9 Παραδοσιακά & Κομψά Net Salwar σχέδια κοστουμιών σε τάση Στυλ στη ζωή

Ο Salwar Kameez ονομάζεται επίσης κοστούμι Salwar έχει μεταμορφώσει τη νοοτροπία των ανθρώπων από μια παραδοσιακή ινδική στολή σε ένα εκσυγχρονισμένο ρουχισμό με τα σχέδια και τις προοπτικές του. Γύρω από το έτος οι σχεδιαστές επενδύουν το χρόνο τους στη δημιουργία υπέροχης κοστουμιών κοστουμιών κοστουμιών που έχουν χτυπήσει τα κορίτσια κυρίες τις τελευταίες δεκαετίες. Μεταξύ των πιο φθαρμένων υλικών salwar kameez είναι το καθαρό κοστούμι salwar που υπογραμμίζει την ομορφιά των γυναικών από τα ακτινοβόλα χρώματα και την πέτρα που σχεδιάστηκαν πάνω σε αυτό.

Τα κοστούμια Salwar, τα οποία αποτελούνται από μία κορυφή ενός τεμαχίου που έχει σχεδιαστεί με διάφορα υλικά σχεδίασης και με νήματα. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον για τις κυρίες που διαβάζουν αυτό το άρθρο.

Τελευταία και όμορφα Net Salwar σχέδια κοστούμι για τις γυναίκες στην Ινδία:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 καθαρά σχέδια salwar κοστούμι που έχουν δημιουργήσει μια δραστική αλλαγή στη γυναικεία στυλ του ντύσιμο.

1. Straight Cut Shiny Net κοστούμι:

καθαρά salwar suit designs

Αυτό το κοστούμι Salwar έχει ένα μοναδικό σχέδιο που γίνεται από μια ανώτερη μπλούζα συνδυασμού και μια επέκταση από το καθαρό υλικό που πέφτει μέχρι το γόνατο μπροστά και στο πίσω μέρος κυλά στο πάτωμα. Ο πυθμένας κατασκευάζεται από μοτίβο σχεδιαστή σε μοτίβο τσένταρ.

2. Μπροστινό δίχτυ καθαρισμού Salwar Kameez:

Εμπρός Slit net salwar kameez

Ο σχεδιασμός της μπροστινής σχισμής έχει επιτύχει τη δημοτικότητά του λόγω του πλούσιου στυλ του. Το άνω μέρος του πυθμένα είναι σχεδιασμένο με καθρέφτη, με μπροστινή σχισμή κάτω από τη γραμμή του στήθους, η οποία συνεχίζει μέχρι το επίπεδο του μέσου αστραγάλου. Τα μανίκια στερούνται επένδυσης με κεντήματα που φαίνονται στις άκρες των μανικιών. Το κάτω μέρος έχει χρώμα αντίθεσης με καθρέφτη στην περιοχή του αστραγάλου.

3. Δάπεδο Μήκος Zari Σχεδιασμός λαιμού Salwar Kameez:

Πάτωμα length Zari neck design Salwar kameez

Αυτό το μήκος δαπέδου netted salwar έχει γίνει η πιο επιθυμητή στολή από νύφες. Δεδομένου ότι είναι μια ενιαία στολή που μειώνει την προσπάθεια να φορέσει lehenga ή saree. Το επάνω μέρος του σαλούρ αποτελείται από υλικό από μπροκάρ με σχεδιασμένο λαιμό. Το κάτω μέρος του σάλουαρ είναι συνδεδεμένο με το πιο εκπληκτικό καθαρό ύφασμα. Το καθαρό υλικό ξεφυτρώνει σαν φόρεμα. Αυτό είναι το ελκυστικό καθαρό σχέδιο Salwar κοστούμι για Γάμοι.

