9 Μοντέρνα και Όμορφη Αίθουσα Hall Arch Designs για το σπίτι Στυλ στη ζωή

Ο σχεδιασμός του σπιτιού σας είναι θέμα υπερηφάνειας. Κάνοντας ένα σπίτι, οι άνθρωποι σκέφτονται τόσο πολύ και κρατούν όλα τα μικρά πράγματα στο μυαλό. Το σπίτι είναι σαν ένας ουρανός για να ζήσουμε μέσα. Δεν μπορούμε να το φέρουμε κάθε χρόνο και έτσι, ενώ το σχεδιάζετε, φροντίστε να κάνετε το καλύτερο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σχέδιο αψίδας με απλό τρόπο στην τραπεζαρία σας, το δωμάτιο pooja, το καθιστικό, κλπ. Θα βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση του σπιτιού σας.

Τελευταίες και ελκυστικές αψίδες Hall Arch με φωτογραφίες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στην κορυφή 9 λίστα συλλογής συλλογών αψίδων της αίθουσας για να σας δώσουμε μια ιδέα πριν συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα.

1. Σχεδιασμός Arch για τραπεζαρία:

Αίθουσα Arch Designs

Αυτό είναι σχεδιασμός αψίδας τραπεζαρίας. Υπάρχουν δύο μορφές καμάρες σε αυτό το σπίτι. Ο ένας είναι κύκλος και ο άλλος είναι σαν το τρίγωνο. Υπάρχει ξύλινη τραπεζαρία διακοσμημένη με μικρά εγχώρια φυτά. Αυτή η άσπρη καμάρα φαίνεται απλά εκπληκτική. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα της.

2. Σχεδιασμός Λευκής Αψίδας για την Αίθουσα:

άσπρο Arch Design for Hal

Αυτό το σχέδιο καμάρας στην αίθουσα έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει εντελώς λευκό. Ο Λευκός προσθέτει μια λαμπερή εμφάνιση. Προσαρμόστε την αίθουσα με έναν πολυέλαιο και κρεμάστε το στο σαλόνι σας. Δύο ισχυροί πυλώνες όπως ο σχεδιασμός δημιουργούνται και ένας γύρος γειτνιάζει με αυτούς τους πυλώνες. Λευκή αψίδα με μια ελαφριά σκιά χρώματος λεβάντας εμφανίζεται σαν άνθος.

3. Καλύτερος σχεδιασμός τόξου τούβλου:

Καλύτερος brick style Hall Arch Design

Αυτό το ξύλινο τόξο σχεδιασμός για τραπεζαρία γίνεται με τη βοήθεια τούβλων. Τα τούβλα είναι τοποθετημένα τόσο ευχάριστα και το ξύλινο δάπεδο επίσης λάμπει. Ένας τρίγωνο πολυέλαιος με ένα βολβό μέσα είναι κρέμονται που φαίνονται ευχάριστα. Αυτός ο σχεδιασμός της αψίδας θα φανεί φοβερός στο αγρόκτημα σας.

4. Σχέδια Arch Hall με ξύλο:

Ξύλινος Hall Arch Design

Αυτό είναι εξαιρετικό έργο του ξύλινου τόξου σχεδιασμού για την αίθουσα είναι εκπληκτικά απλή και αριστοκρατική. Αυτό το σπίτι είναι πλήρως αγκαλιασμένο με ξύλο. Δύο στρογγυλοί πυλώνες στέκονται κάτω από την κυκλική αψίδα. Οι σκάλες και τα δάπεδα είναι επίσης κατασκευασμένα από ξύλο. Το ξύλο είναι τέλεια γυαλισμένο για να δημιουργήσει ένα τόξο.

5. Σχεδίαση Arch Arch:

Κολόνα Arch Design

Αυτή η αρχιτεκτονική του σπιτιού με απλό τρόπο αγγίζει την προσοχή όλων. Αυτός ο σχεδιασμός πυλώνα φαίνεται φοβερός. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για ένα καθιστικό. Η καμάρα δίνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο σπίτι σας. Αυτό το απλό σχέδιο καμάρας θα απομακρύνει την καρδιά των ανθρώπων.

6. Σύγχρονη Σχεδίαση Arch:

Σύγχρονος Arch Design

Αυτό είναι σχεδιασμός καμάρας για τραπεζαρία που δίνει ειρήνη στα μάτια ενός θεατή. Ο σχεδιασμός δημιουργείται όπως τα αρχαία σπίτια όπου το τραπέζι είναι από το παλιό μοτίβο και το ανθοπωλείο είναι διακοσμημένο με το στυλ του χωριού. Απλοί άνθρωποι απολαμβάνουν απλά αυτό το είδος της εργασίας.

Δείτε περισσότερα: Υπνοδωμάτια εσωτερικών χώρων

7. Elegant Arch Design:

Κομψός Arch Design

Αυτός ο εσωτερικός κομψός σχεδιασμός καμάρας σε μια αίθουσα για ένα ανεξάρτητο σπίτι. Ο μισός κύκλος της αψίδας είναι κατασκευασμένος από ξύλο και έχει δοθεί ωραίο σχέδιο και σχήμα. Φαίνεται απλά καταπληκτικό με αυτή την όμορφη αψίδα. Η δουλειά γίνεται τόσο δημιουργικά ώστε κανείς δεν θα θέλει να φύγει από αυτό το σπίτι.

8. Σχεδιασμός παραδοσιακών τόξων:

Παραδοσιακός Arch Design

Η παραδοσιακή εικόνα σχεδιασμού καμάρας της αίθουσας χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο παραδοσιακός σχεδιασμός που άρεσε περισσότερο από πολλά σπίτια. Ο σχεδιασμός στρογγυλής καμάρας συνδέει τα δύο δωμάτια. Υπάρχουν ορθογώνια σχέδια πάνω σε αυτό το τόξο με το ίδιο λευκό χρώμα. Αυτό το σχέδιο φωτίζει το υπόλοιπο δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερες Κουζίνες Designer

9. Σχεδιασμός Arch για Living Hall:

Αψίδα Design for Living Hall

Αυτός ο σχεδιασμός αψίδας εσωτερικού χώρου είναι μοντέρνος και μοναδικός. Ξύλινο πλαίσιο είναι τοποθετημένο πάνω στον τοίχο. Αυτό το σχέδιο απλώς ανάβει την διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό το φωτεινό καφέ χρώμα ξύλου αυξάνει την ομορφιά της αίθουσας. Αυτό το σχέδιο τόξου προσθέτει δόξα στο σπίτι σας και είναι ένα τυπικό ινδικό σχεδιασμό αίθουσας αρχική αίθουσα.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινα Έπιπλα Σχέδια

Το σχέδιο καμάρας της αίθουσας μεγεθύνει την ομορφιά του σπιτιού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις αψίδες της αίθουσας προς όφελός σας για να το κρατήσετε απλό και όμορφο. Ο όμορφος συνδυασμός του σχεδιασμού καμάρας και των επίπλων προσθέτει την ομορφιά. Επίσης, βελτιώνει την αξία του σπιτιού σας σε άλλα μάτια. Μπορείτε να κάνετε αψίδα της αίθουσας σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας. Τα σύγχρονα σχέδια τόξων για ένα σπίτι είναι άφθονα αυτές τις μέρες και επομένως έρχονται σε μια σειρά επιλογής.

Leave A Comment

− 3 = 1