Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Τα κραγιόν είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Όταν μιλάμε για τα Κραγιόν από την L'Oreal δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι κάνουν μερικές πολύ φοβερές αποχρώσεις! Οι αποχρώσεις από τη συλλογή Colour Riche και τη συλλογή του Infallible είναι πραγματικά ένα must στη ντουλάπα όλων! Τα ζεστά ροζ, γυμνά και κρεμώδη κραγιόν είναι αγαπημένα από όλους. Παρακάτω παρατίθενται οι κορυφαίες 9 αγαπημένες αποχρώσεις από το L'Oreal Bandwagon.

L'Oreal Made for Me Naturals Κραγιόν: Γυμνό 235:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα γυμνό χρώμα από την L'Oreal και έρχεται με μια ελαφρά χρυσή υπόδειξη. Είναι λεπτές και απλά κάθεται στα χείλη που τους κάνει να λάμπουν! Αυτό είναι ένα ευπροσάρμοστο χρώμα και με ένα σκούπισμα θα είστε σε θέση να αισθανθείτε πλούσιο κρεμώδες αποτέλεσμα. Αυτό το κραγιόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γυαλάδα σε σχέση με άλλες αποχρώσεις του χείλους για καλύτερο αποτέλεσμα! Αυτό συμβαίνει επειδή θα δώσει το αποτέλεσμα gloss χωρίς να είναι πάνω από την κορυφή. Αυτό το κραγιόν διατιμάται σε Rs. 900 μόνο.

Δείτε περισσότερα: Κάλυψη Κοκκινοσκουφίτσα αποχρώσεις

L'Oreal Χρώμα Riche Κραγιόν: Crazy Fuchsia 370:

μεγάλο Oreal Color Riche Lipstick Crazy Fuchsia 370

Αυτή η σκιά είναι τόσο φωτεινή! Είναι πραγματικά χρωματισμένο και τα πράγματα μπορούν να βγουν από τα χέρια σας εύκολα. Επομένως, εάν θέλετε μια τέλεια εφαρμογή, χρησιμοποιήστε πολύ λιγότερα ποσά στα χείλη σας. Με άλλους τρόπους αυτό το κραγιόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τα χείλη. Αυτή η σκιά είναι κρεμώδης και παχύ συνεπώς έχει την τάση να αιμορραγεί! Η λάμψη και η υφή του κραγιόν είναι πραγματικά ωραία και θα ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τόνους του δέρματος, αν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο! Αυτό το χείλος χρώματος διατιμάται μόνο στα Rs 825.

L'Oreal Χρώμα Riche Κραγιόν: Κλασικό κρασί 752:

LOreal Color Riche Lipstick Classic Wine 752

Αυτό πρέπει να έχει κανείς στη ντουλάπα του καθενός. Αυτό το κραγιόν έρχεται με μια έντονη φόρμουλα ενυδάτωσης. Η σκιά είναι βαθιά και πλούσια, χωρίς να είναι πάνω από την κορυφή! Αυτό το χείλος χρώμα είναι κρεμώδες σε υφή. Αυτή η σκιά μπορεί να είναι δική σας για Rs. 2865 μόνο.

L'Oreal Paris Infallible Κραγιόν: Ανθεκτικό Berry 130:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Το L'Oreal Paris εισήγαγε το Infallible σειρά αποχρώσεων του χείλους που είναι μακράς διαρκείας, πλούσιο σε χρώμα και άνετο στη χρήση. Αυτή η σκιά στα χείλη παραμένει στα χείλη για 10 ώρες και έχει έντονες αποχρώσεις. Η βιταμίνη Ε στη σκιά του χείλους βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών μας διατηρώντας τη λάμψη για πολλές ώρες. Αυτό το προϊόν έρχεται για την Τιμή Rs. 990 μόνο.

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο μπλε κραγιόν

L'Oreal Χρώμα Riche: Silky Toffee 381:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτό το εύρος από το Color Riche έχει την καλοσύνη των βιταμινών Ε και Omega-3 πετρελαίου. Αυτά προστατεύουν τα χείλη μας από την ξηρότητα. Το έντονο καφέ χρώμα έρχεται με κρεμώδη και απαλή υφή που είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Αυτή η σκιά στο χείλος δίνει ένα δραματικό φινίρισμα! Αυτό το κραγιόν διατιμάται σε Rs. 825 μόνο.

L'Oreal Παρίσι Χρώμα Riche: Παλιό Τριαντάφυλλο 123:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτό το κραγιόν ενεργεί σαν ένα βάλσαμο για τα χείλη και δίνει επίσης γυαλιστερό αποτέλεσμα όταν φορεθεί! Το βασιλικό πολτό είναι ένα ειδικό συστατικό στο κραγιόν και όταν εφαρμόζεται λιώσει στα χείλη για να δώσει λάμψη, ομαλή φινίρισμα. Αυτό το χείλος χρώμα περιέχει επίσης βούτυρο Shea, βιταμίνες Α και Ε. Αυτή η χείλος σκιά διατιμάται σε Rs. 825 μόνο.

L'Oreal Color Riche Έντονη: Perfect Red 377:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα αγαπημένο χείλι χρώμα των περισσότερων γυναικών εκεί έξω! Είναι μια θαυμάσια σκιά και παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η σκιά στα χείλη παραμένει σχεδόν επί 6 ώρες. Εάν περιγράψετε τα χείλη σας σωστά πριν εφαρμόσετε αυτό το χρώμα, τότε ποτέ δεν θα εξαφανιστεί! Αυτή η σκιά έρχεται με κρεμώδη και λαμπερή υφή. Αυτό το κραγιόν έρχεται για μια τιμή των Rs. 825 μόνο.

L'Oreal Χρώμα Riche: Pearl Rose 265:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτή είναι μια ελκυστική λαμπερή ροζ σκιά στα χείλη που έρχεται με μια χρυσή λάμψη. Αυτή η σκιά στα χείλη είναι τέλεια για τις ειδικές περιπτώσεις όταν θέλετε να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα! Η χρυσή λάμψη είναι εξαιρετικά ελαφριά και συγχωνεύεται με τη σκιά. Αυτό το κραγιόν έρχεται για μια τιμή των Rs. 825 μόνο.

Δείτε περισσότερα: Χρώματα Κραγιόν Dior

L'Oreal Χρώμα Riche: Mulberry 710:

Κορυφαίες 9 αποχρώσεις Loreal Κραγιόν στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Αυτή είναι μια λαμπερή ροζ χείλη σκιά που φαίνεται εξαιρετικά φωτεινή στο σωλήνα, αλλά φαίνεται πολύ ελαφρώς στα χείλη! Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε αυτό το χείλος χρώμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για τα χείλη, καθώς παρέχει μια ομοιόμορφη σκιά σε όλα τα χείλη σας. Αυτό το ραβδί χείλι έχει μια κρεμώδη υφή και παραμένει για έξι ώρες. Αυτό το κραγιόν διατιμάται σε Rs. 825 μόνο.

Το L'Oreal Paris έχει μερικές πολύ συναρπαστικές αποχρώσεις για προσφορά όταν πρόκειται για κραγιόν. Στο τέλος, πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η σκιά του χείλους που αγοράζετε πρέπει να ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και να δείχνει καλή σε σας όταν φοριέται!

Leave A Comment

− 3 = 1