Κορυφαίοι 9 Hairstyles Bun για το Prom | Στυλ στη ζωή

Τα κορίτσια ήθελαν να φορούν διάφορα είδη μοντέρνα και μοντέρνα φανταχτερά μαλλιά για τα proms. Υπάρχουν διάφορα hairstyles ότι ένα άτομο μπορεί να κάνει ανάλογα με το μήκος των τμημάτων και επίσης το πάχος. Ωστόσο, αν ένα άτομο θέλει να αθλητικό κουλούρι φαίνεται τότε αυτά μπορούν να είναι πολύ μοντέρνα επίσης.

Κουλουράκι hairstyles for Prom

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 9 τύποι καλλυντικών μαλλιών για το prom που ένα άτομο πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει.

Bun Hairstyles για Prom:

1. Το ελαστικό μαχαίρι Look:

Κουλουράκι hairstyles for prom 1

Ένα τμήμα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί από τα μαλλιά και στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λωρίδα πάνω από το ελαστικό. Αυτό δίνει ένα πιο μοντέρνο ύφος. Αυτό μπορεί να είναι καλό για κολέγιο και άλλες περιστασιακές λειτουργίες ή για ψώνια ημέρας με φίλους. Εάν ένα άτομο έχει μια συνάντηση ή μια οικογενειακή λειτουργία για να παρακολουθήσει, τότε και αυτό μπορεί να είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο αθλητισμός. Τα εξαρτήματα είναι αρκετά καλά για αυτά. Αυτά μπορούν να φορεθούν για κολέγια και το σύνολο των τμημάτων μπορεί να αποκοπεί με κύλιση στην κορυφή του κεφαλιού.

2. Κέλυφος έλασης με έλαση:

Κουλουράκι hairstyles for prom 2

Αυτό είναι ένα πολύ φινίρισμα σαλόνι που μπορεί να δοκιμαστεί έξω. Αυτό μπορεί επίσης να διεξαχθεί για parties και casual day outs. Για να συνεργαστείτε με τα sarees, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποια αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα: Prom Hairstyles για ίσια μαλλιά

3. Το Undone Top look:

κουλουράκι hairstyles for prom3

Αυτό είναι καλό όταν ένα άτομο θέλει να αθληθεί κάτι σε un-πλυμένα τμήματα. Το σύνολο του μήκους μπορεί να αναπηδήσει προς τα πάνω για να δημιουργήσει μια ρουφηξιά που μπορεί να κοπούν με μερικές ακίδες. Αυτό μπορεί να είναι και ο αθλητισμός για καλοκαίρια.

4. Το πίσω μέρος στο μπροστινό ρολό μαλλιών κάνει:

Κουλουράκι hairstyles for prom 4

Αυτό είναι ένα funky τύπο εμφάνισης και επίσης αυτό είναι αρκετά ράμπα σαν. Ένα άτομο που έχει ξηρή υφή και επίσης δημιουργεί προϊόν μπορεί να αθλητισμό αυτού του τύπου ένα κομψό ένδυμα εύκολα.

5. Η κορυφαία εμφάνιση κυψελών:

Κουλουράκι hairstyles for prom 5

Αυτό μπορεί να γίνει με μια φουσκωμένη πλάτη και επίσης μερικές παρενθέσεις μπορούν να εισαχθούν για να κάνουν αυτό το βλέμμα πιο ογκώδες. Αυτό μπορεί να γίνει με ορισμένα μετωπικά τμήματα ως κρόσσια.

6. Το Afro Frontal Stylish Look:

Κουλουράκι hairstyles for prom 6

Πρόκειται για ένα δημοφιλές μακιγιάζ αφρού που μπορεί να δοκιμαστεί με μερικές μετωπικές συμμετρικές κρόσσες. Αυτά μπορούν να γίνουν από ένα καλό σαλόνι που μπορεί να δώσει αυτό το είδος μιας περικοπής. Επίσης, αυτά είναι αρκετά εύκολο να φορεθούν και επίσης καλό για πάρτι. Αυτά μπορεί να είναι ο αθλητισμός για casual φίλους outs και επίσης μπορεί να είναι ο αθλητισμός για διάφορες συγκεντρώσεις.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για τα μακριά μαλλιά για Prom

7. Side Side Shifted Look:

Κουλουράκι hairstyles for prom 7

Αυτό είναι ένα φουσκωμένο βλέμμα που μπορεί να γίνει με κάποια τραγάνισμα. Αυτό μπορεί να γίνει σε μια οριζόντια πλευρά που μπορεί να είναι ένα funky πράγμα να κάνει. Αυτό μπορεί να είναι αθλητισμός για πάρτι και επίσης μπορεί να γίνει με κάποια αξεσουάρ. Αν κάποιος θέλει τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν μερικούς σπρέι για να κάνουν αυτό πιο κομψό. Οι ψεκασμοί λάμψης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την πρόσθετη λάμψη και την ενίσχυση.

8. Fringed Girly Prom Look:

Κουλουράκι hairstyles for prom 9

Αυτή είναι μια πολύ κοριτσίστικη εμφάνιση που μπορεί να είναι αρκετά εύκολο στον αθλητισμό. Τα υπόλοιπα τμήματα μπορούν να μετατοπιστούν στην κορυφή σε ένα διακοσμημένο μοτίβο. Αυτό είναι καλό για τα καλοκαίρια και τις άλλες συναντήσεις φίλων. Αυτό είναι επίσης καλό για την κανονική φοίτηση κολέγιο, όπως αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και όταν ένα άτομο δεν έχει χρόνο για να πλύνει ή να καθαρίσει το προϊόν συσσώρευση.

9. Το μοντέλο του Ramp Look:

Κουλουράκι hairstyles for prom 8

Αυτό είναι ένα βλέμμα που είναι ράμπα σαν και έχει επίσης ένα σωστό φινίρισμα σαλόνι σε αυτό. Αυτό μπορεί να είναι καλό για τα proms και οποιοδήποτε άλλο είδος συμβαλλόμενων μερών, καθώς αυτό είναι μοντέρνο.

Leave A Comment

+ 16 = 24