Κορυφαία 9 Σαμπουάν L’Oreal Στυλ στη ζωή

Τώρα η L'Oreal είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς και καλλυντικών, όπου με την απλή χρήση πειραμάτων κοσμετολογίας και επιστημονικών τύπων, η L'Oreal φέρνει στους καταναλωτές της μερικά από τα καλύτερα φιλικά προς το χρήστη καλλυντικά. Η L'Oreal είχε προηγουμένως δείξει τεράστια προοπτική στην αγορά περιποίησης μαλλιών με τις πανέμορφες αποχρώσεις των πλούσιων και πρωτότυπων χρωμάτων για τα μαλλιά και στην πλάγια γραμμή σε ένα κουτί υπήρχαν μερικά σαμπουάν χρώματος φρουράς. Διατηρώντας την αγορά φροντίδας μαλλιών ως έναν από τους επιφανείς ανταγωνιστές, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν L'Oreal που μπορείτε να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας για μια μεγαλύτερη τρίχα και καλύτερα εσείς.

1. L'Oreal Elvive Σαμπουάν Προστασίας Χρώματος:

LOreal Elvive color protect shampoo

Τα χρωματισμένα ή βαμμένα μαλλιά συνήθως χάνουν τη λάμψη και τη λάμψη μέσα σε λίγες εβδομάδες από την εφαρμογή τους και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, το χρώμα συνεχίζει να ξεθωριάζει μέχρι να αναμειχθεί τελικά με τη φυσική απόχρωση των μαλλιών. Τώρα το χρώμα προστατεύει το εύρος των κλειδιών σαμπουάν L'Oreal στο χρώμα μέσα στις ίνες των μαλλιών και παρέχει μια προστατευτική θήκη πάνω από τα μαλλιά για να προστατεύει το ξεθώριασμα από τον ήλιο ή τους ρύπους.

2. L'Oreal Νέο Λεπτό Έντονο Σαμπουάν Στίλβωσης:

LOreal new smooth intense Polishing shampoo

Υπάρχει ένα πλήρες κιτ αφιερωμένο στο ομαλό έντονο σαμπουάν για στίλβωση όπου οι τρίχες τοποθετούνται έντονα σε δοκιμές έτσι ώστε η υφή των μαλλιών σας να βελτιωθεί από την πρώτη πλύση. Το ομαλό έντονο σαμπουάν γυαλίσματος ευδοκιμεί για να προσφέρει στα μαλλιά σας χαμένη λάμψη και αναπήδηση και συγχρόνως καθαρίζει το κεφάλι σας από τα υπολείμματα, ρυθμίζοντας έτσι τα τραχιά ξηρά μαλλιά σε λείες και μεταξωτές κλειδαριές.

3. L'Oreal Total Repair 5:

LOreal Total repair 5

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την καθημερινή μας τρίχα είναι η αδράνεια, η τραχύτητα, οι τεμαχισμοί, η ξηρότητα και τελικά η θραύση. Τώρα η πλήρης επιδιόρθωση L'Oreal 5 έρχεται σε ένα ισχυρό μπουκάλι όπου το αποθηκευμένο ελιξίριο στο εσωτερικό του λειτουργεί έντονα σε όλα αυτά τα 5 προβλήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υγιές κεφάλι τρίχας να ακυρώνει τις απαραίτητες ανησυχίες. Το κοντίσιονερ παράλληλα εξασφαλίζει ότι η υγρασία των μαλλιών διατηρείται για να προσφέρει απαλότητα και λάμψη.

