν η πλατίνα συνδυάζεται με διαμάντια, ο δακτύλιος παίρνει τη γοητεία σε άλλο επίπεδο.

Δαχτυλίδια Platinum με Diamond:

Ας κινηθούμε σε ορισμένους επιλεκτικούς σχεδιασμούς δαχτυλιδιών διαμαντιών πλατίνας που επιλέγονται ευρέως από τους λάτρεις της πλατίνας.

1. Κρατώντας πλαϊνό δαχτυλίδι διαμαντιών πλατίνα:

πλατίνα diamond rings

Ο δακτύλιος πλατίνας εδώ δίνεται με σχέδιο πριγκίπισσας. Ο δακτύλιος αποτελείται από ένα διαμάντι μεσαίου μεγέθους στο κέντρο το οποίο συγκρατείται με λωρίδες δύο όψεων σχεδιασμένες ως χέρι. Οι πλευρές του δακτυλίου είναι επίσης γεμάτες με μικροσκοπικά διαμάντια για μια εκπληκτική εμφάνιση στο δάχτυλο οποιασδήποτε κυρίας.

2. Δαχτυλίδι Diamond Platinum με Χρυσό:

Πλατίνα Diamond Ring with Gold

Ένα ευρέως επιλεγμένο δαχτυλίδι διαμαντιών πλατίνας για τους άνδρες δίνεται ένας όμορφος συνδυασμός πλατίνας, χρυσού και διαμαντιού για μια ελκυστική εμφάνιση. Ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος με ένα τετράγωνο στο κέντρο το οποίο είναι στερεωμένο με διάφορα μικρά λευκά διαμάντια μέσα του. Οι πλαϊνές πλευρές της πλατείας είναι κατασκευασμένες σε πλατίνα με χρυσή γραμμή με διαμάντια. Είναι ένα καλύτερο δώρο για τον γαμπρό στις δεσμεύσεις.

3. Δαχτυλίδι Diamond δαχτυλίδι Platinum:

Πρίγκιπας Platinum Diamond Ring

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο δακτύλιος πλατίνας με διαμάντια είναι πλήρως διακοσμημένος με μικρά λευκά διαμάντια σε κυκλική μορφή. Είναι ένα βασιλικό κομμάτι που έχει επιλεγεί για γάμους ή αφοσίωση κυρίως από τις βασιλικές οικογένειες. Τα διαμάντια που χρησιμοποιούνται στο δαχτυλίδι είναι επίσης ένας συνδυασμός δύο διαφορετικών μεγεθών για μια σωστή στερέωση στον δακτύλιο.

4. Σχεδιασμός δαχτυλιδιών Zigzag με διαμάντια:

Ζιγκ ζαγκ Ring Design

Ένας άλλος δακτύλιος πλατίνας με διαμάντι που έχει καθοριστεί με καμπύλο τρόπο είναι η πρώτη επιλογή για τους άντρες για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Στον δακτύλιο πλατίνας δίνονται δύο άκρες μεταξύ των οποίων έχει σχεδιαστεί ένα καμπυλωτό ζιγκ-ζαγκ με δύο καμπύλες, ένα από το λευκόχρυσο και το άλλο με τα διαμάντια. Είναι επίσης ένα ιδανικό σχέδιο για τους λάτρεις ως ένα τέλειο δώρο αγάπης.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά και Διαμάντια Κοσμήματα

5. Καρδιά σχεδιαστεί δαχτυλίδια ζευγάρι Platinum με χαριτωμένα διαμάντια:

Καρδιά Designed Couple Ring

Ένα απλό αλλά κομψό σχεδιασμό δαχτυλιδιών ζευγαριού θα ήταν το καλύτερο όταν κατασκευάστηκε σε πλατίνα. Τα δαχτυλίδια αρραβώνων διαμαντιών πλατίνας είναι κατασκευασμένα για ζευγάρια για μια αξέχαστη ημέρα. Η καρδιά μορφή όταν συνδυάζονται σε πλατίνα με ένα υπέροχο διαμάντι στα άκρα. Παρέχει μια αισθησιακή επαφή στη λειτουργία εμπλοκής.

6. Ροζ Diamond δαχτυλίδι πλατίνα:

Πλατίνα Diamond Ring in Pink

Ένα χαριτωμένο σχέδιο στη συλλογή βραχιόλι βέρα διαμάντι με μια απλοποιημένη και κομψή εμφάνιση γίνεται με ροζ χρώματος διαμάντι. Ο δακτύλιος πλατίνας λαμβάνει επίσης αρκετά λευκά διαμάντια γύρω από το δάχτυλο και περιβάλλει το κύριο ροζ διαμάντι.

Δείτε περισσότερα: Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων σχεδιαστών

7. Μάτι σχεδιασμένο δαχτυλίδι διαμαντιών πλατίνα:

Μάτι Designed Ring

Ο σχεδιασμός μπορεί να ονομαστεί σχεδιασμός σταυροειδούς βέλους και σχεδιασμός ματιών. Οι δακτύλιοι με διαμάντι λευκόχρυσου δίδονται σε δύο στρώματα, όπου η κορυφαία στρώση δέχεται ένα μοτίβο γραμμών ενώ το κατώτερο έχει δοθεί διαμαντένιο σχεδιασμό. Το δαχτυλίδι είναι ευρέως προικισμένο σε μικρές περιπτώσεις για να εκφράσει την αγάπη.

8. Απλό κρύσταλλο δαχτυλίδι διαμαντιών πλατίνα:

Απλός Crystals Platinum Diamond Ring

Θέλετε να παρουσιάσετε κάτι απλό και ακόμα πιασάρικο! Το δαχτυλίδι πλατίνας με διαμάντι σχεδιασμένο σε αυτό είναι το τέλειο δαχτυλίδι που ψάχνετε. Στο μονό δακτύλιο δαντέλας δίδονται αρκετοί κρύσταλλοι σε αυτό. Το απλό δαχτυλίδι μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο στο βαλεντίνι σας αυτή τη σεζόν.

Δείτε περισσότερα: Διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς

9. Δαχτυλίδι διαμαντιών σχεδιαστής ροζ:

Τριαντάφυλλο Designer Platinum Diamond Ring

Ένα δαχτυλίδι σχεδιαστή που σχεδιάστηκε για τη νυμφευμένη νύφη είναι ένα αρκετά διακοσμητικό σχεδιαστή lehenga και sarees. Ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος ως ένα κλαδί τυλιγμένο γύρω από το δάχτυλο με ένα σχέδιο λουλουδιών τριαντάφυλλου στην κορυφή με ένα διαμάντι. Το δαχτυλίδι είναι επίσης σχεδιασμένο με κρύσταλλα για να του δώσει μια αιτιολογημένη εμφάνιση.

Οι δακτύλιοι διαμαντιών πλατίνας δίδονται μοναδικά αποτελέσματα όταν συνδυάζονται με διαφορετικές πέτρες γεννήσεων. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν βλέπετε ένα πλατινένιο δαχτυλίδι είναι η καθαρότητα λόγω του λαμπερού και μεταλλικού αποτελέσματος του.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 44 = 51