9 Τελευταία βιβλία σχεδιασμού Mehndi με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το Mehndi είναι μια αρχαία μορφή σωματικής τέχνης που ασκείται στη Μέση Ανατολή, την Ινδία και σε μέρη της Αφρικής εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι γυναίκες προτιμούν να εφαρμόζουν mehandi για όλες τις περιπτώσεις για να τους κάνουν να φαίνονται ξεχωριστές.

Το Mehendi προσφέρει έναν τρόπο συμμετοχής σε μια παράδοση αιώνων που εξακολουθεί να ασκείται στην Ινδία. Υπάρχουν πολλά βιβλία σχεδιασμού Mehndi που βοηθούν στην επιλογή των καλύτερων σχεδίων.

mehndi design books

Κορυφή Σχέδια βιβλίων Mehndi:

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ινδικά σχέδια mehndi σχέδια μαζί με δείγματα mehndi σχέδια που σας βοηθά να πάρει τα καλύτερα σχέδια mehendi πιθανή.

1. Η διαχρονική τέχνη του βιβλίου ζωγραφικής Henna από τη Loretta Ρώμη:

Mehandi Design Books 1

Η Loretta της Ρώμης ανιχνεύει την προέλευση και τις έννοιες των παραδοσιακών σχεδίων, επιδεικνύει τον τρόπο δημιουργίας τους στο δέρμα και αποκαλύπτει τις συνταγές, τα εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για τη βαφή σχεδίων που κυμαίνονται από απλά έως πολύπλοκα. Αυτό το βιβλίο προσφέρει πρακτικές πληροφορίες και δημιουργική έμπνευση.

2. Η τέχνη του βιβλίου ζωγραφικής σώματος Henna από την Carine Fabius:

Mehandi Design Books 2

Αυτό είναι ένα πολύ συστημένο βιβλίο από πολλούς ανθρώπους καθώς οδηγούσε βήμα προς βήμα οδηγίες για την χέννα που είναι γεμάτη με εμπνευσμένες φωτογραφίες παραδοσιακών και σύγχρονων σχεδίων mehendi. Αυτό το βιβλίο δείχνει πώς να δημιουργήσετε ένα δικό του όμορφο σχέδιο henna.

3. Η Τέχνη του Mehandi Designs Book από τη Sumita Batra:

Mehandi Design Books 3

Η τέχνη του Mehendi δένει στην ιστορία του mehendi στον κόσμο της μόδας της δεκαετίας του '90 και προσφέρει πρακτική διδασκαλία για το πώς να κάνει και να εφαρμόσει την χένα. Περισσότερα από 30 πρωτότυπα σχέδια, 125 έγχρωμες φωτογραφίες και 150 γραμμές σχεδίασης οδηγών τόσο για τη μόδα όσο και πνευματικά συνειδητή.

4. Henna από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο! Διακόσμηση σώματος / Χρωματισμός μαλλιών / Φαρμακευτικές χρήσεις Βιβλίο της Norma Pasekoff Weinberg:

Mehandi Design Books 4

Η διακόσμηση σώματος με βαφές από φυσική χέννα δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλής και αυτό το βιβλίο Mehendi προσφέρει πλήρεις οδηγίες, συνταγές και σχέδια για την τέχνη του δέρματος henna και πώς να χρησιμοποιήσετε το Mehndi για να χρωματίσετε τα μαλλιά για φυσικά μαλλιά και κλινικά για τα μαλλιά,.

5. Βιβλίο χεριών της Nadia από την Karen English:

Mehandi Design Books 5

Αυτό το απλό βιβλίο σχεδιασμού mehndi λέει πώς να προετοιμάσει τη χένα και πόσο σημαντικό mehandi για γάμους και άλλες περιπτώσεις. Έχει απλά και δημοφιλή σχέδια από όλα τα άλλα σχέδια. Αυτό το στυλ Mehendi είναι όλα σχετικά με τα μεγάλα, κατασκευασμένα floral μοτίβα που συνήθως υπογραμμίζονται από τις γυναίκες.

6. Η τέχνη του βιβλίου Mehendi από τη Jane Glicksman:

Mehandi Design Books 6

Αυτό το υπέροχο βιβλίο σχεδιάζει mehandi περιγράφει την αρχαία τέχνη της ζωγραφικής χέρια, αστραγάλους, και περισσότερο mehendi μοτίβο για όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα παιδικό βιβλίο περιλαμβάνει την τέχνη του Mehandi, λίστες αγορών για προμήθειες και φορτία μοναδικών σχεδίων.

7. Creative Haven Mehandi Designs Βιβλίο Ζωγραφικής από τον Marty Noble:

Mehandi Design Books 7

Αυτό το αραβικό βιβλίο σχεδιασμού mehendi περιλαμβάνει εξωτικά πουλιά, πεταλούδες και λουλούδια, όλα αυτά τα σχέδια mehandi προσφέρουν στους χρωματιστές μια σειρά συναρπαστικών προκλήσεων. Τα 31 εντυπωσιακά μοτίβα βασίζονται σε αυθεντικές πηγές Ινδίας, Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Αυτό το αραβικό βιβλίο σχεδιασμού mehndi προσφέρει μια απόδραση σε έναν κόσμο έμπνευσης και καλλιτεχνικής εκπλήρωσης.

8. Mehndi: Η Τέχνη του Henna Βιβλίο ζωγραφικής:

Mehandi Design Books 9

Η αρχαία τέχνη της ζωγραφικής σώματος χέννας που χρησιμοποιείται ευρέως ποικίλλει από χώρα σε χώρα και καλύπτει διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκευτικές παραδόσεις. Εκτός από τη σύγχρονη χρήση της χένας ως ένα μοντέρνο, προσωρινό τατουάζ, παραδοσιακά σχέδια έχουν χρησιμοποιηθεί για τον εορτασμό των γάμων και των θρησκευτικών εορτών.

9. Παραδοσιακό βιβλίο τέχνης Henna από τον Marty Noble:

Mehandi Design Books 8

Αυτό το νυφικό βιβλίο σχεδιασμού mehndi έχει συλλογή από γοητευτικές εικόνες, προσαρμοσμένες από αυθεντικά σχέδια mehndi, ενσωματώνει περισσότερα από 160 όμορφα, χωρίς δικαιώματα περιγράμματα που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των χεριών, των βραχιόνων και των ποδιών, συμπεριλαμβανομένων των μοτίβων λεπτής γραμμής, δαντέλας και paisley. λεπτομερείς εικόνες εξωτικών πτηνών και ανθρώπινων προσώπων.

Συμπέρασμα:

Όλα αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ινδικά σχέδια mehandi βιβλία που λένε για την αρχαία ινδική τέχνη του σχεδιασμού henna, είναι το πιο καυτό αξεσουάρ που αγωνίζεται από τον κόσμο της μόδας σήμερα. Ο καλλιτέχνης Mehandi στα αστέρια φέρνει τον οριστικό οδηγό σε αυτή την 3000χρονη τέχνη της ζωγραφικής σώματος.

Leave A Comment

+ 29 = 30