9 Τελευταίες Mangalsutra Σετ σχεδίων για καθημερινή χρήση Στυλ στη ζωή

Τα σύνολα Mangalsutra έχουν τόσες πολλές ποικιλίες με το σημερινό μοντέρνο τρόπο που κάποιος μπορεί να επιλέξει όχι έναν αλλά πολλοί σχεδιαστές mangalsutra να φορούν σε διαφορετικές περιστασιακές ταίριασμα με διαφορετικές στολές. Οι εργαζόμενες γυναίκες και οι νοικοκυρές μπορούν να επιλέξουν τη δική τους επιλογή από mangalsutra με το σχέδιο που αγαπούν να φορούν όλη την ώρα. Μερικά αποκλειστικά σχέδια έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το άρθρο για να σας κάνουν να επιλέξετε την επιλογή του mangalsutra σας.

Όμορφα και μοντέρνα σχέδια του Set Mangalsutras για τις γυναίκες στην τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια των μαγγαλούτρων για γάμους.

1. Σετ Mangalsutra σε χρυσό και ρόδιο:

Χρυσός and rhodium plated mangalsutra set

Το νέο χρυσό και ροδοδιαλυτό σύνολο mangalsutra φαίνεται τόσο αποκλειστικό σε οποιαδήποτε στολή που φοράτε. Το κρεμαστό με διαμάντια κρεμαστό κόσμημα που είναι αποκλειστικά στυλιζαρισμένο με ροτοειδή πλεκτά φαίνεται εντυπωσιακό. Οι μαύρες χάντρες απίστευτα σετ με κίτρινο χρυσό θα δώσουν μια τυποποιημένη εμφάνιση mangalsutra.

2. 24 Kt Floral Mangalsutra Σετ:

24 Kt floral mangalsutra set

Οι σημερινές νυφικές νύφες αγαπούν να έχουν στιλ σχεδιαστή mangalsutra. Το πρώτο έτος είναι κυρίως φρεσκάρεται με τις αναμνήσεις του γάμου και της μαγκαλσούτρα και του βραχιολάκι σουγκάγκ και τέτοια κοσμήματα φοριέται κάθε μέρα. Μια floral mangalsutra σχεδίαση που φαίνεται φοβερό σε οποιαδήποτε στολή, είτε πρόκειται για ένα παραδοσιακό saree ή choli κοστούμι ή είναι ένα φόρεμα Punjabi ή ένα casual παντελόνι και πάνω.

3. Μικρές Χρυσές Μπάλες Σχεδιασμένες με Mangalsutra:

Λίγο golden balls designed mangalsutra set

Μια χρυσή σειρά mangalsutra είναι πάντα αγαπημένη και όλη την ώρα στο σχεδιασμό των τάσεων των μαγγαλσούρων σετ. Τα παρόμοια σκουλαρίκια και το κρεμαστό κόσμημα της mangalsutra είναι καλλιτεχνικά σχεδιασμένα με χρυσά γλυπτά και η μαύρη χάντρα αλυσίδα έχουν επίσης μπάλες χρυσού που έχουν εισαχθεί ανάμεσα στις μαύρες χάντρες. Ο συνδυασμός φαίνεται απίστευτος σε οποιαδήποτε στολή.

4. Σετ Mangalsutra με διπλό κορδόνι Lakshmi:

Διπλό string lakshmi coined mangalsutra set

Η διπλή σειρά Lakshmi κρεμαστό κόσμημα mangalsutra σετ ενός ζευγαριού που ταιριάζουν σκουλαρίκια φαίνονται τόσο παραδοσιακά και επίσης το σχεδιασμό της τάσης. Το mangalsutra που έχει χρυσοκάλυψη είναι τόσο διάσημο και αγαπημένο από τις νότιες ινδικές γυναίκες για την παραδοσιακή του αξία στο όνομα του Θεού.

