9 Καλύτερα σχέδια Opal Stone δαχτυλίδι για τους άνδρες και τις γυναίκες

Τα κοσμήματα Opal είναι ένα από τα εξωτικά και εντυπωσιακά κοσμήματα που μπορείτε να φορέσετε. Opals αναβοσβήνει με τα χρώματα του ουράνιου τόξου γοητευμένος μέσα σε ένα πολύτιμος λίθος σίλικα. Το εσωτερικό παιχνίδι του χρώματος και οι συναρπαστικές λάμψεις καθιστούν δύσκολο το σχίσιμο των ματιών σας μακριά από την καλή του εμφάνιση. Περισσότεροι και περισσότεροι ζευγάρια εμπλοκής ψάχνουν τώρα για τα δαχτυλίδια opal. Η Opal δεν θα αποτύχει ποτέ να σας εκπλήξει, αποκαλύπτοντας νέα χρώματα και σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους πολύτιμους λίθους στον κόσμο και η τελετή του Οκτώβρη.

Διαφορετικοί τύποι δακτυλίων με Opal Birthstone:

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά αποκλειστικά δαχτυλίδια opal με μια ποικιλία σχεδίων.

1. Δαχτυλίδι Gold Opal:

οπάλιο rings

Από την άποψη των χρωμάτων, των εκπληκτικών σχεδίων και της εμφάνισης, τα δαχτυλίδια Opal θεωρούνται διάσημα στο παρελθόν. Τα κομψά σχέδια στα δαχτυλίδια opal δίνουν έμφαση στην επιθυμία των ανθρώπων για την εξαίρετη επιλογή τους στα κοσμήματα. Ακόμη και ως γαμήλια δώρα και δαχτυλίδια αγάπης, τα δακτυλίδια opal αγαπούνται και θαυμάζονται για τη μοναδική τους εμφάνιση. Ένα μικροσκοπικό δαχτυλίδι με καρφίτσα από opal πέτρα σε αυτό μπορεί να δώσει μια λαμπρή ματιά στο δάχτυλό σας.

2. Μοναδικό Ring Opal Moon:

Μοναδικός Moon opal Ring

Υπάρχει μια ποικιλία από opal δαχτυλίδια σχέδια είναι διαθέσιμα τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Αυτά τα μοναδικά δακτυλίδια opal φεγγαριού φέρνουν φωτεινά και λάμπει στα δάχτυλά σας. Μία μικροσκοπική πέτρα τοποθετείται με το κέντρο του δακτυλίου και σφυρήλατο φεγγάρι πλαισιώνοντας την ανοιχτή ρύθμιση του λεπτού δακτυλίου, ο δακτύλιος αυτός είναι τέλειος για την κανονική σας χρήση. Τα δαχτυλίδια Opal είναι πολύ πιο μαλακά από τα διαμάντια, αν και έτσι μπορούν να επιλέξουν για τα δαχτυλίδια αρραβώνων

3. Δέντρο της Ζωής Δαχτυλίδι:

Δέντρο of Life Ring

Αυτό το δέντρο των δακτυλίων ζωής είναι σχεδιασμένο με ασήμι και έχει την 3 ½ επιφάνεια και έχει πολύ ελαφρύ πέσει σε αυτό και περιέχει εξαιρετική ποιότητα. Αποκτώντας αυτό το δέντρο της ζωής δαχτυλίδι, αυτό δίνει μια ελκυστική εμφάνιση στο χρήστη. Αυτό το δαχτυλίδι είναι επίσης διαθέσιμο και άλλες πέτρες όπως γρανάτης, τυρκουάζ και αμέθυστος. Μπορεί να είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για καθημερινή χρήση.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια δέσμευσης μεγάλων διαμαντιών

4. Δαχτυλίδι αρραβώνων και φύλλων:

Κλαδάκι and Leaf Engagement Ring

Το Opal που σχετίζεται με το δαχτυλίδι διαμαντιών θα δώσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και υψηλή ποιότητα. Ένα σετ από δαχτυλίδια αρραβώνων για γάμο και φύλλα είναι χειροποίητα σε δύο αποχρώσεις 18k και σχεδιάζονται με ακατέργαστο μέταλλο. Η ζώνη του δακτυλίου είναι επιμεταλλωμένη με μαύρο ρόδιο και προσφέρει την μοντέρνα εμφάνιση

