9 διάσημοι καλλιτέχνες Mehndi στο Δελχί Στυλ στη ζωή

Το Mehndi είναι η παραδοσιακή τέχνη της ζωγραφικής των χεριών, των ποδιών ή του σώματος με μια πάστα φτιαγμένη από τα κονιοποιημένα, αποξηραμένα φύλλα του φυτού της χήνας. Το λεκέ είναι συνήθως κεράσι-κόκκινο έως καφέ χρώμα, αλλά αυτό μπορεί να ποικίλει με το χρόνο που απομένει και μια σειρά από άλλους παράγοντες.

Ο Mehndi θεωρείται συχνά ως πρακτική μιας γυναίκας αν και έχει πράγματι ασκηθεί. Το Mehandi είναι η τέχνη της εφαρμογής σχεδίων στο δέρμα με την εφαρμογή παστών που παρασκευάζονται με σκόνη χέννας σε διάφορα μέρη του σώματος. Εδώ είναι οι κορυφαίοι επαγγελματίες mehandi καλλιτέχνες στο Δελχί.

Επαγγελματίες και καλύτερο καλλιτέχνες Mehndi στο Δελχί:

1. Πρακάς Μέχντι Καλλιτέχνης:

Mehndi Artists In Delhi

Το Prakash είναι γνωστό για τα παραδοσιακά του στυλ και έχει εμπλακεί επιδέξια στον τομέα του σχεδιασμού Mehendi από πολλά χρόνια. Είναι διάσημος για το μοτίβο του Mehandi Rajasthani και Hyderabadi. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο γνήσιοι καλλιτέχνες του Mehindi στο Δελχί από τους περισσότερους πελάτες του, οι οποίοι προσθέτουν επίσης ότι οι τιμές είναι δικαιολογημένες.

2. Α. Shriniwasan Mehndi Σχέδια:

ΕΝΑ. Shriniwasan Mehandi Designs

Το ταλέντο του δεν έχει περάσει ποτέ απαρατήρητο και κάθε φορά που οι διασημότητες αγγίζουν το έδαφος του Δελχί, φροντίζουν να του δώσουν μια γρήγορη επίσκεψη. Οι υψηλού επιπέδου πελάτες του αποτελούν συχνά το μεγαλύτερο μέρος του χρονοδιαγράμματος του, ωστόσο, είναι ανοικτός και για τους κανονικούς ανθρώπους, και οι περισσότεροι προτιμούν το Mehendi λόγω της ποιότητας και της τιμολόγησης.

3. Jay Prakash Στο JP Mehndi Σχέδια:

Κίσσα Prakash At JP Mehndi Designs

Η εταιρεία είναι γνωστή για τη δημιουργία του Mehendi. Ανάμεσά τους, ο Jay Prakash έχει ειδική αναγνώριση ως καλλιτέχνης του Mehendi σε όλο το Δελχί. Είναι ευπροσάρμοστο και το μοναδικό στυλ του τον κάνει να παραμένει σε ζήτηση από την πελατεία ακόμη και μετά την έλευση πολλών καλλιτεχνών στην περιοχή. Θα εκπλήξει με τα ταλαντούχα σχέδια mehndi του.

4. Raju Best Designer Mehandi στο Δελχί:

Raju Mehndi Designs

Το όνομα μπορεί να έρθει ως έκπληξη, αλλά το σχεδιασμό Mehndi του παγώνιου τον στέφει τον πιο άξιο και σκληρά εργαζόμενο mehandi καλλιτέχνη στην περιοχή του Δελχί από το 1992. Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από τη μαγεία του έργου του όταν αρχίσει να εργάζεται για το περίπλοκο σχεδιασμό του mehndi θα γοητεύσει όλους.

5. Ajay Mehandi καλλιτέχνης στο Δελχί:

Ajay Mehndi Designs

Ο Ajay είναι γνωστός για τη μοντέρνα πινελιά του και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιφανών υπηρεσιών για να διαλέξετε ανάλογα με την περίσταση και τη ζήτηση. Από το κομψό κομψό Mehendi έως το κλασικό έργο τέχνης Henna, όλα έχουν κατακτηθεί εξίσου καλά από αυτόν, είναι καλός στη δημιουργία των πιο μοντέρνων σχεδίων με φινέτσα που είναι αναπόφευκτη να εκτιμηθεί.

6. Manoj Mehendi Τέχνες:

Manoj Mehandi Arts

Ψάχνετε για διάσημα αυθεντικά νυφικά mehndi σχέδια και λειτουργική τέχνη, καλέστε Manoj Mehandi Arts. Εξειδικευμένοι και πρωτοποριακοί καλλιτέχνες των mehendi έχουν κάνει τους να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλους τους συμμαθητές τους. Από τα χέρια στο toe, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούν να δημιουργήσουν έναν καμβά. Η Manoj είναι ο καλύτερος νυφικός καλλιτέχνης mehndi στο Δελχί.

7. Kundan Mehndi Σχέδια:

Kundan Mehndi Designs

Για να κάνει τη νύφη να είναι απολύτως λαμπερή, ο καλύτερος καλλιτέχνης Mehndi στο Δελχί είναι η Kundan Mehndi Design. Έχει μια εμπειρία βάζο από 25 χρόνια ως σχεδιαστής mehendi και μοναδική και κομψή τέχνη της χένια θα είναι απλά εκπληκτική, έχει κατακτήσει διαφορετικά σχέδια δημοφιλώς κατηγοριοποιούνται ως Mughalai, Hyderabadi, Jardosi, αραβική.

8. Prasad Naval Mehndi Σχεδιαστής στο Δελχί:

Prasad Naval Mehndi Designs

Prasad Ναυτικό επάγγελμα και πάθος είναι όλα προς το mehandi, άρχισε να σχεδιάζει από το 1998, και είναι ένα γνωστό όνομα στο Δελχί ως mehandi καλλιτέχνης. Είναι καλός στην παρουσίαση ενός μοναδικού και κομψού σχεδιασμού mehendi και έχει ακούραστα φέρει τα καλύτερα σχέδια του Δελχί Mehendi, η τέχνη της χέννας του θα γοητεύσει απλώς.

9. V K Βομβάη Mehndi Καλλιτέχνες:

V K Bombay Mehndi Designs

V K Bombay Mehandi Arts εδρεύει στο Δελχί και είναι διάσημοι τεχνίτες με μια εκλεκτική ποικιλία κλασικών και σύγχρονων σχεδίων με περίπλοκα σχέδια. Έχουν κάνει mehandi σχέδια για 100 του γάμους? προσφέρουν διαφορετικά είδη σχεδίων που κατηγοριοποιούνται ως Αραβικά, Βομβάη, Νυφικά, Χρυσά, Γκουτζαράτι κλπ

Συμπέρασμα:

Από αυθεντικά έως ρεαλιστικά και εξελιγμένα, αυτό το άρθρο καλύπτει όλα τα είδη καλών επαγγελματιών mehndi καλλιτεχνών στο Δελχί. Απλώς απαιτείται να πείτε σε αυτούς τους σχεδιαστές της Mehendi την περίσταση που θα καταλήξουν σε μοναδικά και καινοτόμα σχέδια μαζί με θέματα. Μην περιμένετε πια να κλείσετε το ραντεβού και να κάνετε το γάμο πιο ελκυστικό με τα σχέδια mehandi.

Πηγή εικόνας: 1, 4.

Leave A Comment

66 − = 57