9 Τελευταίες Μοντέρνες Ινδικές τσάντες Kipling με κρεμαστή μαϊμού

Kipling, μια μάρκα μόδας που έχει την εξαιρετική της συλλογή σε καλές σχεδιασμένες τσάντες, σακίδια, αποσκευές, πορτοφόλια, πορτοφόλια, τσάντες αγγελιοφόρων, αξεσουάρ ταξιδιού, σχολικές τσάντες, τσάντες μόδας και πολλά άλλα. Οι φανταστικές συλλογές που εισήγαγε η μάρκα Kipling είναι διαθέσιμες από το 1987 και αποτελούν μέρος της VF Corporation από το 2004. Βρέθηκε το 1987 στην Αμβέρσα, το Βέλγιο είναι παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα σήμερα.

Αναγνωρισμένο με το τσαλακωμένο νάιλον ύφασμα και το φερμουάρ με ένα χαριτωμένο μαϊμού, κρέμεται, το Kipling έχει γίνει ένα καυτό αγαπημένο εμπορικό σήμα σε τσάντες. Ο μαϊμού που κρέμεται με κάθε τσάντα Kipling είναι φυσικά το σύμβολο της μάρκας, φτάνει από το διάσημο έργο του βιβλίου της ζούγκλας του Rudy Kipling. Ακόμα και δεν υπάρχει μόνο ένας πίθηκος, αλλά όχι λιγότεροι από 425 πίθηκοι που ονομάζονται μετά από τον υπάλληλο από όλο τον κόσμο.

Αργότερο Fashionable Indian Kipling Bags with Hanging Monkey

Διαφορετικοί τύποι τσάντες Kipling στην Ινδία:

Εδώ παρουσιάζουμε τις 9 πιο όμορφες τσάντες, μαζί με φωτογραφίες σε διάφορα μοντέλα και μεγέθη.

1. Τσάντα μόδας Kipling:

Μόδα Kipling Bag

Μια μοντέρνα τσάντα για ψώνια είναι απαραίτητη για όλες τις κυρίες. Kipling τσάντα ψώνια μόδας σε χρώματα ματιά λατρευτός όταν έξω για τις αγορές. Πλευρές κρέμονται ώμους Kipling τσάντες είναι ένα που θα πρέπει σίγουρα να είναι στην ντουλάπα.

2. Επιστροφή στο σχολείο τσάντα Kipling:

Πίσω to School Kipling Bag

Οι τσάντες με βελόνες έχουν μια πολύ καλή ποικιλία στις πίσω τσάντες του σχολείου. η δομή του αυτοκινήτου φαίνεται υπέροχη με τα κορίτσια και τα παιδιά του σχολείου. Η ποικιλία που διατίθεται στην πίσω στο σχολείο τσάντες Kipling φαίνεται λατρευτός με τα φερμουάρ κλειδί φερμουάρ.

3. Πολλαπλή τσάντα μέσης με καπάκι:

Πολλαπλούς Kipling Waist Bag

Πολλαπλές τσέπες Οι τσάντες Kipling είναι σε μεγάλη ζήτηση για όσους πρόκειται να εργαστούν. Τα αξεσουάρ ρουτίνας ταιριάζουν τέλεια στις τσάντες μέσης τσέπης Kipling. Η διασκέδαση των αγαπημένων ανδρών και γυναικών που εργάζονται θα είναι σίγουρα μια αστεία τσάντα φερμουάρ με αλυσιδωτή αλυσίδα που θα έχει μια τρύπα διασκέδασης στη συνήθη επαγγελματική ζωή.

4. Τσάντες Kipling για τα κορίτσια:

Kipling Handbag

Οι τσάντες Kipling με ποικιλία χρωμάτων και σχέδια που διαθέτουν ελκυστικούς ιμάντες και τσέπες φαίνονται πολύ μοντέρνα στους εργαζόμενους. Η κλασική γκρίζα τσάντα με ένα ρουτίνα τρόπο ζωής δίνει μια πινελιά πλούσιας και ελκυστικότητας.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη τσάντα Duffle

5. Τσάντα Kipling ταξιδιού μικρής διαδρομής:

Μικρός way Travel Kipling Bag

Οι μικρές τσάντες ταξιδίου ταξιδιού έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά στην κατασκευή τους. Οι εύκολες λαβές, τα φερμουάρ και οι διαφορετικές μεγάλες τσέπες είναι εύκολη συσκευασία και ευρύχωρη για μια σύντομη περιήγηση με κομψό τρόπο. Συνήθως ταξιδεύουν με επιπλέον αποσκευές μπορούν να λυθούν και να αποθηκευτούν εύκολα σε τσάντες Kipling κάνουν την περιήγηση χαλαρωτική.

6. Εξωτερική τσάντες ταξιδίου ταξιδιού:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Travel Kipling Bags

Οι ταξιδιωτικές τσάντες Kipling έχουν επίσης ένα μεγάλο άθροισμα των ποικιλιών σε σχέδια και σπεσιαλιτέ. Οι τσάντες μεταφοράς, οι τσάντες αποσκευών με τροχούς ταξιδεύουν εύκολα όταν ταξιδεύετε πολύ. Οι μικρές τσάντες με εύκολες λαβές φαίνονται επίσης κομψές και ελκυστικές.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Jimmy Choo

7. Δερμάτινη τσάντα Kipling:

Δέρμα Kipling Bag

Οι δερμάτινες τσάντες Kipling για γυναίκες έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά και σχέδια που αναζητούν. Ένα μικρό πρακτικό δερμάτινο υλικό με φερμουάρ που κρέμεται από τον πιθήκου υπογραφής δίνει μια επώνυμη εικόνα.

8. Τσάντα Kipling Gym:

Kipling Gym Bag

Οι τσάντες γυμναστικής Kipling με ελκυστικό πτυχωτό υλικό και τσέπες με φερμουάρ διαθέτουν ειδικές τσέπες για κάθε αξεσουάρ που χρειάζονται στο γυμναστήριο. Τσάντες γυμναστικής γυναικών και τσάντες γυμναστικής ατόμων έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τη ζήτηση.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Diaper σχεδιαστών

9. Νέα τσάντα Kipling Baby:

Νέος Kipling Baby Bag

Με την αλλαγή των απαιτήσεων και των συμπαθειών των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, τα σχέδια των νέων τσαντών Kipling έχουν όμορφα χρώματα και κομψά σχέδια που κάνουν τις τσάντες να φαίνονται πιο εκπληκτικές.

Οι τσάντες μεταφοράς έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ακόμη και με τις σχολικές τσάντες και τις τσάντες ταξιδίου. Οι πανέμορφες εξωτερικές όψεις των σακουλών είναι ελκυστικές και προσελκύουν τα μάτια, αφήνοντας πίσω τους μια επίδραση υπογραφής. Διάφορες τσέπες σχεδιαστών βοηθούν επίσης στην αποθήκευση. Διαφορετικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή δίνει επίσης μια φοβερή εμφάνιση και ανθεκτικότητα. Το τσαλακωμένο νάιλον ύφασμα και η φτερωτή μπρελόκ με φερμουάρ έχουν μοναδική εμφάνιση.

Όχι μόνο οι τσάντες, αλλά και οι πίσω στο σχολείο τσάντες, totes, πορτοφόλια και σακίδια έχουν μια ξεχωριστή επίδραση στους θεατές. Τα σακίδια υψηλής ποιότητας είναι γνωστά για περιπετειώδη περιηγήσεις.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

11 − = 2