4. Σαμπουάν L'Oreal Ever Sleek:

LOreal ever sleek shampoo

Τα μαλλιά μας σε μια καθημερινή μέρα περνούν από πολλά στυλ και θέρμανση, μερικά χημικά χρώματα μαλλιών και μερικές χημικές επεξεργασίες και στο τέλος του μήνα, όταν μας μένουν με χαλασμένα μαλλιά, το κομψό σαμπουάν από την L'Oreal θα σας βοηθήσει ξαναβρίσκω εκείνη την απαλή και ζοφερή χαίτη που κάποτε κάνατε. Πρόκειται για ένα οργανικό μάτσο όπου τα μαλλιά αντιμετωπίζονται χρησιμοποιώντας βοτανικά έλαια αντί για πυρίτιο ή αμμωνία, τα οποία αποκαλύπτουν τα μαλλιά και προσφέρουν μια μαλακή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα:  Ήπιο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας στην Ινδία

5. Σαμπουάν Vector Professional Force Vector:

LOreal Professional force vector shampoo

Το σαμπουάν διανυσματικών δυνάμεων από την L'Oreal Εργάζεται για να μεγεθύνει και να λύσει τις βλάβες σας έτσι ώστε να μπορείτε να αθλητείτε ένα υγιές κεφάλι κλειδαριές. Ο κύριος στόχος εδώ είναι να μετατρέψουμε τα τραχιά και καταστροφικά μαλλιά σε μαλακές και κλειστές με υφή κλειδαριές. Το σαμπουάν συνδυάζεται με τις ίνες των μαλλιών και τα κύτταρα του τριχωτού της κεφαλής και δουλεύει για ευθραυστότητα ή αδυναμία έτσι ώστε τα μαλλιά να δυναμώνουν και να μαλακώνουν.

6. Σαμπουάν L'Oreal Anti-Hair Fall:

LOreal anti hair fall shampoo

Η πτώση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο χρόνο ή το άλλο. Η υπερβολική πτώση των μαλλιών αφήνει την φαλάκρα ή τα φαλακρά μπαλώματα μέσα στα μαλλιά που λειάνουν και γι 'αυτό η πτώση των μαλλιών της L'Oreal προσπαθεί να ενισχύσει τα ριζικά θυλάκια από τις ίδιες τις ρίζες καθώς ο αποδεδειγμένος χημικός τύπος ενσωματώνεται με τις ίνες των μαλλιών και το θρέφει μια υγιέστερη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα:  Σαμπουάν μαλλιών Amla

7. Σαμπουάν φροντίδας L'Oreal x-Tenso:

μεγάλο Oreal x-tenso care shampoo

Το σαμπουάν φροντίδας μαλλιών x-tenso επισκευάζει και αναγεννά τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη και τα οποία έχουν υποστεί έντονη χημική έκθεση. Ακόμα και οι ηλιακές ακτίνες με τις ακτινοβολίες είναι μια πηγή χημικής έκθεσης, η προφανής είναι η συχνή σπα και τα χρώματα μαλλιών. Το x-tenso παρέχει μια εκτεταμένη φόρμουλα περιποίησης μαλλιών για την αντιστροφή των ζημιών.

8. L'Oreal Nutria Gloss Mirror Shine:

LOreal nutria gloss mirror shine

Μαζί με ένα ήπιο άρωμα, το Nutria gloss είναι ειδικά διαμορφωμένο για ξηρά χαλασμένα μαλλιά, όπου το ίδιο μπορεί να αντικατασταθεί από γυαλιστερά κλειδαριές γεμάτες λάμψη απλά χρησιμοποιώντας αυτό το σαμπουάν σε τακτική βάση.

Δείτε περισσότερα: Σαμπουάν Head & Shoulder

9. Σαμπουάν απόλυτης αποκατάστασης L'Oreal Professional:

LOreal professional absolute repair shampoo

Η απόλυτη επισκευή λειτουργεί στο κυψελοειδές επίπεδο, έτσι ώστε τα μαλλιά να είναι τόσο υγιή από το εσωτερικό όσο φαίνεται από την εξωτερική πλευρά. Η επαγγελματική απόλυτη επισκευή της L'Oreal επισκευάζει την προηγούμενη ζημιά ενώ διατηρεί την υφή και τη λάμψη της εμφάνισης.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1