Κορυφαία 9 Παραδοσιακά σχέδια κολιέ Mangalsutra Στυλ στη ζωή

Τα μοντέρνα σχέδια mangalsutra του καυτού καλοκαιριού επιλέγουν κομψά και εξαιρετικά στυλ. Σήμερα, οι μαύρες χάντρες όχι μόνο παραμένουν σχεδιασμένες με την αλυσίδα των μαύρων χαντρών, αλλά και ένα αρραβωνιαστικό στυλ από βιοτεχνικές πέτρες και χρυσό και κουντάν και πολλά άλλα για να κάνουν τα περιδέραια mangalsutra σχεδιαστή. Οι γυναίκες έξω για δουλειά σίγουρα θα αγαπήσουν το ζευγάρι των σκουλαρικιών και των βραχιόλια του ίδιου σχεδιασμού της mangalsutra. Οι γυναίκες που πρέπει να φοράνε mangalsutra όλη την ώρα μπορούν σίγουρα να επιλέξουν διαφορετικά σχέδια σε διαφορετικές στιγμές. Από την απλούστερη μια αλυσίδα έως τα παχύτερα πέντε αλυσίδες κολιέ mangalsutra ταιριάζουν φοβερά για μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ναι, τα πέντε αλυσοδεμένα mangalsutra, σχεδιασμένα με σύγχρονο αντίκτυπο, φαίνονται όμορφα στα ενδύματα γραφείου.

Τελευταία και όμορφα σχέδια κολιέ Mangalsutra για τις γυναίκες στη μόδα:

Εδώ είναι τα καλύτερα σχέδια mangalsutra κολιέ για κυρίες σε τάση.

1. Lakshmi κρεμαστό κόσμημα μετάξι κλωστή Mangalsutra κολιέ:

Lakshmi pendant silk thread mangalsutra necklace

Παραδοσιακή και ακόμα μια μοντέρνα πινελιά στα σχέδια κολιέ mangalsutra είναι η τάση. Η υψηλή αλυσίδα λαιμών σχέδια mangalsutra κολιέ εμφάνιση μοντέρνα με μια ξεχωριστή εμφάνιση με την παραδοσιακή στολή. Παρόμοια βραχιόλια και σκουλαρίκια που ταιριάζουν κάνουν ένα όμορφο ζευγάρι. Οι μεγάλες μαύρες χάντρες και οι χρυσές χάντρες κάνουν έντονη επίδραση στη γραμμή του λαιμού.

2. Τριών αλυσίδων κολιέ Mangalsutra:

Τρία chained mangalsutra necklace

Κοσμήματα σχεδιαστών mangalsutra με το ξεχωριστό σχέδιο αλυσίδας κερδίζουν επίσης τις καρδιές των νέων κυριών. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός των τριών αλυσίδων μαγγαλούτρων φαίνεται όμορφο με φορέματα και sarees όλα καλά.

3. Βαρύ κολιέ Mangalsutra:

Βαρύς mangalsutra necklace

Σχέδια κολιέ Mangalsutra με τα πέντε αλυσοδεμένα μαύρο beaded και χρυσά κολιέ mangalsutra κλωστή είναι ένα από τα σχέδια νυφικό mangalsutras. Η βαριά μαγκαλούττρα δεν είναι μόνο ευρεία με πέντε αλυσίδες, αλλά και μακριά από το λαιμό.

