9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

Τα τρόφιμα στο δρόμο του Hyderabad είναι μερικά καυτά και πικάντικα γεύματα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε αν ταξιδεύετε στην πόλη. Το πρωινό ξεκινά από την οδό College College του Pragati. Σερβίρουν νότια ινδικά πιάτα idli, dosa, vada, κλπ. Ελαφριά και αρκετά βαριά για πρωινό. Τα μεσημεριανά γεύματα είναι κατά προτίμηση στο δρόμο Nizam, χύνεται σε μερικά νόστιμα Hyderabadi Biryani και τα δείπνα μπορεί να είναι μείγμα τροφίμων από διαφορετικά κράτη που ξεκινούν από την αποικία Sindhi, που σερβίρουν Punjabi Pao Bhaji, Bombay Chats, μερικά κινέζικα και ιταλικά φαγητά επίσης.

1. Hyderabadi Biriyani:

Παίρνετε Hyderabadi Biriyani παντού στο Hyderabad, από τους δρόμους μέχρι τα ακριβό εστιατόρια και η συνταγή δεν διαφέρει. Η συνταγή εισήχθη από τους μουσουλμάνους ταξιδιώτες και η χρήση του στο Nizam είναι τόσο δημοφιλής που είναι διαθέσιμη σε όλη την πόλη και ανά πάσα στιγμή. Το κρέας αίγας, μαριναρισμένο με μπαχαρικό, τοποθετείται στη μέση του σκεύους, μέσα στο ρύζι Basmati και στη συνέχεια καλύπτεται και διατηρείται κάτω από φωτιά για να μαγειρεψει. Η γεύση του κρέατος και των μπαχαρικών απορροφάται στο ρύζι και του δίνει την υπέροχη γεύση.

δρόμος foods in hyderabad

2. Σνακ:

Αυτά μοιάζουν με μερικά νόστιμα σνακ κάτω. Αυτά είναι γνωστά ως Samosa's. Ένα παχύρρευστο αλεύρι γίνεται και στη συνέχεια παχύνεται. Τα μικρά κομμάτια βγαίνουν από αυτό και στη συνέχεια γεμίζονται με ψημένη πατάτα και στη συνέχεια τηγανητά. Στην εικόνα βλέπουμε ότι η Samosa πωλείται με τσίλι και λεμόνι.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

Δείτε περισσότερα: Kerala Street Food

3. Νοτιο-ινδικά πιάτα:

Αυτά είναι νότια ινδικά πιάτα που παρασκευάζονται από το κτύπημα «Dosa». Το «Dosa» είναι ένα ινδικό κέικ που απλώνεται πάνω από το «Dosa» που παράγει «tawa» και τηγανίζει το λεπτό και τραγανό. Σερβίρονται απλά ή μαζί με γέμιση ή πατάτα, κρεμμύδι, μερικές φορές τυρί κ.λπ. Το «Uthapam's» είναι μια βαρύτερη φόρμουλα από τηγανίτα η οποία είναι φτιαγμένη με επιθέματα διαφορετικών ειδών. Πωλούνται μαζί με μια κάρι με το όνομα «sambar» και «chutney». Βλέπουμε επίσης ένα «sada vada» που είναι ένα βαθύ τηγανητό κυκλικό σχήμα, κατασκευασμένο από το ίδιο κτύπημα.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

4. Κοτόπουλο Shawarma:

Αυτά είναι κρέας κοτόπουλου κολλημένο πάνω σε μια σιδερένια ράβδο πάνω από μια μηχανή θέρμανσης η οποία συνεχίζει να φτιάχνει το κοτόπουλο για να το κάνει αρκετά βρώσιμο. Σερβίρονται με ένα chapatti και προστίθενται με λαχανικά και μαγιονέζες και είναι εξαιρετικά νόστιμα.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

5. Pani Puri:

Τα Pani puri είναι νόστιμα ινδικά τρόφιμα που είναι διαθέσιμα σε όλη την Ινδία, αλλά έχουν διαφορετικές γάζες που χρησιμοποιούνται. Σκουριασμένα τηγανητά «puris» σερβίρονται μαζί με γεμιστά πικάντικη πατάτα και ξινό νερό. Οι άνθρωποι στέκονται στην ουρά και περιμένουν τη σειρά τους να αρπάξουν κάποια από αυτά.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο φαγητό στο δρόμο στο Chennai

6.Τοπιού:

Οι πατάτες βράζουν και αναμιγνύονται με μπαχαρικά και συστατικά για να κάνουν μια νόστιμη γέμιση, μετά πεπλατυσμένοι και διαμορφωμένοι σε κύκλους και βυθίζονται σε ένα κτύπημα αλεύρων γραμμάρια και στη συνέχεια βαθιά τηγανητά. Αυτά είναι πώς γίνονται τα νόστιμα Alur Chops.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

7. Kebabs:

Δεν μπορείτε να χάσετε από τα κεμπάπ στο Χαϊντεραμπάντ. Είναι μια πόλη biriyani, οπότε είναι προφανές ότι παίρνετε νόστιμα κεμπάπ. Πρόκειται για μαριναρισμένο κοτόπουλο ή βόειο κρέας γεμισμένο με ραβδιά και στη συνέχεια διατηρείται για ψητά. Είναι πικάντικα και γευστικά.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

8. Paratha Με Kabab:

Ορισμένες νόστιμες τροφές στο δρόμο είναι οι διαφορετικοί «parathas» και «nan roti's» που παίρνουμε στο Hyderabad. Σερβίρονται μαζί με διαφορετική προετοιμασία κρέατος και απολύτως στοματικό πότισμα. Η «paratha» που βλέπουμε παρακάτω είναι γνωστή ως 'Varqi paratha'. Δεν είναι τόσο λιπαρά όσο τα κανονικά 'paratha' είναι. Προσφέρονται με σέικ καβουρό, πράσινο chutney και λίγο κρεμμύδι και λεμόνι.

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

9. Pungulu:

Τα Punugulu είναι μπριζόλες από Dosa. Το κτύπημα γίνεται σε στρογγυλά σχήματα και τηγανίζεται στο λάδι. Αυτά είναι τοπικά πολύ συνηθισμένα στο Hyderabad. Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε τους άνδρες που απολαμβάνουν «punugulu» με το νοτιο ινδικό «chutney».

9 καλύτερα τρόφιμα οδών στο Hyderabad | Στυλ στη ζωή

Leave A Comment

34 − 27 =