9 Καλύτερα Σχέδια Leopard Εκτύπωση Νυχιών με Εικόνες

Leopard σχέδια τέχνης νυχιών εκτύπωσης! Αυτό είναι ένα είδος ζωγραφικής ζωγραφικής ζώων. Τέχνες νυχιών είναι μια νέα οργή επιπλέον δήλωση στυλ μεταξύ κοριτσιών από διασημότητες στο κορίτσι δίπλα. Είναι καιρός να παρέχετε στα κανονικά βερνίκια νυχιών κάποια αίσθηση έντονης δημιουργικότητας. Leopard περίγραμμα είναι στην πραγματικότητα μια αειθαλής τάση της μόδας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε δροσερό σχέδια νυχιών εμφάνιση, ενώ θα έχετε κάποια. Οι τέχνες νυχιών στις εκτυπώσεις λεοπάρδαλης είναι ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια τέχνης νυχιών που αγαπούν τα κορίτσια στον αθλητισμό. Αυτά τα παρακάτω όμορφα σχέδια τέχνης νυχιών εκτύπωσης λεοπάρδαλη είναι εύκολο να αναδημιουργήσει επίσης.

Leopard Εκτύπωση Νύχια Σχέδια τέχνης με εικόνες Οι καλύτερες 9:

1.Glitter Leopard Εκτύπωση Νυχιών Σχεδιασμός:

Λεοπάρδαλη Nail art1

Προσπάθεια αυτή η ζωγραφική νυχιών σε λάμψη βάσης glitter επιπλέον χρησιμοποιεί τα εργαλεία dotting σας ή αλλιώς δόντια επιλογές για το δίδυμα funky εμφάνιση λεοπάρδαλη εκτυπώσεις. Κάντε μη κοινά κύκλους από εσάς που επιλέγετε δόντια σε καφέ διαφορετικά μαύρο επίσης μπλοκ στο κέντρο με aqua μπλε χρώμα.

2. Απλή μαύρη και άσπρη τέχνη νυχιών Leopard:

Λεοπάρδαλη Nail art2

Αυτό το νύχι είναι σχεδιασμένο είναι τόσο απλό, επιπλέον, ανώτερο για να το δούμε ότι τουλάχιστον θα θέλατε απολύτως να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μια φορά ακόμη αν δεν είστε πάρα πολύ στην τέχνη νυχιών. Αυτό μπορεί να αναδημιουργηθεί απλά με τη βοήθεια μόνο 1 οδοντογλυφίδα μαύρο και άσπρο βερνίκι νυχιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον χρώματα για τη βάση. Είναι ακόμα καλύτερο να εφαρμόσετε ένα λευκό χρώμα για τη βάση και ένα σκούρο χρώμα για τις κουκίδες. Δοκιμάστε το!

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο σπιτικό μαλακτικό για ξηρά μαλλιά

3.Leopard και Zebra Tri Χρώμα Mix και Σχεδιασμός Match:

Λεοπάρδαλη Nail art3

Δοκιμάστε αυτό το μεγάλο και απλό νυχτερινό σχέδιο με 3 χρώματα στο κάτω μέρος. Παρέχετε αυτά τα μοτίβα ζέβρας με τη βοήθεια του μαύρου γυαλίσματος επιπλέον της βούρτσας τέχνης νυχιών. Εκ μέρους της εκτύπωσης λεοπάρδαλης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αμβλύ άκρο μιας οδοντογλυφίδας. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε!

4.Mix-up σχέδιο νυχιών Leopard:

Λεοπάρδαλη Nail art4

Σε αυτό το σημείο στην περίπτωση αυτή μπορείτε να παρατηρήσετε ότι μπορείτε απλά να συγχωνεύσετε το σχέδιο λεοπάρδαλης με άλλα σχέδια για να κάνετε μια συνολική δραματική εμφάνιση. Αυτό είναι το στοιχείο της αιτίας γιατί το μοτίβο λεοπάρδαλης είναι τόσο μοντέρνο. μπορείτε πραγματικά να το ενώσετε με πολλά διαφορετικά σχέδια αν είστε δημιουργικοί.

5.Neon Leopard Εκτύπωση Νυχιών Σχεδιασμός:

Λεοπάρδαλη Nail art5

Τα καρφιά του Neon leopard print φαίνονται υπέροχα το καλοκαίρι. Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, καλύπτει άμεσα τα λευκά νύχια σας, επιπλέον, επιθέτουν μερικές τυχαίες κουκίδες σε διαφορετικές αποχρώσεις νέον. Επί του παρόντος σκιαγραφούν οι κουκίδες νέον σε "c" που σχηματίζονται εγκεφαλικά επεισόδια με μαύρο χρώμα επιπλέον περιλαμβάνουν λίγες τυχαίες μαύρες κηλίδες σε όλο το μέρος. Σκουπίστε ένα τελικό παλτό.

Δείτε περισσότερα: Φυσικό αφαίρεσης μακιγιάζ

6.Leopard μαύρο και άσπρο τέχνη νυχιών:

Λεοπάρδαλη Nail art6

Leopard εκτύπωσης καρφιά αναδύονται πολύ όμορφο επιπλέον μπορεί να γίνει ενώ θέλετε να διευκρινίσετε wilder πλευρά σας. Είναι πολύ απλό να κάνουν. Αναμφισβήτητα επιθυμείτε να πάρετε το υψηλότερο από το βλέμμα, πρώτα να βάψετε τα νύχια σας σε λευκό και να κάνετε ombre με διαφορετικά χρώματα. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια να συμπεριλάβετε τη λεοπάρδαλη εκτύπωση. Κομψό στρώμα και είστε έτοιμοι. Μπορείτε επίσης να σφραγίσετε αυτή την εκτύπωση πάνω από τα καρφιά ombre.

7.Leopard Dual Colour Νύχια Σχέδια τέχνης:

Λεοπάρδαλη Nail art7

Είστε σε θέση να κάνετε τα νύχια λεοπάρδαλης εκτύπωσης όπως πάνω από ζωγραφική τα νύχια σας με δύο χρώματα μισό και μισό. Προς το παρόν περιλαμβάνει κουκκίδες με λάμψη συν το σκίτσο καρφιά σας σε καμπύλες "c" που επίσης τοποθετούνται σε μερικές τυχαίες κηλίδες με μαύρο χρώμα. Εισαγάγετε 1 μύτη στη μέση του νυχιού σας δίπλα στην επιδερμίδα. Εφαρμόστε ένα παλτό πάνω από τα νύχια σας.

8.Purple And Blue Leopard Τέχνη νυχιών:

Λεοπάρδαλη Nail art8

Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε μια επιπλέον παραλλαγή μέσω ενός αριθμού διαφορετικών χρωμάτων από το σχεδιασμό λεοπάρδαλης επίσης μερικά πραγματικά καταπληκτικά εμφάνιση μοβ λάμψη αποτέλεσμα να κάνει μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός πλακιδίων για κουζίνα

9.Rainbow Leopard Εκτύπωση Νυχιών Σχεδιασμός:

Λεοπάρδαλη Nail art9

Αυτό μπορείτε να παρατηρήσετε μια καλή διαφορά χρώματος του συνήθους σχεδιασμού λεοπάρδαλη από μερικά ωραία flashy χρώματα για να κάνει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό είναι εντυπωσιακό καθώς και κομψό βλέμμα χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

98 − = 93