4. Σχεδιαστής κολάρο Neck Netted Anarkali κοστούμι:

Σχεδιαστής collar neck netted Anarkali Suit

Αυτή η σχεδίαση αποτελείται από υλικό συνδυασμού. Σατέν με το δίχτυ. Το εσωτερικό μέρος του salwar έχει μπλούζα με κολάρο λαιμό και στο σχεδιαζόμενο υλικό είναι ραμμένο επάνω. Αυτό το καθαρό υλικό σχεδιαστή διαμορφώνεται σε μορφή ομπρέλας.

Δείτε περισσότερα: Όρος δαπέδου Salwar Kameez

5. Μήκος γόνατος Netted Anarkali κοστούμι:

γόνατο length netted Anarkali suit

Η πιο συνηθισμένη και μοντέρνα στολή που προτείνεται για τις κυρίες που δεν φορούν μακρά κοστούμια Anarkali salwar. Αυτό το salwar με το μοναδικό ντεκολτέ και τα γυαλιστερά περιγράμματα στα μανίκια χειρός το καθιστά πιο όμορφο όταν φοριέται.

6. Netted Salwar με Palazzo Pant:

Καθαρή salwar with plazzo pant

Η Palazzo Pant έχει καλύψει τα μάτια όλων των κυριών λόγω του εξαιρετικού σχεδίου της. Οι σχεδιαστές συνδυάζουν αυτό το σχεδιασμό παντελόνι με απλό netball salwar. Το πάνω μέρος του sawar είναι κατασκευασμένο από υλικό από μπροκάρ με λαιμό για το κολάρο σε αυτό το απλό καθαρό υλικό χωρίς ραφή. Το καθαρό υλικό επισημαίνεται με πολύχρωμα πλευρικά δαντέλα.

Δείτε περισσότερα: Σαλιάρικο βαμβάκι

7. Netted Salwar με Dhoti Pant:

Καθαρή salwar with Dhoti pant

Το Dhoti είναι μια παραδοσιακή στολή για τον άνθρωπο, οι σχεδιαστές αναπαράγουν το ίδιο σχέδιο σε στολή κυρίες. Αυτός ο τύπος πυθμένα με ένα ντιζάιν σχεδιασμό που πέφτει μέχρι τον αστράγαλο καθιστά τον σχεδιασμό του dhoti πιο ορατό.

8. Αδιάβροχη ασημένια κοστούμι Salwar:

Resham-work Sleeveless net salwar suit

Σχεδιασμός εργασίας Resham σε συνδυασμό με καθαρό salwar είναι ο καλύτερος συνδυασμός σχεδιασμού μπορεί να είναι κάθε σκέψη για. Τα σχέδια του Resham είναι επίπεδη σχέδια κεφαλών που το κάνουν να φαίνεται λεπτό και ελκυστικό. Αυτό το salwar σε συνδυασμό με ένα ντεκολτέ και αμάνικο μοτίβο με δίχτυ διπλής όψης είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός.

Δείτε περισσότερα: Μέγεθος αστραγάλου παντελόνι Salwar

9. Σχεδιαστής Net Salwar με Palatial Pant:

Σχεδιαστής net salwar with Patiyala pant

Το παλάτι της παντελόνι είναι χαρακτηριστικό σχέδιο της Πουντζάμπι, η τάση να φορούν αυτά τα παντελόνια έχουν μεταφερθεί σε όλη την Ινδία. Αυτό το παντελόνι συνδυάζεται με απλό απλό επένδυση καθαρού υλικού μικρού μήκους salwar με όμορο διπάτα.

Η ομαδοποίηση του σωστού συνδυασμού υλικού και χρώματος είναι το κλειδί για μια καλή εκπληκτική στολή. Το τέχνασμα της εύρεσης του σωστού χρώματος και του σχεδιασμού ή του κάθε σχήματος και μορφής σώματος μπορεί να επιτευχθεί με τη συμβουλή σχεδιαστές και είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε ένα φόρεμα πριν αγοράσετε.

Leave A Comment

+ 7 = 10