4. Κομψό κολιέ Mangalsutra:

Φαντασία mangalsutra necklace

Εκτός από τα μαύρα περιδέραια mangalsutra, το χρυσό αλυσίδα μαργαριτάρι σχεδιασμό μαύρων χαντρών είναι αποκλειστικά καινούργια στα σχέδια των περιλαίμιων mangalsutra. Το μενταγιόν σχεδιαστή και παρόμοια σκουλαρίκια κάνουν ένα βαρύ σχέδιο mangalsutra γάμου.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια αλυσίδας Mangalsutra σε χρυσό

5. Αναισθητοποίηση σχεδιαστής κολιέ Mangalsutra:

Εκπληκτική designer mangalsutra necklace

Ένα εκπληκτικό μαργαριταρένιο κολιέ σχεδιαστή με ένα εντυπωσιακό μάτι μοτίβο κρεμαστών παγιδεύει τον άνθρωπο που το παρακολουθεί. Ένας τέτοιος σχεδιαστής mangalsutra υπογραμμίζει στις λειτουργίες του γάμου να συγκεντρωθούν. Το χρυσό κρεμαστό κόσμημα και τα σκουλαρίκια που ταιριάζουν με τις μαύρες χάντρες συνδυάζουν ένα υπέροχο σχέδιο.

6. Κόκκινο Mangalsutra Κολιέ:

το κόκκινο thread mangalsutra necklace

Κόκκινο νήμα mangalsutra σχέδιο κολιέ φοριέται από πολλές γυναίκες που θεωρούν επίσης χάντρες νήμα και κόκκινο νήμα ως ένα είδος mangalsutra με τον παραδοσιακό τρόπο. Ένα κόκκινο κορδόνι νήμα δεμένο μαζί με χρυσό κρεμαστό κόσμημα και παρόμοια σκουλαρίκια φαίνονται λαμπερά ζευγάρια για μια παραδοσιακή στολή.

Δείτε περισσότερα: Fancy Mangalsutra Designs

7. Πέντε γραμμωμένο ασήμι κολιέ Mangalsutra:

Πέντε lined silver mangalsutra necklace

Οι αλυσίδες λαιμών Mangalsutra με απίστευτη λεπτή αφή από το ασήμι και τις μικροσκοπικές μαύρες χάντρες φαίνονται κομψές. Μικρές χάντρες από mangalsutra δεμένες σε ασημένιο νήμα κάνοντας μια δέσμη πέντε αλυσίδων φαίνεται όμορφη φορεμένη στο λαιμό για μια παραδοσιακή εμφάνιση mangalsutra.

8. Κολιέ από καουτσούκ με μανίκι Ruby:

Ρουμπίνι studded mangalsutra necklace

Μια πανέμορφη πλήρη σχέδια neck κολιέ mangalsutra με ρουμπίνια χωρητικότητας σε κάθε σύνδεση χρυσού κάνει εντελώς ένα δυναμικό κολιέ mangalsutra. Το μπροστινό μέρος του mangalsutra καλύπτει το λαιμό με κοσμήματα που περιλαμβάνει το μαύρο νήμα mangalsutra και το κόκκινο ρουμπίνι stud σε χρυσό.

Δείτε περισσότερα: Τεχνητό Mangalsutra

9. Σύντομη νέα μόδα κολιέ Mangalsutra:

Μικρός new fashioned mangalsutra necklace

Ένα σύντομο mangalsutra του νέου στυλ μόδας φαίνεται αποκλειστικό και κομψό με τη νέα του εμφάνιση. Το κοντό κολιέ mangalsutra λαιμό έχει μαύρες χάντρες μπλεγμένο στο κέντρο των χρυσών ζεύξεων που συνδέονται με μια αλυσίδα στο πίσω μέρος που κρατά ψηλά το mangalsutra στο λαιμό.

Η ευγνωμοσύνη ότι φορούμε τη μαγκαλούττρα σε αυτή την ηλικία είναι μικρότερη μέρα με τη μέρα. Αλλά αυτά τα όμορφα σχέδια θα κάνουν οποιαδήποτε κυρία να πάει για την παραδοσιακή μοντέρνα εμφάνιση για τη νέα τους σηκωθεί. Τα νεαρά παντρεμένα κορίτσια σίγουρα θα επιλέξουν να είναι παθιασμένοι με την παραδοσιακή όταν τέτοια όμορφα σχέδια πρέπει να είναι εκεί για να ταιριάξουν τα ρούχα σχεδιαστών τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 4 =