Δείτε περισσότερα: Παραδοσιακό Mangalsutra με μαύρες χάντρες

5. Παραδοσιακό σετ Mangalsutra:

Παραδοσιακός kundan studded mangalsutra set

Τα σύνολα μανγκαλσούτρα απομίμησης μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν με το φινίρισμα των γλυπτών στα μενταγιόν και τις αλυσίδες. Μεγάλο επιλεγμένο να είναι χυτά μενταγιόν σε παραδοσιακά έμβλημα, το mangalsutra μοιάζει όμορφα και ταιριάζει με τα παραδοσιακά ρούχα. Το έργο τέχνης που γίνεται με αυτές τις μανγκαλούτσες μίμησης είναι κυρίως το έργο του kundan ή το έργο minakari.

6. Fancy Mangalsutra Σετ:

Φαντασία mangalsutra set

Τα πρόσφατα παντρεμένα κορίτσια αγαπούν να πάνε λίγο απλά στη σημερινή μοντέρνα και μόδα παθιασμένη επιλογή. Τα όμορφα απλά αλλά φανταχτερά σχέδια στα σετ mangalsutra φαίνονται τόσο μοντέρνα με κάθε είδους στολή. Οι απλές μαύρες χάντρες που εισάγονται στη χρυσή αλυσίδα φαίνονται υπέροχα με τις μεγάλες μαύρες χάντρες ως το κρεμαστό κόσμημα στο κέντρο.

Δείτε περισσότερα: Χρυσή αλυσίδα Mangalsutra χωρίς κρεμαστό

7. Μενταγιόν σχεδιαστών κρεμαστό Mangalsutra:

Σχεδιαστής pendant mangalsutra set

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι ένα είδος κρεμαστό σετ που μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε στολή επιλέγοντας να μην είναι mangalsutra. Αλλά, ναι, αυτό το όμορφο μενταγιόν είναι ένα set designer mangalsutra. Η μαργαριτάρι λευκή μπάλα διακοσμημένη με χάλκινα καλώδια πλαισιωμένα και παρόμοια σκουλαρίκια φαίνονται τόσο ευχάριστα για τα φορέματα και τα απλά sari ρούχα.

8. Σειρά American Diamond Mangalsutra:

Αμερικανός diamond mangalsutra set

Διαμάντια mangalsutra σύνολα έχουν γίνει πολύ κοινά από πολλά χρόνια. Τα μενταγιόν σχεδιαστών σχεδιασμένα με διαμάντια με διαμάντια έχουν αποκλειστικά σχέδια που θα σας κάνουν να ξεχάσετε την τελευταία mangalsutra διαμαντιών που έχετε αγοράσει.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός American Diamond Mangalsutra

9. Σετ ασημί Mangalsutra:

Ασήμι Mangalsutra Sets9

Καταπληκτική και όμορφη απλή και νηφάλια είναι αυτό που μπορείτε να καλέσετε το σετ ασημί mangalsutra σχεδιαστών. Λεπτό κρεμαστό κόσμημα και παρόμοια σκουλαρίκια φαίνονται τόσο μεγεθυντικά σε οποιαδήποτε στολή που δύσκολα αισθάνεστε ότι χρειάζεστε για οποιοδήποτε άλλο στολίδι. Η απλή διπλή επένδυση μαύρη χάντρα beaded σε ασημένιο σύρμα με ένα διαμάντι και ρουμπίνι αστέρι κρεμαστό κόσμημα είναι αυτό που ίσως και να θέλετε για ένα απλό πλούσιο βλέμμα.

Η ποικιλία των σχεδίων mangalsutra μπορεί να σας κάνει να αγοράσετε καθένα από τα είδη σχεδιασμού που βλέπετε καθώς το mangalsutra σήμερα μπορεί να γίνει με προσιτή τιμή αλλά και με λιγότερο χρυσό ή ασήμι με μοναδικά σχέδια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 86 = 93