9 καλύτερες θέσεις μήνα του μέλιτος σε Meghalaya με εικόνες

Η πολιτεία Meghalaya έχει μια μαγευτική τοποθεσία με το τέλειο καιρό όλο το χρόνο και πολλές τουριστικές τοποθεσίες που το καθιστούν ένα ελκυστικό προορισμό μήνα του μέλιτος. Είναι επίσης ένα από τα κράτη σε επτά αδελφές στην Ινδία. Εδώ είναι μια λίστα με τα 9 καλύτερα και ρομαντικά μέρη για μήνα του μέλιτος στο Meghalaya με εικόνες για εσάς.

Καλύτεροι προορισμοί μήνα του μέλιτος Σε Meghalaya Με εικόνες:

1.Shillong:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Meghalaya

Πριν από το σχηματισμό του Meghalaya αυτό ήταν η πρωτεύουσα του συνόλου του Assam. Τώρα απολαμβάνει αυτή τη θέση για την πολιτεία Meghalaya. Μια ειρηνική και όμορφη πόλη, είναι το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική υποχώρηση. Οι πτώσεις Beadon και Bishop είναι ήσυχα, γραφικά σημεία που επιτρέπουν στα νεόνυμνα ζευγάρια να απολαμβάνουν την παρέα τους σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Το Shillong διαθέτει επίσης ένα από τα μακρύτερα χρυσά μαθήματα της Ασίας.

2.Shillong Peak:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Shillong Peak

Το Shillong Peak απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Shillong. Ο υψηλός βαθμός ανύψωσής του πάνω από το έδαφος το καθιστά ένα σημείο με τις πιο υπέροχες απόψεις. Ο τέλειος καιρός και μοναξιά το καθιστά ρομαντικό. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Meghalaya.

3.Mawlynnong:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Mawlynnong

Αυτή η μικρή πόλη, περισσότερο από ένα χωριό στην πραγματικότητα, είναι γνωστή στην Ασία για την καθαριότητά της! Ναι, υπάρχει μια θέση στην Ινδία γνωστή για τις υγιεινές συνθήκες διαβίωσής της. Μια επίσκεψη σε αυτό το μικρό χωριό θα σας σοκάρει με πολύ περισσότερους τρόπους από αυτή την απλή δήλωση. Είναι μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφθείτε σε ένα μήνα του μέλιτος στο Meghalaya.

Δείτε περισσότερα: Χώροι μέλιτος στη Δυτική Βεγγάλη

4.Cherrapunji:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Cherrapunji‎

Cherrapunji είναι μια άλλη μικρή πόλη στο Meghalaya γνωστή για την πανοραμική θέα και ειρηνική τοποθεσία. Παράλληλα με το φυσικό πράσινο, χαρακτηριστικό της πολιτείας Meghalaya, αυτή η μικρή πόλη είναι τέλεια, αν και δεν έχει πολλά να προσφέρει σε τουριστικές τοποθεσίες. Ή ίσως γι 'αυτό είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στο Meghalaya.

5. Γέφυρα ρίζας:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Living Root Bridge

Το Meghalaya είναι γνωστό για αυτά τα αντικείμενα που είναι ένας σύνθετος συνδυασμός της φύσης και της ικανότητας του ανθρώπου να τον ελέγχει. Οι ζωντανές ρίζες των αεροσκαφών είναι στριμμένες και πλεγμένες με περίπλοκο τρόπο για να σχηματίσουν γέφυρες που κρέμονται. Δεν είναι μόνο εύρωστα, αλλά και όμορφα. Όταν στο Meghalaya πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μια ζωντανή ρίζα ρίζας.

6.Φθορές:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Elephant Falls

Η πτώση των ελεφάντων περιλαμβάνει δύο σειρές πτώσεις - Wei Laplam και Wir Phang. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Shillong, σε αυτό το μέρος μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο με λίγες ώρες. Μια βόλτα με το αυτοκίνητο κατά μήκος των μεγάλων ορεινών δρόμων, με αυτό το όμορφο καταρράκτη που σας περιμένει στο τέλος, είναι ένα οδικό ταξίδι που θα θυμάστε όλη τη ζωή σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο τέλεια νεανικά μηνύματα στο Μεγάλγια.

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί για το μήνα του μέλιτος στο Sikkim

7.Umiam Lake:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Umiam Lake

Μια δεξαμενή, αυτή η λίμνη βρίσκεται κοντά στο Shillong και έχει μερικές από τις πιο όμορφες απόψεις του Meghalaya. Πρέπει να επισκεφθείτε αυτή τη λίμνη όταν βρίσκεστε στο μήνα του μέλιτος, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος που διατίθενται στο Meghalaya.

8.Dawki:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Dawki

Αυτή η μικρή πόλη βρίσκεται στα σύνορα της Ινδίας και του Μπαγκλαντές. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε, σας προτείνω να αφιερώσετε μια μέρα για να περιπλανηθείτε στους δρόμους αυτής της πόλης και να επισκεφθείτε τη διάσημη γέφυρά του που κρέμεται πάνω από τον ποταμό Umngot. Η ηρεμία στον αέρα που περιβάλλει αυτό το μέρος είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει μόνο μια σπιτική μικρή πόλη όπως ο Dawki.

9.Mawsmai Cave Road:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in meghalaya-Mawsmai Cave Road

Τα σπήλαια Mawsmai ή οι δρόμοι του Mawsmai Cave είναι απαραίτητη επίσκεψη. Είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε τη φύση να δουλεύει τη μαγεία της. Αυτές οι αποθέσεις ασβεστόλιθου με τα χρόνια έχουν συμπιεστεί σε κυματοειδείς δομές που ακόμη και οι καλύτεροι γλύπτες δεν μπορούσαν να μιμηθούν. Καθώς στέκεστε μπροστά σε αυτή τη μεγάλη δομή και εισέρχεστε στα βάθη της, θα αναρωτηθείτε πώς ποτέ δεν έχετε παρατηρήσει ότι η φύση είναι ένας τέλειος καλλιτέχνης πριν. Είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του μέλιτος στην πολιτεία Meghalaya για το υπέροχο ταξίδι σας.

Δείτε περισσότερα: Διανυκτερεύσεις στο Μιζοράμ

Meghalaya έχει πολλά άλλα τουριστικά αξιοθέατα επίσης. Αλλά τα βασικά σημεία πώλησής του ως τόπος μήνα του μέλιτος είναι το μοναχικό και γαλήνιο περιβάλλον του.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 1 =