Κορυφαία 9 Φανταστική Look Ruby βραχιόλια στη μόδα Στυλ στη ζωή

Το Ruby ως πολύτιμος λίθος είναι ένα από τα πιο περιζήτητα. Η λαμπρότητα αυτού του πολύτιμου λίθου φαίνεται στο υπέροχο κόκκινο χρώμα που αποπνέει. Το κόκκινο χρώμα είναι επίσης ένα χρώμα πλούσιου και ζωντανό και αυτό είναι κυρίαρχο στα πανέμορφα ρούχα και το κόσμημα που γίνεται με κόκκινο χρώμα. Τα κοσμήματα που κατασκευάζονται με ρουμπίνι είναι αρκετά τεράστια. Από σκουλαρίκια σε μενταγιόν, ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Ρουμπίνια βραχιόλια είναι τα τέλεια αντικείμενα για να κοσμούν τα χέρια σας. Κάνουν τα χέρια όμορφα και χαριτωμένα.

Ruby βραχιόλια με νέα σχέδια:

Εδώ εξετάστε τα 9 καλύτερα ρομπότ Ruby σε τάση με διαφορετικά στυλ. πάρτε το αγαπημένο σας πρόσωπο και κάνετε το χέρι σας όμορφο.

1. Βραχιόλι ασήμι Ruby:

ρουμπίνι bracelets

Το ασήμι είναι ένα υπέροχο μέταλλο που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα κοσμήματα μόδας που βλέπετε σήμερα. Το συγκεκριμένο βραχιόλι ρουμπίνι είναι ιδιαίτερα όμορφο, καθώς τα ρουμπίνια είναι εγκιβωτισμένα σε στερλίνα ασημένια. Τα ρουμπίνια πετράδια που χρησιμοποιούνται εδώ είναι υψηλής ποιότητας και η λάμψη πάνω τους είναι ορατά φωτεινή.

2. Βραχιόλι Ruby Heart:

Ρουμπίνι Heart Bracelet

Δώστε στο πιο πολύτιμο αγαπημένο σας ένα όμορφο ροζ βραχιόλι που προσθέτει στην ιστορία αγάπης σας. Αυτό το υπέροχο βραχιόλι έχει τις καρδιές σε σχήμα ρουμπίνι πέτρες που είναι εγκιβωτισμένες σε ασήμι. Οι πέτρες ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς τοποθετούνται δίπλα στις πέτρες AD σε ασήμι.

3. Βραχιόλι χρυσού Ruby:

Χρυσός ruby bracelet

Πηγαίνετε εξωφρενικά με αυτό το μοναδικό βραχιόλι από χρυσό ρουμπίνι που έχει μεγάλες τολμηρές πέτρες ρουμπίνι. Οι πέτρες ρουμπίνι είναι τετράγωνες και περιβάλλονται από διαμάντια. Το χρυσό κούμπωμα του βραχιολιού είναι ωραίο και παχύ.

4. Βραχιόλι λουλουδιών Ruby:

Λουλούδι ruby bracelet

Δείτε αυτό το θηλυκό βραχιόλι σε ρουμπίνι με ασημί. Τα μικροσκοπικά πολύτιμους λίθους ρουμπίνι είναι εγκιβωτισμένα σε floral μοτίβο και συνδέονται μεταξύ τους με βρόχους άπειρου ασημένιου. Αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο βραχιόλι που θα ταιριάζει με τα πιο λαμπερά χέρια. Επιλέξτε αυτό εάν αγαπάτε ευαίσθητα αντικείμενα.

Δείτε περισσότερα: Γοητεία βραχιόλια για τα κορίτσια

5. Βραχιόλι Ruby Birthstone:

Birthstone Ruby Bracelet -5

Επιλέξτε αυτό το μινιμαλιστικό βραχιόλι για να δηλώσετε τον μήνα γέννησής σας. Η πέτρα γέννησης Ιουλίου είναι ρουμπίνι και αυτό είναι το τέλειο βραχιόλι γι 'αυτό. Το απλό αλλά κομψό βραχιόλι είναι φτιαγμένο από χρυσό που είναι λεπτό και υφαντό. Το μοναδικό ρουμπίνι στολίδι είναι το κεντρικό σημείο αυτού του βραχιολιού.

6. Βραχιόλι Ruby και Diamond:

Ρουμπίνι and diamond bracelet

Αυτό το εξαιρετικό κόσμημα περιέχει όμορφα διαμάντια σε σχήμα διαμαντιού, με το κέντρο κάθε ένα γεμάτο με ένα οβάλ ρουμπίνι στολίδι. Το ρουμπίνι βραχιόλι διαμαντιών είναι το καλύτερο στοιχείο κοσμήματος που θα μπορούσατε να αγοράσετε ή δώρο κάποιον που αγαπάτε. Οι οβάλ πέτρες ρουμπίνι είναι λαμπρές και προσθέτουν λάμψη στα μικροσκοπικά διαμάντια που το περιβάλλουν.

Δείτε περισσότερα: Προσαρμοσμένα βραχιόλια

7. Βραχιόλι Ruby Τένις:

Τένις ruby bracelet

Κάντε αυτό το απλό και χαριτωμένο βραχιόλι τένις το δικό σας. Αυτό το κομψό χρυσό βραχιόλι από ρουμπίνι γίνεται με λεπτή χρυσή αλυσίδα που περιβάλλει τις μικροσκοπικές οβάλ πέτρες ρουμπίνι. Αυτό είναι αρκετά απλό για να φοράτε σε καθημερινή βάση και επίσης πηγαίνει καλά με φορέματα.

8. Βραχιόλι Ruby Multi Row:

Πολλαπλές row ruby bracelet

Επιλέξτε αυτό το βιρμανικό βραχιόλι ρουμπίνι σε πολλές σειρές για να δώσετε στον τελετουργικό σας ντύσιμο ένα ανελκυστήρα. Το μοντέρνο βραχιόλι ρουμπίνι είναι πολύτιμο και φτιαγμένο σε κίτρινο χρυσό. Αυτό το βραχιόλι πολλαπλών γραμμών θα προσθέσει το κύρος στην περίπτωσή σας επίσης.

Δείτε περισσότερα: Ροζ επιχρυσωμένο βραχιόλι

9. Βραχιόλι Ruby Beads:

Ρουμπίνι Beads Bracelet -9

Αυτό το μποέμικο κόκκινο βραχιόλι ρουμπίνι είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ της νεότερης γενιάς. Η απλοϊκή προσέγγιση αξίζει καλά την τιμή. Οι μικροσκοπικές χάντρες ρουμπίνι ενώνονται σε ομάδες των δύο και τεσσάρων. Η εμφάνιση είναι καλή για τη ζωή του κολλεγίου και ακόμη και απλά μέρη.

Επιλέξτε ρουμπίνια βραχιόλια ανάλογα με την περίπτωση που θέλετε να τα φορέσετε. Μπορείτε να πάρετε ρουμπίνια βραχιόλια που είναι μινιμαλιστικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά ή ακόμα και μεγάλα και τολμηρά αυτά που είναι ιδανικά για ένα γάμο ή οποιαδήποτε σημαντική τελετή. Οι ρουμπίνι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι οβάλ, τετράγωνο ή στρογγυλό σε σχήμα και το καθένα είναι εγκιβωτισμένο σε χρυσό ή ασημί μέταλλο. Τα ρουμπίνια βραχιόλια μπορούν να ενισχυθούν με διαμάντια για να προσθέσετε περισσότερο πλούτο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

51 + = 60