5. Μαύρος δακτύλιος opal:

Μαύρος opal ring

Υπάρχουν ποικίλα δακτυλίδια opal στην αγορά που είναι μαύρο opal, λευκό, και μπλε, ροζ, κλπ. Μαύρο opal δαχτυλίδια είναι ένα πρασινωπό είδος opal με μαύρο και χρυσό σκασίματα. Αυτό μπορεί να ανατραπεί με λείο και κομμένο cabochon. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια opal δαχτυλίδι που προσφέρονται για τους άνδρες. Μαύρο δακτυλίδι opal σχεδιασμένο με λευκές πέτρες, και θα δώσει την παραδοσιακή εμφάνιση.

6. Ροζ δαχτυλίδι Opal:

Ροζ Opal Ring

Το ροζ opal δονείται με πιο ήπια συχνότητα και ενισχύει την παρήγορη και χαλαρωτική επίδραση στο συναισθηματικό σώμα. Αυτός ο ροζ δακτύλιος opal είναι κατάλληλος για πολύ ευαίσθητους ανθρώπους. Το κέντρο του δακτυλίου περιέχει ροζ opal πέτρα και η ζώνη γίνεται με το ασήμι σκούρο υλικό.

Δείτε περισσότερα: Μοντέλα Σχέδια δαχτυλιδιών διαμαντιών

7. Δαχτυλίδι φύλλων Opal:

Οπάλιο Leaf Ring

Αυτό το δαχτυλίδι φύλλων opal έχει γίνει το πιο δημοφιλές δαχτυλίδι από άλλα και αυτό το δαχτυλίδι φύλλα opal έχουν μια αφρώδη πέτρα opal. Μπορεί να είναι άνετο για το δάχτυλό σας και φαίνεται όμορφο. Θα δώσει την απλή και κομψή θέα του χρήστη. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το δαχτυλίδι με κάθε είδους στολή.

8. Δαχτυλίδι Opal επετείου:

Επέτειος Opal Ring

Τα μπλε δακτυλίδια opal είναι σχετικά σπάνια και είναι πολύ ημιδιαφανή πέτρα που δίνει μια πιο ελκυστική εμφάνιση από άλλα σχέδια δαχτυλιδιών. Αυτός ο δακτύλιος opal επετείου παρουσιάζει υπέροχα χρώματα με πολλά μπλε, πορτοκαλί και πράσινο νεόνες. Αυτή είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση για ένα παραδοσιακό γαμήλιο δαχτυλίδι ή ένα δαχτυλίδι επετείου για έναν γάμο.

Δείτε περισσότερα: Princess κόψτε δαχτυλίδια γάμου Diamond

9. Δαχτυλίδι Opal με Άπειρο Σύμβολο:

Οπάλιο Ring with Infinity Symbol

Τα λευκά δακτυλίδια opal είναι πιο δημοφιλή. Ενώ συγκρίνετε άλλα δαχτυλίδια δίνει την τακτοποιημένη και τέλεια εμφάνιση για τα άτομα που φοράει. Αυτό το χειροποίητο δαχτυλίδι σχεδιάστηκε για να επισημάνει έναν κόμβο ατελείωτου και φτιαγμένο με opal 4mm. Μπορείτε να δώσετε αυτό το δαχτυλίδι στον καλύτερο φίλο ή τους αγαπημένους σας, που θα σας κάνει ατελείωτες ευτυχείς.

Τα Opals κάνουν εντυπωσιακά κοσμήματα. Το βάρος του οπάλ είναι επίσης σημαντικό. Ένα καλό μέγεθος opal για ένα δαχτυλίδι θα είναι μεταξύ ενός και τριών καράτων. Φυσικά, υπάρχουν πολύ μικρές πέτρες που είναι υπέροχες. Αν ψάχνετε για ένα εκπληκτικά όμορφο και εντελώς μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων με μια μυθική αντίκα αίσθηση, και ένα δαχτυλίδι opal θα μπορούσε να είναι τέλειο για εσάς.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 83 = 93