9 Καλύτερη Συλλογή Kanjivaram Saree Designs Στυλ στη ζωή

Ποιος θα σκεφτόταν ποτέ ένα μοναδικό κομμάτι ρούχα, ένα απλό φύλλο όταν τυλίγεται γύρω από το σώμα με έναν στρατηγικό τρόπο μπορεί να φτιάξει ένα τόσο όμορφο ρούχο ενός κομματιού; Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε γιατί οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας φαινόταν τόσο άψογη σε αυτές τις μονόχρωμες εικόνες.

Sarees είναι ένα επίσημο μέρος της ινδικής κουλτούρας και της παράδοσης, όπου, όπως και τα εσώρουχα και φούστες, saree αποτελεί ένα επικείμενο μέρος και κομμάτι της ένδυσης του πολιτισμού. Με τον καιρό όλα τα άλλα παλιά πράγματα έχουν αναπτυχθεί και γίνει καλύτερα και έτσι υπάρχει τώρα ένα ευρύ φάσμα sarees, Kanjivaram είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα από την παρτίδα.

Το όμορφο μαύρο σε ροζ:

kanjivaram sarees1

Στη βάση ενός ειδικού ροζ χρώματος ματζέντα, αυτό το Kanjivaram είναι ένα μοναδικό ομορφιά με τα μαυρισμένα σχέδια του που έχουν σχεδιαστεί όμορφα πάνω του. Το μετάξι kanjivaram προσφέρει την πολύ αγαπημένη σατέν εμφάνιση, ενώ υπάρχουν μαλακές μαύρες ριγωτές γραμμές σε ολόκληρο το σώμα του saree. Ακόμα και το ροζ στο saree περιέχει μέσα του μαλακό χρυσό floral artwork.

Το μπλε του σατέν:

kanjivaram sarees2

Ένα από τα καλύτερα Kanjivarams όλων των εποχών, αυτό το saree είναι απλά φανταστικό, καθώς το όμορφο κομψό κομμάτι ρούχα αναδιπλώνεται γύρω από το επίσημο μοντέλο δίνοντάς του μια υπέροχη εμφάνιση. κατάλληλο για γάμους και δεξιώσεις, αυτό το saree σε ανοιχτό μπλε ενισχύεται από την υπέροχη σατέν εμφάνιση αλλά κοιτάζοντας πιο κοντά για λεπτομέρειες βλέπουμε το χρυσό έργο τέχνης σε μετάξι χαραγμένο σε όλο το saree.

Το Γυμνό Χρυσό:

kanjivaram sarees3

Το μπεζ είναι το χρώμα της εποχής. Όλα τα διαφημιστικά σκευάσματα και τα περιστατικά των νέων ενδυμάτων τον περιβάλλουν και επομένως το νέο χρώμα της εποχής αγκαλιάστηκε από αυτό το θαυμάσιο saree μετάξι Kanjivaram. Το saree είναι άκυρο από επικουρικό έργο τέχνης το οποίο το καθιστά απλό και απλό και ακόμα μια δήλωση ενός κομματιού. Το να είσαι σατέν είναι ένας ακόμη παράγοντας που προσθέτει στο βλέμμα.

Τα χρώματα Galore:

kanjivaram sarees4

Εδώ σε αυτή την όμορφη εικόνα, ένα εξίσου υπέροχο saree έχει παρουσιαστεί που δείχνει τα πολλά όμορφα χρώματα που αποτελεί τη βάση για την εμφάνιση. Το saree είναι απλά φανταστικό σε τολμηρά χρώματα, η βάση από ένα γλυκό κίτρινο που ακολουθείται από ένα σατέν παγωμένο μπλε χρώμα παλέ. Το saree έχει επίσης διακοσμηθεί με χρυσά μοτίβα στις εξωτερικές γραμμές.

Το έντονο κόκκινο και το πράσινο:

kanjivaram sarees5

Αυτό το Kanjivaram είναι ένα όμορφο καθημερινό saree από το ίδιο μεταξωτό φινίρισμα, μόνο αυτή τη φορά τα χρώματα είναι πολύ πιο ώριμα από ό, τι νομίζετε ότι είναι. Τα χρώματα αυτού του saree είναι πράγματι σε θαμπός αποχρώσεις του κόκκινου αίματος βόδι αναμειγνύονται με βαθύ πράσινο με λεπτομερή τέχνασμα patchwork του marooned κόκκινο. Αυτό που ζωντανεύει το saree είναι φυσικά το χρυσό floral φυλλωτό σχέδιο.

Τα εντυπωσιακά συνδυασμοί:

kanjivaram sarees6

Συχνά η ντουλάπα δεν θα είναι πλήρης χωρίς μια σωστή δόση μαύρου σε αυτό και ως εκ τούτου εδώ είναι ένα από ένα είδος εκπληκτικό Kanjivaram από το μετάξι και πάλι και αυτή τη φορά στο αγαπημένο σας χρώμα, μαύρο. Η βάση, στην πραγματικότητα ολόκληρο το saree είναι μαύρο με κόκκινο συνονθύλευμα που γίνεται μαζί με κουκκίδες ενώ το εκτεταμένο λαμπερό πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα σχηματίζει το παλέ.

Δείτε περισσότερα:  Ηθοποιός Bollywood στη Σάρι

Το όμορφο μπλε:

kanjivaram sarees7

Όλη αυτή τη φορά έχετε δει μπλε σε μια παγωμένη σκιά και γι 'αυτό σας φέρνουμε το καλύτερο από το μπλε βασιλικό παγώνι μπλε σε βαθύτερη και πλουσιότερη σκιά με ασημένια επένδυση έργων τέχνης και σχέδια που γίνονται μέχρι την τελειότητα σε αυτό. Σχηματίζοντας μια ματιά στο παλάτι μπορείτε να δείτε πόσο τελειώνει η τελειότητα.

Δείτε περισσότερα:  Ταμίλ ηθοποιός Hot Saree εικόνες

Το μοντέρνο λευκό:

kanjivaram sarees8

Αυτό είναι το εορταστικό βλέμμα για την εποχή με το λευκό μετάξι Kanjivaram που αγκαλιάζει την αυθεντική νότια ινδική βαρύ σχέδιο τέχνης για τον εαυτό της. Πράγματι μια γιορτή για τα μάτια.

Δείτε περισσότερα:  Τελευταία σχεδιαστής Lehenga Sarees

Τα μεσάνυχτα χρώματα:

kanjivaram sarees9

Εδώ αυτό το Kanjivaram έρχεται σε ξεχωριστά μεσάνυχτα χρώματα του βασιλικού μπλε που είναι στερεωμένα με ένα υπερβολικά μοβ λεπτομερή άκρη. Το saree είναι ιδανικό για μια εορταστική βραδιά.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 + = 35