Κορυφαίες 9 hairstyles της Vanessa Hudgens Στυλ στη ζωή

Αν είστε ένας μεγάλος οπαδός αυτής της αίσθησης "High School Musical" τότε εδώ είναι ένας οδηγός για μερικά από τα καλύτερα hairstyles της που μπορείτε να αθλητείτε για να πάρετε την αριστοκρατική εμφάνιση που Vanessa έχει φοράει σε όλη την ώρα.

1. Pompadour:

Φουντωτό κτένισμα

Η ένταση στην κορυφή μιλάει για αυτό το κομμωτήριο. Η Vanessa Hudgens απομακρύνει το pompadour όπως πολύ λίγα μπορεί.

2. Καμπύλες μεσαίων βαρελιών:

Μεσαίο barrel curls

Κοιτάξτε αυτές τις μπούκλες - είναι οι τέλειες μπούκλες βαρελιών που όταν φαίνονται από κοινού μοιάζουν με έναν τέλειο κύλινδρο. Αυτό το hairstyle μεσαίου μήκους μπορεί να φορεθεί από γυναίκες με παχιά μαλλιά όπως το Hudgens.

Δείτε περισσότερα: Miley Cyrus Hairstyles

3. Πλευρικοί φραγκοσυκιές:

Πλευρά swept fringes

Αυτό το βλέμμα έχει ένα είδος εμφάνισης EMO για αυτό δεν είναι; Με όλα τα κυματιστά στρωμένα μαλλιά και τις πλευρές σκούπισε κτυπήματα μπροστά, αυτό το χτένισμα δημιουργεί ένα είδος δικής του συμπεριφοράς.

4. Μακριές μπούκλες:

Μακρύς curls

Ένα καθορισμένο μεσαίο κομμάτι και φλέξιες μπούκλες - αυτή είναι μια συνταγή για ένα τέλειο μακρόστενο σγουρό χτένισμα, όπου όχι μόνο φτάνετε να καμαρώνετε τις μακριές σας φλέβες αλλά και μερικές μπούκλες μαζί με αυτό. Οι μπούκλες προσθέτουν όγκο στα μαλλιά που με τη σειρά τους τονίζει τη γραμμή του σαγονιού και αναδεικνύει αυτό το αρκετά συμμετρικό πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα: Meg Ryan Hairstyles Εικόνες

5. Loose Bun:

Χάνω bun

Έχετε ένα πάρτι για να παρακολουθήσετε και είστε συγχέονται για το πώς να στυλ μαλλιά σας; Κοιτάξτε πάλι? αυτό το χτένισμα είναι ένα τέλειο topper πάρτι. Αυτό το χτένισμα παίρνει λιγότερο χρόνο για να το στυλ και είναι πιο sassier για να διαχειριστεί πάρα πολύ - αυτές είναι οι μοναδικές απαιτήσεις ενός κομμωτηρίου κόμμα. Τα μαλλιά έχουν μια τυλιγμένη ματιά σε αυτό και τραβιέται πίσω και δεμένα σε ένα χαλαρό κουλούρι. Τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος παραμένουν επίσης στο μέτωπο καθώς κτυπήματα και μερικά κλώσματα μαλλιών αφήνονται επίσης να ρέουν γύρω από τα οστά μάγουλων.

6. Χτυπήματα:

Κοντά στο μέτωπο

Λοιπόν, αυτά τα κτυπήματα είναι σίγουρα ματιά στα μάτια, αλλά αντί να κρατάμε το μήκος των κτυπήματος μέχρι τα φρύδια των ματιών (τα οποία είναι τα περισσότερα κτυπήματα στα μάτια), αυτό το χτένισμα διαθέτει κτυπήματα που καλύπτουν τα μάτια της και το ενδιαφέρον είναι - εξακολουθεί να προσελκύει την προσοχή μας προς τα μάτια. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, αυτές είναι μια τροποποιημένη έκδοση αυτού του μετώπου στα κτυπήματα των ματιών. Τα υπόλοιπα μαλλιά της ρέουν κάτω από τους ώμους της που εμφανίζουν μερικές εκπληκτικές μπούκλες και κύματα παντού.

Δείτε περισσότερα: Lady Gaga Νέο χτένισμα

7. Side Swept Short Hairdo:

Πλευρά swept short hairdo

Μια άλλη σύντομη κόμμωση αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να πάει με μια πιο κλασική και τακτική εμφάνιση αντί να στυλάρει πάρα πολύ. Η Vanessa το κράτησε απλό σε αυτό το κομμωτήριο όπου υιοθέτησε ένα πλευρικό τμήμα το οποίο είναι εν μέρει τακτοποιημένο και έχει επίσης μερικώς ένα άγγιγμα σκαθάρι κατά μήκος των πλευρών. Δεν υπάρχουν σκέλη μαλλιών στο πρόσωπο που καθιστά εμφανές ότι θέλει να επιδείξει το όμορφο τέλεια συμμετρικό πρόσωπο.

8. Σύντομες ογκώδεις μπούκλες:

Μικρός voluminous curls

Είναι χωρίς αμφιβολία ότι η Vanessa Hudgens φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένη σε τόσο σύντομες hairdos όπου flaunts παχιά μαλλιά της. Σε αυτό το συγκεκριμένο, δεν όχι μόνο flaunts το πάχος της τρίχας, αλλά έχει επίσης προστεθεί σε κάποια ρετρό μπούκλες στα μαλλιά της που φαίνονται κομψά. Η ογκώδης λοσιόν έκανε το τέχνασμα της, ενσταλάζοντας ένα επιπλέον όγκο όγκου στα ήδη ογκώδη μαλλιά της και κάνοντας έτσι να φανεί ακόμα πιο πυκνό και παχύ. Αυτό το χτένισμα συμπληρώνει το πρόσωπό της πολύ καλά και αν έχετε μια δομή προσώπου σαν τη δική της τότε συνιστάται να πάτε σίγουρα για αυτό το κομμωτήριο.

9. Long Straight Hairstyle:

Μακρύς straight hairstyle

Κοιτάξτε την αγκαλιάζοντας τα όμορφα μακρά κοτσάνια της. Έχει τα μαλλιά της χωρισμένα στη μέση με μια καλά καθορισμένη γραμμή διαχωρισμού. Τα μαλλιά της είναι βουρτσισμένα σιλουέτα το κεφάλι της που επιτυγχάνει μια καθαρή και γυαλιστερή εμφάνιση. Τα όμορφα στρώματα διατηρούν έναν μέσο όγκο σε όλο το μήκος των μαλλιών της. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για μια μεγάλη εμφάνιση σε οποιοδήποτε γεγονός κόκκινου χαλιού.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 − 32 =