Κορυφαία 9 Hairstyles Hilary Duff | Στυλ στη ζωή

Εάν είστε οπαδός αυτής της εφηβικής αίσθησης τότε έχετε έρθει να ψάχνετε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες χτενίσματα της Hilary Duff, έτσι ώστε να αναγνωρίσετε την αγάπη σας γι 'αυτήν με την αθλητική εμφάνιση της.

Δημοφιλή Hairstyles Hilary Duff στην Ινδία:

1. Αλογοουρά:

Αλογοουρά

Παρόλο που μοιάζει κάπως ακατάστατο, αλλά το σπασμένο βλέμμα είναι αυτό που κάνει τη Hilary ακόμα πιο χαρισματική. Έχει τα μαλλιά της δεμένα σε μια αλογοουρά στο πίσω μέρος που ασφαλίζεται με τη βοήθεια των ζωνών των μαλλιών. Το μπροστινό μέρος των μαλλιών της είναι στυλ ως ένα μέτωπο σιλουέτα μέτωπο σάρωσε κτυπήματα που ποικίλουν σε μήκος από τη μέση προς τις πλευρές, τα μαλλιά στις πλευρές φτάνοντας στο αυτί της. Ορισμένα σκέλη των μαλλιών αφήνονται ασταμάτητα εδώ και εκεί για να προσθέσουν σε αυτό το κοφτερό βλέμμα.

2. Κυματιστά μαλλιά με μπροστινά μαστίγια:

ωριαία duff hairstyles

Duff αθλητικά γνήσια ίσια μαλλιά που συχνά μπούκλες στα άκρα για να επιτύχει μια κυματιστή εμφάνιση όπως αυτό το συγκεκριμένο χτένισμα. Επίσης, έχει σχεδιάσει μερικά από τα μπροστινά μαλλιά της σε κτυπήματα που είναι ματιά-framing. Δεδομένου ότι έχει ένα ωοειδές πρόσωπο, αυτό το κομμωτήριο φαίνεται εκπληκτικό στην αναδεικνύει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι κυματιστές στρωματοποιημένες τρίχες προσθέτουν όγκο στα γενικά μαλλιά και επίσης τονίζουν τα ζυγωματικά.

3. Τραβήξτε το αντίγραφο ασφαλείας:

Τραβήξτε back up do

Και πάλι, έχει χρησιμοποιήσει την ωοειδής δομή του προσώπου προς όφελός της. Αυτή η ματιά σπορ τράβηξε πίσω τα μαλλιά (που στην πραγματικότητα είναι τραβιέται πίσω με λεπτή brushstrokes με μια μαλακή στρογγυλεμένη βούρτσα) που στη συνέχεια δεμένα σε έναν κόμπο πίσω. Κάποιες τρίχες αφήνονται χαλαρά πάνω από τα αυτιά για να δώσουν σε αυτό το χτένισμα ένα είδος παραλίας που αισθάνεται εξαιρετικά casual.

Δείτε περισσότερα: Katie Holmes Hairstyles 2015

4. Side Bangs Bang:

Πλευρά swept bangs

Αυτό είναι ένα κατάλληλο πρόσωπο που πλαισιώνει τα μαλλιά κάνει. Διαθέτει πλευρικά χωρισμένα μαλλιά, τα οποία ρέουν κατευθείαν δίπλα στα ζυγωματικά μέχρι το λαιμό. Τα ζυγωματικά και η γραμμή των γνάθων υπογραμμίζονται πολύ καλά. Τα πλευρικά σπασμένα κτυπήματα που αυτό το στυλ χτένισμα αθλήματα στο μπροστινό μέρος είναι σκούπισμα πλευρά και είναι ματιά-πλαισιώνοντας.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα της Τζέσικα Άλμπα

5. Messy Textures:

Ακατάστατος textures

Τώρα δεν είναι αυτό το σέξι! Το τμήμα της τρίχας που ρέει κάτω μπροστά από το αριστερό μάτι είναι το πιο μοναδικό και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του hairstyle. Όπως είναι προφανές, τα μαλλιά έχουν πολλές υφές σε αυτό. Το στυλ περιλαμβάνει τη διατήρηση των μαλλιών κατ 'ευθείαν διατηρώντας ένα ελάχιστο ακατάστατο χαρακτηριστικό στα άκρα. Αυτό το χτένισμα είναι τέτοιο που σκιαγραφεί ολόκληρη τη δομή του προσώπου.

6. Ασύμμετρο μεσαίο κομμάτι:

Ασύμμετρο medium cut

Όπως θα παρατηρούσατε, τα μαλλιά κρατιούνται το μήκος του ώμου, αλλά κρατιούνται μακρύτερα στο μέτωπο και τα οποία αργά υπερβαίνουν τα μικρότερα μαλλιά στο πίσω μέρος. Αυτή η ασύμμετρη κοπή είναι κάπως συγκρίσιμη με μια μεσαία-μακρά κοπή bob.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα Hairstyles Βοημίας

7. Όγκος:

Ογκώδης up do

Εφαρμόστε μερικές ογκώδεις λοσιόν στα μαλλιά σας και πηγαίνετε για αυτό το χτένισμα για να δείξετε τις υφές που έχουν τα μαλλιά σας. Αυτό το χτένισμα έχει δύο οριστικά τμήματα - μπροστινό και πίσω μέρος. Το μπροστινό τμήμα είναι πλευρικά χωρισμένο ενώ το οπίσθιο τμήμα τραβιέται πίσω και είναι δεμένο σε ένα βρώμικο υψηλό πόνι που στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο τμήματα και ρέει κάτω από τους ώμους.

8. Σγουρά μαλλιά:

Κατσαρός hair

Η Hilary Duff φυσικά έχει ίσια μαλλιά, αλλά σε αυτό το ένα βράζει μια άκρη κυρτωμένη τρίχα που παρέχει επιπλέον όγκο στα μαλλιά της. Τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά στο μέτωπο και δίπλα στα ζυγωματικά τους βοηθούν να τους συγχωρήσουν και να τονίσουν τα ζυγωματικά.

9. High Bun:

Υψηλός Bun

Αυτό το ψηλά κουνουπίδι είναι ένα από τα πολλά κομψά χτενίσματα που η Hilary έβαλε. Τα μαλλιά είναι στιλιστικά βουρτσισμένα πίσω με κάποιες γωνιακές κινήσεις μιας βούρτσας και έτσι έρχεται η ελαφρά κυματιστή οθόνη. Αυτό το βλέμμα είναι αυστηρά για ένα ωοειδές πρόσωπο, καθώς αυτό το hairstyle επικεντρώνεται μόνο στα μαλλιά και το πρόσωπο σηκώνεται για τον εαυτό του!

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

− 2 = 8